Resource icon

האתגר של coldfire והמסע ל 100 פרס

• פותח/ת השרשור DDT
  • פורסם בתאריך
אני שלם עם המראה השמן שלי אבל אני אוהב לעשות שינויים. 🙄

אני מסכים ששינויים זה כיף, אבל כשזה קיצוני זה מוריד מהרמה שלך כפאוורליפטר (חיטוב של 20 קילו יוריד משמעותית את משקלי העבודה).

לא שאני מתיימר להיות פאוורליפטר... אבל אני רוצה להיות, ואחד טוב.

(חיטוב של 20 קילו יוריד משמעותית את משקלי העבודה).
בחיטוב הראשון שלי ירדתי 12 וזה היה הרבה. לא רואה סיבה להגיע למצב שצריך חיטוב של 20 קילו.
ובמידה מסויימת אתה צריך לזכור שכשאתה יורד במשקל אתה נכנס לקטגוריה אחרת.
לא שאני מתיימר להיות פאוורליפטר... אבל אני רוצה להיות, ואחד טוב.
נו בסדר כל אחד רוצה 🙄

בחיטוב הראשון שלי ירדתי 12 וזה היה הרבה. לא רואה סיבה להגיע למצב שצריך חיטוב של 20 קילו.
ובמידה מסויימת אתה צריך לזכור שכשאתה יורד במשקל אתה נכנס לקטגוריה אחרת.

נו בסדר כל אחד רוצה 🙄

לטעמי בשביל להיות פאוורליפטר טוב צריך להתמקד בקטג' מסויימת ולהשתפר בה כמה שאפשר, מבלי להחליף (במידה שמצאת אותה אחרי ניסיות בכמה קטגוריות).

תגיד קולדפייר מתאמן איתך במכון? תמיד הייתי בטוח שהוא לא בנאדם אלה בוט שנוצר על ידי הסטן עצמו.

תגיד קולדפייר מתאמן איתך במכון? תמיד הייתי בטוח שהוא לא בנאדם אלה בוט שנוצר על ידי הסטן עצמו.
מסתבר שהוא קיים. אפילו ראיתי סרטון שלו. 🤯
וזה שטן ולא סטן...
מקס אלוהים מי קיבל אותך לטכניון..

וזה שטן ולא סטן...
שקט זה מילה לועזית אני כותב אותה איך שבא לי
מקס אלוהים מי קיבל אותך לטכניון..
כדי להתקבל למכינה של הטכניון אתה יכול להיות גם נעל. זה למה תמיד כששואלים אותי מה אני לומד בטכניון אני נהיה יותר אדום מאופק בסט של סקוואט.

לא.
אני לא שולל את האפשרות שאקום יום אחד ואגלה שהמצאתי אותו בראש שלי.

החלטתי שאני אעדכן רק אם היה לי משהו מיוחד באימון.

דדליפט ניסיתי 210 לא הלך... לא ישנתי כמעט היום ובכללי הרגשתי שהגב קצת עייף.
✌️
בנץ 85 5×5 סבבה לגמרי

סט אחרון באימון עשיתי את אחד השיאים שאני הכי גאה בהם:
מקבילים+ 90 קילו ל- 1.

😱😱 וואו שאפו.
אני נפטר מסט של מ.ג 😅

לטעמי התפיסה לגבי התרגילים הללו (מתח, מקבילים) בפורום ובכלל שגויה.
אנשים לא מתקדמים כי הם מתייחסים לזה כאל תרגיל עזר ולא כתרגיל מורכב לכל דבר.

אנשים לא מתקדמים כי הם מתייחסים לזה כאל תרגיל עזר ולא כתרגיל מורכב לכל דבר.
אני לא מסכים עם הטענה הזאת לגבי מקבילים כי לדעתי מקבילים זה תרגיל מאוד לא נייטראלי לכתף ועבודה במשקל גבוה/נפח גבוה יכולה לסכן אותך יותר מבתרגילי בסיס/תרגילים מורכבים אחרים. אני מכיר הרבה אנשים, כולל עצמי, שנפצעו כתוצאה מביצוע מקבילים ובגלל זה אני אישית מתנגד לכך שיתייחסו לתרגיל הזה כאל תרגיל בסיס.

אני לא מבין למה בכלל אנשים צריכים להתייחס לזה בתור מושג מסויים. 🫤

אני לא מסכים עם הטענה הזאת לגבי מקבילים כי לדעתי מקבילים זה תרגיל מאוד לא נייטראלי לכתף ועבודה במשקל גבוה/נפח גבוה יכולה לסכן אותך יותר מבתרגילי בסיס/תרגילים מורכבים אחרים. אני מכיר הרבה אנשים, כולל עצמי, שנפצעו כתוצאה מביצוע מקבילים ובגלל זה אני אישית מתנגד לכך שיתייחסו לתרגיל הזה כאל תרגיל בסיס.

צריך לדעת איך לעשות אותו, כמו כל תרגיל.
טעות נפוצה היא לרדת למצב שאתה לא מקביל לכתף שלך (עם החזה) AKA יורד יותר מידי, אולי בגלל זה נפצעת.

מקבילים זה התרגיל הכי ותיק שלי בארסנל (יותר מ 4 שנים) ומעולם לא נפצעתי ממנו.

מקבילים 92 קג לסינגל!

סקוואט- החלטתי להוריד הילוך כרגע (כל עוד הכאבי ברכיים לא עוברים) אז ניסיתי לבדוק כמה אני יכול לעשות עם 100 ק"ג.
מה שיצא זה 100 ×30 😃

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית