אני שלם עם המראה השמן שלי אבל אני אוהב לעשות שינויים. 🙄אלא אם אתה שלם לגבי המראה שלך 😃
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני שלם עם המראה השמן שלי אבל אני אוהב לעשות שינויים. 🙄אלא אם אתה שלם לגבי המראה שלך 😃
אני שלם עם המראה השמן שלי אבל אני אוהב לעשות שינויים. 🙄
בחיטוב הראשון שלי ירדתי 12 וזה היה הרבה. לא רואה סיבה להגיע למצב שצריך חיטוב של 20 קילו.(חיטוב של 20 קילו יוריד משמעותית את משקלי העבודה).
נו בסדר כל אחד רוצה 🙄לא שאני מתיימר להיות פאוורליפטר... אבל אני רוצה להיות, ואחד טוב.
בחיטוב הראשון שלי ירדתי 12 וזה היה הרבה. לא רואה סיבה להגיע למצב שצריך חיטוב של 20 קילו.
ובמידה מסויימת אתה צריך לזכור שכשאתה יורד במשקל אתה נכנס לקטגוריה אחרת.
נו בסדר כל אחד רוצה 🙄
מסתבר שהוא קיים. אפילו ראיתי סרטון שלו. 🤯תגיד קולדפייר מתאמן איתך במכון? תמיד הייתי בטוח שהוא לא בנאדם אלה בוט שנוצר על ידי הסטן עצמו.
שקט זה מילה לועזית אני כותב אותה איך שבא ליוזה שטן ולא סטן...
כדי להתקבל למכינה של הטכניון אתה יכול להיות גם נעל. זה למה תמיד כששואלים אותי מה אני לומד בטכניון אני נהיה יותר אדום מאופק בסט של סקוואט.מקס אלוהים מי קיבל אותך לטכניון..
זו* וזאת לא מילה בלועזית. היא כתובה במילון בתור "שטן".
התקבלת.להיות גם נעל
תגיד קולדפייר מתאמן איתך במכון? תמיד הייתי בטוח שהוא לא בנאדם אלה בוט שנוצר על ידי הסטן עצמו.
כל אחד והפנטזיות שלו 🙄לא.
אני לא שולל את האפשרות שאקום יום אחד ואגלה שהמצאתי אותו בראש שלי.
😱😱 וואו שאפו.
אני נפטר מסט של מ.ג 😅
אני לא מסכים עם הטענה הזאת לגבי מקבילים כי לדעתי מקבילים זה תרגיל מאוד לא נייטראלי לכתף ועבודה במשקל גבוה/נפח גבוה יכולה לסכן אותך יותר מבתרגילי בסיס/תרגילים מורכבים אחרים. אני מכיר הרבה אנשים, כולל עצמי, שנפצעו כתוצאה מביצוע מקבילים ובגלל זה אני אישית מתנגד לכך שיתייחסו לתרגיל הזה כאל תרגיל בסיס.אנשים לא מתקדמים כי הם מתייחסים לזה כאל תרגיל עזר ולא כתרגיל מורכב לכל דבר.
אני לא מסכים עם הטענה הזאת לגבי מקבילים כי לדעתי מקבילים זה תרגיל מאוד לא נייטראלי לכתף ועבודה במשקל גבוה/נפח גבוה יכולה לסכן אותך יותר מבתרגילי בסיס/תרגילים מורכבים אחרים. אני מכיר הרבה אנשים, כולל עצמי, שנפצעו כתוצאה מביצוע מקבילים ובגלל זה אני אישית מתנגד לכך שיתייחסו לתרגיל הזה כאל תרגיל בסיס.
👏מקבילים 92 קג לסינגל!