עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
גם ויטמין E ובטא-קרוטן.אלה היחידים שאני יודע שיותר מידיי זה לא טוב.
ובאמת אנשים מצליחים להגיע ל overdose עם לקיחת מולטי בלבד?גם ויטמין E ובטא-קרוטן.
אני משער שהכמויות, גם במולטי, אינן מסוכנות כל עוד אתה לא משתגע ומחליט שאם תיקח 10 קפסולות ליום תהפוך להיות רוני קולמן.ובאמת אנשים מצליחים להגיע ל overdose עם לקיחת מולטי בלבד?
תתפלא..
כמות יתר של ויטמין D לאורך זמן יכולה להיות רעילה לגוף, כנ"ל לגביי ויטמין A
אלה היחידים שאני יודע שיותר מידיי זה לא טוב.
גם מגנזיום כמובן, במינון יתר זה לא טוב.
Overdose has been observed at 1,925 µg/d (77,000 IU per day). Acute overdose requires between 15,000 µg/d (600,000 IU per day) and 42,000 µg/d (1,680,000 IU per day) over a period of several days to months, with a safe intake level being 250 µg/d (10,000 IU per day
אם אני לא טועה (נו... @coldfire אמר שאני בחיים לא טועה) אפשר להגיע לאוברדוז ממסיסי שומן. מסיסי מים פשוט יוצאים בשתן.גם ויטמין E ובטא-קרוטן.
כן, זאת האמירה המקובלת, אם כי גם ויטמין C (שכידוע מסיס במים) עלול לגרום בעיות בצריכה פסיכית כפי שמומלצת פה ושם מאז ימי פאולינג העליזים.מסיסי מים פשוט יוצאים בשתן.
תודה על הרפרנס, אקרא אותו.
כן, קוראים לזה עבודה/חופשהמה זה "לא יוצא לי"? יש איזה כוח עליון שמחליט מה אתה אוכל?
גם ברזל מסוכן לבנים לתסף אוברתתפלא..
כמות יתר של ויטמין D לאורך זמן יכולה להיות רעילה לגוף, כנ"ל לגביי ויטמין A
אלה היחידים שאני יודע שיותר מידיי זה לא טוב.
גם מגנזיום כמובן, במינון יתר זה לא טוב.
בגלל זה לא מתספים בברזל.גם ברזל מסוכן לבנים לתסף אובר
יש אנשים מפגרים שקונים מולטי עם ברזל ומגיעים לאוברבגלל זה לא מתספים בברזל.
אז שילמדו וישכילו קצת לפני שהם מתספים.יש אנשים מפגרים שקונים מולטי עם ברזל ומגיעים לאובר
אצלי מכון מוכרים לילדים טיפשים אבקות ואומרים להם שזה יעשה להם שרירים... יש גם מולטי ועוד מיליון תוספים שם. אני מאמין שהם גם דוחפים בין השאר מולטי עם ברזל לאנשים שלא מבינים.אז שילמדו וישכילו קצת לפני שהם מתספים.
אין הסכמה גורפת לגבי הכמויות שמוגדרות כ"מנה יומית", כך ש 100% מהמנה היומית מבטא רק את עמדת הגוף התקני (ארגון הבריאות העולמי, כמדומני) אבל יש רבים שסוברים אחרת, וזאת הסיבה לכיתובים המשונים האלה (מי רוצה לצרוך 500% ממה שהוא זקוק לו? ולמה?). בנוסף, נשמע סביר שספורטאים זקוקים ליותר מהמנה היומית המומלצת לאוכלוסיה הכללית (אם כי לא ראיתי שום הוכחה לזה). מה שבטוח הוא שליצרניות יש אינטרס לפעול מאחרי הקלעים כדי להגדיל את הצריכה, ומאחר והמחקר לא ממש חד משמעי יש להן כר נרחב לפעולה.כל עוד אני עובר את ה100% אני בסדר?