הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לינארית

eden1234

משתמש מתחיל
232
1
נק' מוניטין:
4
232
1
קראתי על התכנית לינארית 5X5, ולא כל כך הבנתי...
אשמח להסבר במילים שלכם...
תודה לעוזרים

הנה ההזדמנות שלך.... המכון הקודם שלי.
IMG_20150701_180922.jpg

חדר כושר קטן(מאז שעזבתי הבעלים הרחיב אותו אז כנראה ששווה ביקור) שבזמני היה בו ראק 1, 3 ספות בנץ' כשאחת מהן מתכווננת לשיפור חיובי והשניה בשיפוע שלילי

• פותח/ת השרשור
הנה ההזדמנות שלך.... המכון הקודם שלי.צפה בקובץ המצורף 27537
אז זה עולה 150 שקל לחודש אם אני נרשם לחצי שנה או שנה?
חדר כושר קטן(מאז שעזבתי הבעלים הרחיב אותו אז כנראה ששווה ביקור) שבזמני היה בו ראק 1, 3 ספות בנץ' כשאחת מהן מתכווננת לשיפור חיובי והשניה בשיפוע שלילי
את האמת אני רק צריך מוט ופלטות...
כי ספורטאים לא צריכים מכונות ואפילו יזיק להם...

אז זה עולה 150 שקל לחודש אם אני נרשם לחצי שנה או שנה?

את האמת אני רק צריך מוט ופלטות...
כי ספורטאים לא צריכים מכונות ואפילו יזיק להם...

יש אפשרות גם לחצי שנה ממה שכתוב אבל תצטרך לשאול...

יש לך שם את כל מה שאתה צריך.

כמה ילדות יש שם אלוהים ישמור, במיוחד בשעות הצהריים שאין להם מה לעשות עכשיו שהחופש הגדול התחיל.

מי בא בצהריים זה ידוע שמלא ילדים,
באים בערב על הכיפאק כל הבנות של חולון שם
מת על הספייס 😃
הסדנת בטן שם עושה פלאים באימון!

תתפלא.... אנשים כבר מגיעים בעשרים ל-6 בבוקר, מחכים בחוץ לעובדי המקום שיבואו ויפתחו את המכון.

גם בצהריים יש אנשים, אומנם לא מאלו שיתפסו לי את הכלוב ויש הרבה מרחב בחלק של המשקולות.

בחיים לא בא לשם בערב - סיוט של החיים, אומנם לא אכפת לי כי אף אחד לא נוגע בכלוב וכולם מפמפמים שם אבל כשאני צריך הליכון לאירובי - אני יכול לישון שם ואני לא אמצא.

"סדנת בטן"... איזה רחוק לקחת את זה... כולה מדריך(כל פעם מישהו אחר בתורות...) שנותן להם לעשות כפיפות בטן לפי ספירה שלו.

תתפלא.... אנשים כבר מגיעים בעשרים ל-6 בבוקר, מחכים בחוץ לעובדי המקום שיבואו ויפתחו את המכון.

גם בצהריים יש אנשים, אומנם לא מאלו שיתפסו לי את הכלוב ויש הרבה מרחב בחלק של המשקולות.

בחיים לא בא לשם בערב - סיוט של החיים, אומנם לא אכפת לי כי אף אחד לא נוגע בכלוב וכולם מפמפמים שם אבל כשאני צריך הליכון לאירובי - אני יכול לישון שם ואני לא אמצא.

"סדנת בטן"... איזה רחוק לקחת את זה... כולה מדריך(כל פעם מישהו אחר בתורות...) שנותן להם לעשות כפיפות בטן לפי ספירה שלו.

לא אמרתי שזה מומלץ בשביל הבטן,
אלא זה מומלץ בשביל לשטוף ת׳עיניים במלא ישבנים עסיסיים של הבנות שם 😈

@Asi נפתח לך עכשיו בגבול חולון-ראשון בלישנסקי פרופיט - שווה לך לבדוק.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית