עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
240 -
וגם שפע בחורות צעירות ורעבות למישהו חסון 🥰
אתם מדברים על הספייס נכון?כמה ילדות יש שם אלוהים ישמור, במיוחד בשעות הצהריים שאין להם מה לעשות עכשיו שהחופש הגדול התחיל.
בדיוק ראיתי את החדר כושר הזה באינטרנט...הנה ההזדמנות שלך.... המכון הקודם שלי.צפה בקובץ המצורף 27537
אז זה עולה 150 שקל לחודש אם אני נרשם לחצי שנה או שנה?הנה ההזדמנות שלך.... המכון הקודם שלי.צפה בקובץ המצורף 27537
את האמת אני רק צריך מוט ופלטות...חדר כושר קטן(מאז שעזבתי הבעלים הרחיב אותו אז כנראה ששווה ביקור) שבזמני היה בו ראק 1, 3 ספות בנץ' כשאחת מהן מתכווננת לשיפור חיובי והשניה בשיפוע שלילי
אז זה עולה 150 שקל לחודש אם אני נרשם לחצי שנה או שנה?
את האמת אני רק צריך מוט ופלטות...
כי ספורטאים לא צריכים מכונות ואפילו יזיק להם...
כמה ילדות יש שם אלוהים ישמור, במיוחד בשעות הצהריים שאין להם מה לעשות עכשיו שהחופש הגדול התחיל.
תתפלא.... אנשים כבר מגיעים בעשרים ל-6 בבוקר, מחכים בחוץ לעובדי המקום שיבואו ויפתחו את המכון.
גם בצהריים יש אנשים, אומנם לא מאלו שיתפסו לי את הכלוב ויש הרבה מרחב בחלק של המשקולות.
בחיים לא בא לשם בערב - סיוט של החיים, אומנם לא אכפת לי כי אף אחד לא נוגע בכלוב וכולם מפמפמים שם אבל כשאני צריך הליכון לאירובי - אני יכול לישון שם ואני לא אמצא.
"סדנת בטן"... איזה רחוק לקחת את זה... כולה מדריך(כל פעם מישהו אחר בתורות...) שנותן להם לעשות כפיפות בטן לפי ספירה שלו.
לא אמרתי שזה מומלץ בשביל הבטן,
אלא זה מומלץ בשביל לשטוף ת׳עיניים במלא ישבנים עסיסיים של הבנות שם 😈
בצהריים בערך ב 3 יש הרבה אנשים?יש'ך 20 ומשו הליכונים כלפי החלונות...
http://pgym.co.il/index.php/galeriya-rashi/tmunot-hadar-kosher תמונות של המקום
בצהריים בערך ב 3 יש הרבה אנשים?
עריכה:
נראה לך יסכימו לי להירשם? (בן 13)