הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

צוות מדענים הצליח לייצר חזירים בעלי מסת שריר כפולה מהרגיל - אצלנו בצלחת בקרוב?

• פותח/ת השרשור ziv_r
  • פורסם בתאריך
נתחיל מזה שאתה לא קובע פה עובדה מוכחת. העובדה שעכשיו יהיו חזירים עם מסת שריר גדולה יותר מהרגיל לא בהכרח תוביל לזה שיצטרכו להרוג פחות חזירים למאכל.
קודם , אתה מזניח את חובבי שומן החזיר- יש לי חברים רוסים שעבורם המוצר המועדף זה השומן. חזירי משק הם נורא שמנים וזה מביא תועלת לתעשייה כי השומן דווקא מבוקש. אני לא יודעת מה לגבי השאר, אבל אני לא רואה את אחד מהחברים הרוסים שלי מוותר על החזיר השמן שלו לטובת חזיר דל שומן..
נמשיך מזה שאם אתה מהנדס מוצר והופך אותו לטוב יותר ומשודרג הביקוש שלו יכול לעלות. למשל, אולי קהל יעד חדש של אנשים שמנסים להפחית בשומן בתפריט יתחילו לאכול חזיר ממנו התרחקו עד עכשיו.

בקיצור, אין הוכחה לזה שהטיעון שלך באמת יתממש במציאות. ואולי אפילו יגרור תוצאה הפוכה.
כרגע, התהליך שהיצורים חסרי האונים האלה עוברים למטרות המחקר הוא מזעזע בעיני- גרימת עיוותים ופגמים שפוגעים בבריאותם. עבורך זה רק "חזיר".
ובכללי, ממתי פליאו מעדי

אין שום דבר שנובע בהכרח. פרות הן חיות הרבה יותר גדולות מתרנגולות, ופחות (בסדר גודל) פרות מתות מאשר תרנגולות. אם החזיר משמעותית יותר גדול, תהיה לזה השפעה על הכמויות.

אין שום דבר שנובע בהכרח. פרות הן חיות הרבה יותר גדולות מתרנגולות, ופחות (בסדר גודל) פרות מתות מאשר תרנגולות. אם החזיר משמעותית יותר גדול, תהיה לזה השפעה על הכמויות.
מעבר להתייחסות למסת השריר אני לא רואה התייחסות בכתבה למסה הכללית..
ושלא נדבר על הבעיות הנוספות שעלו במחקר.. למשל, מוות מוקדם..
בינתיים אתה ודורון מתבססים על השערה שלכם בלבד ללא כל הוכחה עובדתית לכך שהניסוי יוביל לשינוי משמעותי.

מעבר להתייחסות למסת השריר אני לא רואה התייחסות בכתבה למסה הכללית..
ושלא נדבר על הבעיות הנוספות שעלו במחקר.. למשל, מוות מוקדם..
בינתיים אתה ודורון מתבססים על השערה שלכם בלבד ללא כל הוכחה עובדתית לכך שהניסוי יוביל לשינוי משמעותי.

אמרתי אם, לא בדקתי את הפרטים.

לא, את... 🤦‍♂️

את מנסה להכניס לנו מילים שלא אמרנו, לפה.
לא רואה איפה הכנסתי מילים שלא אמרתם..
אמרתי שאתם בונים את הטיעונים שלכם על "אם" ו"אם ו"אם".. ללא כל עובדות חד משמעיות.. ובינתיים זה מה שהולך פה 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית