לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

• פותח/ת השרשור Matty
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
עזוב.. בדיחה כושלת

לילה טוב, היה באמת כיף!

כן. היה לו הסבר לזה, אני לא זוכר
He had an explanation? As far as I know, there is not a single study ever done that concluded 3g per kg bw has ANY advantages over 2g(and even that is usually concluded as only for athletes).... Total bullshit that u need 3g. The only thing it could possibly result in (even tho unlikely if u r healthy) is kidney stones and that's it..

He had an explanation? As far as I know, there is not a single study ever done that concluded 3g per kg bw has ANY advantages over 2g(and even that is usually concluded as only for athletes).... Total bullshit that u need 3g. The only thing it could possibly result in (even tho unlikely if u r healthy) is kidney stones and that's it..
אבנים בכליות מ x3bw.. מודה שקצת צחקתי

כן. היה לו הסבר לזה, אני לא זוכר
אתה יכול לשאול אותו שוב את ההסבר? רציני מעניין אותי. אם תכתוב כאן אז תתייג אותי כי אני לא תמיד קורא כאן הכל 😃

אתה יכול לשאול אותו שוב את ההסבר? רציני מעניין אותי. אם תכתוב כאן אז תתייג אותי כי אני לא תמיד קורא כאן הכל 😃
שאלתי אותו בבוקר. אין מחקר שמוכיח עדיפות של x3 על x2 אהל אני אצטט את מה שהוא כתב:
מדיבור אישי עם אנדי בולטון ואחרים, ההמלצה לפי 2 מגוחכת
בכל מקרה במדע יודעים פחות ממה שלא יודעים
זה עסק מסובך ולא ניראה לי שמישהו השקיע כסף במחקר לבדוק את זה

שאלתי אותו בבוקר. אין מחקר שמוכיח עדיפות של x3 על x2 אהל אני אצטט את מה שהוא כתב:
מדיבור אישי עם אנדי בולטון ואחרים, ההמלצה לפי 2 מגוחכת
בכל מקרה במדע יודעים פחות ממה שלא יודעים
זה עסק מסובך ולא ניראה לי שמישהו השקיע כסף במחקר לבדוק את זה
בקיצור Broscience יותר נכון ממחקרים הבנתי 😃

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית