הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

• פותח/ת השרשור Matty
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
פשששש תתחדש בנאדם!!!!!
אפילו את הצבע הכי יפה בחרת:wub:

פשש, תתחדש!

מגיע היום עם הנעליים החדשות?

אני לא יודע עדיין, אני אחרי ארבע שעות ישיבה שהעברתי באנגלית ועוד שניה נרדם בקיוביק.
זמן טוב לבוא למתוח את העצמות הזקנות שלך, אתה בכלל לא זוכר כבר איך נראת פלטה

זמן טוב לבוא למתוח את העצמות הזקנות שלך, אתה בכלל לא זוכר כבר איך נראת פלטה

צודק, לפחות אני לא יורד במשקל הגוף עם כל הסופגניות האלו 🍽️🥹

Matty עדכן/ה את הלוג ״לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!״:

ביי טכניון ;(

הקדמה:
מלא זמן, אין לי כוח כבר לחיות.
לקחתי קפאין, לא שזה עזר.

האימון:

אימון עצימות

Squat- 20X5 60X3 100X2 140X2 BELTED 155X1 BELTED 172.5X5 BELTED

סופסוף סגרתי את החזרה המסריחה הזו.
אני מודה שזה עלה בזכות הנעליים, פעם קודמת פשוט החוסר יציבות הרג אותי.
הנעליים פשוט מדהימות, עולם אחר לגמריי. ממליץ לכל אחד.

Bench Press- 20X5 60X3 80X2 90X1 BELTED 100X3F 100X3F BELTED

אין עתיד.
אין לי מושג מה הלך שם, פשוט עשיתי 2 חזרות והרגשתי שאין יותר כוח לתת. אין לי הסבר.
חוץ מזה לחצתי עם הנעליים החדשות וזה גם הרגיש מעולה.

Deadlift- 60-140X2 180X1 BELTED 205X1 BELTED 222.5X5F BELTED

ניסיתי לעשות דדליפט עם האדיפאוור, בסה"כ הרגיש בסדר אבל בגלל שלא הייתי רגיל המוט היה רחוק מידי מהגוף ברוב החזרות אז זה היה מאוד כבד.
שבוע הבא אני כבר אבצע את הדדליפט באקט ועכשיו אני מתלבט אם לנסות להמשיך להרים עם האדיפאוור או לחזור לאולסטאר.
אני לא יודע אם מה שהכשיל אותי זה הנעליים והסטאפ בכללי או העובדה שפשוט נחלשתי.
למישהו יש רעיון? עדיף פשוט לחזור לאולסטאר ולראות איך זה או שלנסות להמשיך עם האדיפאוור ולנסות להתרגל?

Chinups- B.WX3 15X2 32.5X5

קל.

ספאם:

נעליים מדהימות, מרוצה מאוד. וגם קלעתי במידה. (תודה @incin )

היום זה היה אימון אחרון בטכניון. 😭😭😭

עובר כרגע לאקט לשלושה חודשים הקרובים עד הגיוס.
אחריי שאסיים את כל הטירונות וכו' אני אקווה שאוכל לחזור לטכניון ואחדש את המנוי לשנה. ✌️

אני שוקל כרגע 89.0 ואני מרגיש שכבר אין לי כוח בכלל להרים כלום.
אני חושב למשוך את החיטוב עוד שבועיים- שלוש לנסות לגרד עוד כמה קילוגרמים לכל ההרמות ואז לצאת למסה ולתת קפיצה רצינית במשקלים עם מ.ג נמוך.
(כשחלשים מה שחשוב זה רטיו 😆 )

קרא את שאר עדכון הלוג...
אני אתגעגע. 🍻

לקחו לי 750 שקל על שלושה חודשים.
לא זול. 😕

תודה! 😁
250 לחודש ? זה המון

אני חושב היה לך יותר זול לעשות פשוט בטכניון לשנה, ומקסימום טירונות של גובניק לפספס נגיד איזה חודש וזהוא

250 לחודש ? זה המון

אני חושב היה לך יותר זול לעשות פשוט בטכניון לשנה, ומקסימום טירונות של גובניק לפספס נגיד איזה חודש וזהוא
בטכניון זה 170 שקל לחודש.
אבל זה התחייבות של שנה בטכניון.
הקטע שזה לא רק טירונות של חודש יש גם קורס ועוד לא יודע מה. כשזה יהיה יותר ברור אני אדע אם לעשות ישר לשנה או להמשיך להיות On and off.

Matty עדכן/ה את הלוג ״לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!״:

אימון ראשון באקט

הקדמה:
שעתיים~
קפאין.
התבלבתי בכל הדרך למכון אז במקום להגיע ב3 דקות מהתחנת אוטובוס עשיתי מלא עליות וירידות וזה לקח לי איזה 20 דקות להגיע. הרג לי קצת את הרגליים. נהדר.

האימון:

אימון נפח

Squat- 20X5 60X3 100X3 120X2 BELTED 145X1 BELTED 157.5X4X5 BELTED

אני ממש מופתע שהצלחתי להתקדם בנפח.
גם הייתי עם רגליים קצת מתות מכל ההליכה, הייתי צריך לסדר את המשקולות איזה 20 פעם כי פעם אחת הרצועות במונוליפט היו קצרות מידי אז זה פשוט תפס לי באמצע הירידה, אחריי זה הייתי צריך להעביר את זה צד ולעשות את זה מכיוון הפוך.
בקיצור סיפור, התעייפתי אחריי שסידרתי את הכל ובין היתר כמעט הרגתי מישהו במכון כי הורדתי את המשקל מצד אחד וזה עף בצד השני.
יכול להיות שהמשקל לא מדויק, אני לא ידוע מה הולך עם הפלטות במכון הזה...

Press- 20X5 40X3 55X1 BELTED 62.5X3 60X3 57.5X4 55X4X5 BELTED

אני לא יודע מה הלך שם. לדעתי לקחתי מוט לא טוב וגם עשיתי את זה בראק לא נוח. גם הרצפה הייתה שם עקומה והכל מאוד הפריע לי ולא הייתי רגיל.
הייתי בפוטנציה צריך לעשות 62.5X4X5 אבל אני מבין שזה לא הולך לקרות. בעצימות אני אעשה את המשקל שהייתי אמור לעשות במונוליפט במקום בראק העקום.
עוד שבועיים אני מקווה שאני אצליח לפחות לחזור על ה60 לנפח שעשיתי...

Pullups- B.WX3 25X4X5

סיפור עם כל המשקלים, אין חגורה למשקל אז עשיתי עם דאמבל עם הרגליים.
לא הרגיש כבד, אבל סתם מציק. אני מקווה להתאקלם למקום עוד מעט. 😭

ספאם:

באתי עם גב תחתון קצת תפוס עדיין מהדדליפט המכוער שעשיתי בחמישי. (תמיד כשאני עושה בטכניקה לא משהו זה משפיע לי על ההתאוששות, כשאני עושה טוב זה מתאושש פיקס לקראת ראשון). אחריי קצת סקוואטים וסידור בלתי פוסק של פלטות היו לי כאבים בגב התחתון, בכל זאת סגרתי את הסקוואט ונראה איך אני ארגיש בהמשך השבוע, נקווה שזה יעבור בלי מוות.

בכללי אני נותן למכון ציון של 7/10.(טכניון לדעתי 9/10)
בעיקר בגלל ציוד לא בשמיים ונגישות לא משהו.(להולכים ברגל) המכון לא עמוס בכלל, האנשים בסביבה בסה"כ בסדר.

קרא את שאר עדכון הלוג...
@F-E
בוא כבר.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית