נק' מוניטין:
3,759
- 1,515
- 1,267
מה נותנים לבנץ אחרי טקסס בדרך כלל?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה עובד עליך בפלג גוף עליון נפח או עצימות?
אני חושב שהכוונה של טאנק היא הרבה או לא הרבה נפחאין כזה דבר אדם שעובדת עליו עצימות, אלא אם כן הוא מתאמן מתחיל או מוזרק
אם התכוונת למה שרשמתי למעלה אז הרבה נפחמה עובד עליך בפלג גוף עליון נפח או עצימות?
אני לא הייתי קורה לעצמי מתאמן מתחיל ועליי לא עובד נפח כמו שצריך. אני גם במשקלי עבודה שלי מתקדם יותר טוב בשיטה לינארית מהאשר באקרוס ומעדיף לתת 2 סטים עצימים מהאשר 5 סטים על 80%.אין כזה דבר אדם שעובדת עליו עצימות, אלא אם כן הוא מתאמן מתחיל או מוזרק
אז כמו שאמרו לך אד קואן זאת אופציה ואם אתה רוצה להתמקד בבנץ' אפשר גם סמולוב. אתה בטוח שאתה לא מסוגל להתקדם יותר בטקסס ולא רוצה לנסות עוד סבב?אני חושב שהכוונה של טאנק היא הרבה או לא הרבה נפח
אם התכוונת למה שרשמתי למעלה אז הרבה נפח
אני רוצה גם עבודת כתפיים ובעיקרון עבודה עם המון נפח אבל שתהיה בה התקדמות לינארית ככה שסמולוב לא בא בחשבון ואני גם לא מבין את ההיגיון של בנץ יום אחרי יוםאני לא הייתי קורה לעצמי מתאמן מתחיל ועליי לא עובד נפח כמו שצריך. אני גם במשקלי עבודה שלי מתקדם יותר טוב בשיטה לינארית מהאשר באקרוס ומעדיף לתת 2 סטים עצימים מהאשר 5 סטים על 80%.
אז כמו שאמרו לך אד קואן זאת אופציה ואם אתה רוצה להתמקד בבנץ' אפשר גם סמולוב. אתה בטוח שאתה לא מסוגל להתקדם יותר בטקסס ולא רוצה לנסות עוד סבב?
חשבת על 5/3/1? הנפח סביר ואפשר לשלב הרבה דברים.אני רוצה גם עבודת כתפיים ובעיקרון עבודה עם המון נפח אבל שתהיה בה התקדמות לינארית ככה שסמולוב לא בא בחשבון ואני גם לא מבין את ההיגיון של בנץ יום אחרי יום
אם אני לא טועה באד אין הרבה נפח מה שגם לא יודע איך להכניס שם כתפיים
אני רוצה לתכנן מה שיהיה אחרי שאתקע בטקסס
יש ב531 פעם אחת בנץ בשבועחשבת על 5/3/1? הנפח סביר ואפשר לשלב הרבה דברים.
אני עובד על תוכנית לשיפור בנץ של שון פיליפס. היתרון הוא שיש טבלה ויש התקדמות שבועית והנפח גבוה (בנץ פעמיים בשבוע סה"כ 10 סטים לא כולל חימום) ואימונים 4 פעמים בשבוע. החיסרון הוא שבתוכנית הזאת אי אפשר לשלב מיליטרי פרס אבל לדעתי היא לא רעה בכלל להתחזקות בבנץ. אם אתה רוצה לדעת יותר תחפש בגודל Shawn Phillips bench pressיש ב531 פעם אחת בנץ בשבוע
אני לא יודע מה מותר לי להגיב חחחחחח
גם לינארית זו עבודת נפח.אני לא הייתי קורה לעצמי מתאמן מתחיל ועליי לא עובד נפח כמו שצריך. אני גם במשקלי עבודה שלי מתקדם יותר טוב בשיטה לינארית מהאשר באקרוס ומעדיף לתת 2 סטים עצימים מהאשר 5 סטים על 8
למה החלטת שעצימות זה סינגלים ודאבלים בלבד? ואם אני עושה חמישיה עם משקל rm5 זה לא עצימות?גם לינארית זו עבודת נפח.
עצימות = סינגל/ דאבל ותרגילי עזר
לאלמה החלטת שעצימות זה סינגלים ודאבלים בלבד? ואם אני עושה חמישיה עם משקל rm5 זה לא עצימות?
אז מה ההבדל בין המושג עצימות גבוהה לעצימות נמוכה?
מה נותנים לבנץ אחרי טקסס בדרך כלל?
אני רוצה גם עבודת כתפיים ובעיקרון עבודה עם המון נפח אבל שתהיה בה התקדמות לינארית ככה שסמולוב לא בא בחשבון ואני גם לא מבין את ההיגיון של בנץ יום אחרי יום