הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון בנץ אחרי טקסס?

אני התחלתי אד קואן אבל אני רק מתחיל את השבוע השלישי אז אני עוד לא יודע להעיד כמה התוכנית טובה

• פותח/ת השרשור
אין כזה דבר אדם שעובדת עליו עצימות, אלא אם כן הוא מתאמן מתחיל או מוזרק
אני לא הייתי קורה לעצמי מתאמן מתחיל ועליי לא עובד נפח כמו שצריך. אני גם במשקלי עבודה שלי מתקדם יותר טוב בשיטה לינארית מהאשר באקרוס ומעדיף לתת 2 סטים עצימים מהאשר 5 סטים על 80%.
אני חושב שהכוונה של טאנק היא הרבה או לא הרבה נפח

אם התכוונת למה שרשמתי למעלה אז הרבה נפח
אז כמו שאמרו לך אד קואן זאת אופציה ואם אתה רוצה להתמקד בבנץ' אפשר גם סמולוב. אתה בטוח שאתה לא מסוגל להתקדם יותר בטקסס ולא רוצה לנסות עוד סבב?

• פותח/ת השרשור
אני לא הייתי קורה לעצמי מתאמן מתחיל ועליי לא עובד נפח כמו שצריך. אני גם במשקלי עבודה שלי מתקדם יותר טוב בשיטה לינארית מהאשר באקרוס ומעדיף לתת 2 סטים עצימים מהאשר 5 סטים על 80%.

אז כמו שאמרו לך אד קואן זאת אופציה ואם אתה רוצה להתמקד בבנץ' אפשר גם סמולוב. אתה בטוח שאתה לא מסוגל להתקדם יותר בטקסס ולא רוצה לנסות עוד סבב?
אני רוצה גם עבודת כתפיים ובעיקרון עבודה עם המון נפח אבל שתהיה בה התקדמות לינארית ככה שסמולוב לא בא בחשבון ואני גם לא מבין את ההיגיון של בנץ יום אחרי יום
אם אני לא טועה באד אין הרבה נפח מה שגם לא יודע איך להכניס שם כתפיים

אני רוצה לתכנן מה שיהיה אחרי שאתקע בטקסס

אני רוצה גם עבודת כתפיים ובעיקרון עבודה עם המון נפח אבל שתהיה בה התקדמות לינארית ככה שסמולוב לא בא בחשבון ואני גם לא מבין את ההיגיון של בנץ יום אחרי יום
אם אני לא טועה באד אין הרבה נפח מה שגם לא יודע איך להכניס שם כתפיים

אני רוצה לתכנן מה שיהיה אחרי שאתקע בטקסס
חשבת על 5/3/1? הנפח סביר ואפשר לשלב הרבה דברים.

יש ב531 פעם אחת בנץ בשבוע
אני עובד על תוכנית לשיפור בנץ של שון פיליפס. היתרון הוא שיש טבלה ויש התקדמות שבועית והנפח גבוה (בנץ פעמיים בשבוע סה"כ 10 סטים לא כולל חימום) ואימונים 4 פעמים בשבוע. החיסרון הוא שבתוכנית הזאת אי אפשר לשלב מיליטרי פרס אבל לדעתי היא לא רעה בכלל להתחזקות בבנץ. אם אתה רוצה לדעת יותר תחפש בגודל Shawn Phillips bench press

אני לא הייתי קורה לעצמי מתאמן מתחיל ועליי לא עובד נפח כמו שצריך. אני גם במשקלי עבודה שלי מתקדם יותר טוב בשיטה לינארית מהאשר באקרוס ומעדיף לתת 2 סטים עצימים מהאשר 5 סטים על 8
גם לינארית זו עבודת נפח.
עצימות = סינגל/ דאבל ותרגילי עזר

מבין את ההגיון או לא, סמולוב זאת התכנית שהכי תשפר לך את הבנץ'. ניסיתי אד קואן וגם 5/3/1, שתיהן לדעתי על הפנים.
מה זה עבודת כתפיים מבחינתך? אתה חושב שבנפח הפסיכי של סמולוב הכתפיים לא עובדות?
אם אתה ממש רוצה אתה יכול להכניס הנפות ו rotator cuff בשבועיים הראשונים ובתחילת השבוע השלישי, זה לא אמור להפריע להתקדמות כל עוד לא תשתגע.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית