הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חוקי?

• פותח/ת השרשור יהב
  • פורסם בתאריך

יהב

מושעה
3,896
2,435
נק' מוניטין:
6,637
3,896
2,435
עליתי על אוטובוס הייתי רק אני והנהג, הנהג עוצר בתחנה יורד מהאוטובוס שולף את הנשק שלו, מרסס את האוטובוס (חשבתי אני נאנס) חוזר וממשיך לנהוג.
אני חושב שזה שעליתי בלי נעליים כמו נרקומן לא הועיל לי, אבל מותר לנהג אוטובוס פשוט לעצור להשתין?

עליתי על אוטובוס הייתי רק אני והנהג, הנהג עוצר בתחנה יורד מהאוטובוס שולף את הנשק שלו, מרסס את האוטובוס (חשבתי אני נאנס) חוזר וממשיך לנהוג.
אני חושב שזה שעליתי בלי נעליים כמו נרקומן לא הועיל לי, אבל מותר לנהג אוטובוס פשוט לעצור להשתין?

אני מזמין אותך למצוא חוק שאוסר עליו להשתין.

אתה מבין, השיטה הזאת שנקראת דמוקרטיה יש בה קטע חמוד - הקונספציה הכללית היא מינימום התערבות של המדינה בחיי הפרט.
דהיינו כל מה שלא נאסר עליך מותר לך. כמובן שישנם חוקים חריגים (קוגנטיים) כלומר חוקים כופים. במקרים כאלו החוקים יגדירו מה מותר וכל מה שאינו מופיע נחשב בחזקת איסור (לא חוקי) - כגון חוקי עבודה.

בקיצור, תן לבחור להשתין, זה צורך אנושי וייתכן שיש לו בעיה בשלפוחית.

• פותח/ת השרשור
למה אתה כזה קטנוני? תן לבן אדם להשתין...
אני מזמין אותך למצוא חוק שאוסר עליו להשתין.

אתה מבין, השיטה הזאת שנקראת דמוקרטיה יש בה קטע חמוד - הקונספציה הכללית היא מינימום התערבות של המדינה בחיי הפרט.
דהיינו כל מה שלא נאסר עליך מותר לך. כמובן שישנם חוקים חריגים (קוגנטיים) כלומר חוקים כופים. במקרים כאלו החוקים יגדירו מה מותר וכל מה שאינו מופיע נחשב בחזקת איסור (לא חוקי) - כגון חוקי עבודה.

בקיצור, תן לבחור להשתין, זה צורך אנושי וייתכן שיש לו בעיה בשלפוחית.
קצת מפחיד כשהנהג מחליט להשתין באמצע הדרך כשאתה פאקינג לבד באוטבוס

GIF-ice-cube-WTF-Stare-Staring-GIF.gif

קצת מפחיד כשהנהג מחליט להשתין באמצע הדרך כשאתה פאקינג לבד באוטבוס
אולי כי רק אז הוא יכול להרשות לעצמו לעשות את זה?
אם היה איתך עוד אנשים הוא היה פוחד מתלונה אז הוא לא היה עושה את זה.

חחחח איזו שאלה. בדקת שהוא גם לא חרבן בשיחים?

הדימויים שלך ממש לא עזרו, באמת חשבתי שהנהג התחיל לירות בכל האוטובוס.
בדיוק מה שחשבתי 😆
השאלה אם הוא נעמד ליד החלון איפה שאתה ישבת, פנה עם הזין אליך והתחיל להשתין, כי אז נראה לי עלולה להיות בעיה חוקית עם זה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית