חוקי הפורום

מצב
השרשור נעול
עכשיו יש מגמה של גב עגול חלק תומכים, חלק לא אז למה לא לדבר על זה? אפשר אפילו כמה פעמים...
אף אחד לא אמר שאסור לדבר על זה.
תפתח שרשור על זה, נעשה דיון נורמלי וכולם יתנו את הצדדים שלהם.

וכרגע אני עוד לא מרגיש את השינוי כי הוא עוד לא קרה
הפורום לא עובר שום שינוי מהותי.
אם נשים רגע בצד את העובדה שריעננתי חוקים, ולא המצאתי את הגלגל, השינויים היחידים שאני אישית עובד עליהם זה לשפר את רמת המקצועיות של הפורום בכל ההיבטים.
החל מפיזיותרפיסט מקצועי מתחום הספורט שהגיע, איש מקצוע מהתחום לפורום אימונים ועד לאושיה נכבדת בפורום PL שגם שם יעשה סדר.
אין פה שום עניין של לסרס אנשים או להקטין משתמשים ותיקים לרמה שהמילה שלהם לא שווה כלום, כשהם באים לעזור.
כי זה ממש לא ככה, לא מהכיוון שלי ואני די בטוח שאף אחד מהמנהלים לא חושב ככה.

אנחנו מדברים נטו על השרשור שהיה ונמחק, ואני שוב אומר, לא נוכל להחזיר את הגלגל לגביו וקרה מה שקרה.
מה שכן אפשר לעשות זה לחדד את החוקים ושכל משתמש חדש או ותיק, יבין שכשהוא מעלה סרטון או תמונה - זה ברשות הפורום.
המקרה האחרון היה ספציפי לילדה ומסיבות אישיות שקשורות אליה, שבגללן החלטנו למחוק.

יהיו עוד הרבה שרשורים כאלה, סביר להניח גם בעתיד.. אל תטעו לחשוב שנמחוק על ימין ועל שמאל תכנים כמו שקרה בפעם האחרונה.

הבעיה כאן אצל אלכס ואצל הרקון וכו׳... זה שאתם פשוט לא קולטים את התמונה הגדולה, וחבל.
אף אחד לא בא אליהם בטענות, ההיפך הוא הנכון.

זה כרגע הדבר הכי רלוונטי בפורום , אחרי שדיברנו על ריפטו שימפטו ועל כמה הייבר יותר טוב מלוא בר עכשיו יש מגמה של גב עגול חלק תומכים, חלק לא אז למה לא לדבר על זה? אפשר אפילו כמה פעמים...
זה לטחון מים בשביל המנהלים, אוקי...
זה לא לטחון מים בשביל ותיקי הפורום , אתם לקחתם החלטה לא לתמוך בותיקים בפעם הזאת , אל תתפלאו אם השינוי שתנסו לעשות יוביל אתכם לפורום משעמם כמו שכתבתי לפני.
עכשיו אני יודע שזה נשמע כאילו אני נוקט צד , אני לא , ואותי זה לא ירחיק מהפורום בנתיים כי לא הייתי חלק מזה וכרגע אני עוד לא מרגיש את השינוי כי הוא עוד לא קרה , אין לי מושג מה יקרה בעתיד אני רק מפרשן לפי מה שאני חושב שיקרה, שוב זאת בחירה שלכם ב100% וגם שאני הייתי מנהל משה עמד מאחורי ב100% , בסוף הבנתי למה עדיף לכבד את הותיקים פה ומה הגישה שצריך לנקוט לגביהם ואיך לקבל אותם וגם הבנתי מה רלוונטי ומה לא, מקווה שלכם יהיו אותן תובנות כמו שלי היו.
הבעיה כאן אצל אלכס ואצל הרקון וכו׳... זה שאתם פשוט לא קולטים את התמונה הגדולה, וחבל.
לי לא זכור שזה היה נושא כל כך מדובר לאחרונה חוץ ממה שהיה בדיון הזה, שהפך להיות דיון של נטו עוקצנות והתעלמות מוחלטת של שני הצדדים אחד מהדעה של השני
האם הדיון היה יכול להתפתח למועיל? יכול להיות, אני לא שולל, אבל מניסיון שלי בדרך כלל הדברים נוטים להתדרדר לכיווני קיצון מאשר להשתפר.

בסופו של דבר זו לא הייתה שאלה של וותיקים נגד צעירים, אלא חלק מהאנשים לא אהבו את הצעד שננקט, וביניהם וותיקים, שפשוט הביעו את עצמם יותר מהצעירים.

אנחנו בכל מקרה כן ניקח לתשומת לבנו את מה שנאמר כאן ובעבר, כי אנחנו כן רוצים בטובת הפורום הכללית, אבל אנחנו לא יכולים להבטיח שלא נעצבן אנשים מסוימים על הדרך

נערך לאחרונה:
אם אפשר לשאול, למה הגעת למצב של הפרעות אכילה, 30% שומן ופריצת דיסק ״בעידוד״ הפורום?
למה? כי פמפמו כאן שזאת הדרך הטובה להתחזק. לאכול כמו חזיר ולמזוג על הכל עוד שני ליטר חלב שלא חלילה תגיע רק ל25 אחוז שומן.
וכשאתה גם ככה עף על פאוורליפטינג אתה חושב שאתה צריך "להקריבבב", ( על הדרך אתה גם מושפע מריפטו שמספר שבנות אוהבות רק את הזין והארנק שלך אז אתה יכול להיראות כמו נחום תקום. חחח זה סתם שתבין את רוח הדברים וההטפה, זה לא גורם של ממש אבל זה חלק מפמפום שטויות ואווירה).
אף אחד לא סיפר לי שאפשר לשנות סט פוינט לרעה או שכשאתה מוריד 20 קילו יש לך עודפי עור לנצח.
לגבי הפריצה - אתה הרי רואה שמזלזלים בכל העניין של לשמור על עמוד השדרה ניטרלי, ולכן הייתי מרים בחוסר תשומת לב לדגשים. אגב גם בסקוואט הייתי מתרסק למטה ומאבד את הכיווץ עם משקלים כבדים. אבל הייתי בטוח באלוהי זחיחות הדעת וה"לי זה לא יקרה" שנזל כאן מכל חור

דוגמה לטכניקה האיומה בסקוואט:

למה? כי פמפמו כאן שזאת הדרך הטובה להתחזק. לאכול כמו חזיר ולמזוג על הכל עוד שני ליטר חלב שלא חלילה תגיע רק ל25 אחוז שומן.
וכשאתה גם ככה עף על פאוורליפטינג אתה חושב שאתה צריך "להקריבבב", ( על הדרך אתה גם מושפע מריפטו שמספר שבנות אוהבות רק את הזין והארנק שלך אז אתה יכול להיראות כמו נחום תקום. חחח זה סתם שתבין את רוח הדברים וההטפה, זה לא גורם של ממש אבל זה חלק מפמפום שטויות ואווירה).
אף אחד לא סיפר לי שאפשר לשנות סט פוינט לרעה או שכשאתה מוריד 20 קילו יש לך עודפי עור לנצח.
לגבי הפריצה - אתה הרי רואה שמזלזלים בכל העניין של לשמור על עמוד השדרה ניטרלי, ולכן הייתי מרים בחוסר תשומת לב לדגשים. אגב גם בסקוואט הייתי מתרסק למטה ומאבד את הכיווץ עם משקלים כבדים. אבל הייתי בטוח באלוהי זחיחות הדעת וה"לי זה לא יקרה" שנזל כאן מכל חור

דוגמה לטכניקה האיומה בסקוואט:

אני לא יודע איך זה היה פעם, אבל היום זה כבר לא המצב בפורום (לפחות לא למיטב ידעתי)

וכשאתה גם ככה עף על פאוורליפטינג אתה חושב שאתה צריך "להקריבבב"
מי כמוני יודע

אני לא יודע איך זה היה פעם, אבל היום זה כבר לא המצב בפורום (לפחות לא למיטב ידעתי)
זאת היתה דוגמה לכך שעצות דפוקות דופקות חיים של אנשים

השינויים היחידים שאני אישית עובד עליהם זה לשפר את רמת המקצועיות של הפורום בכל ההיבטים.
החל מפיזיותרפיסט
מקצועיות 🤣

ובנימה רצינית: אנשים הולכים פחות ופחות להסתכל על המקום הזה כמקום שונה ממקומות אחרים, ככל שדברים כאן ילכו יותר ויותר לכיוון הקונבנציונלי של להרים דאמבל של 2 ק"ג או שאר הדברים המגוחכים שפיזיותרפיסטים מציעים. זה לא מה שמשך לכאן את הגרעין האיכותי הקיים, וזה לא מה שימשוך לכאן גרעין איכותי חדש. מתנצל מראש על האמת המבאסת.

זאת היתה דוגמה לכך שעצות דפוקות דופקות חיים של אנשים
לא מבין על מה אתה מדבר, שני התומכים המרכזיים של ריפטו בפורום הזה הם בערך היחידים שאמרו לך שהטכניקה הזו לא טובה, וגם אמרו לך במה ולמה. כל השאר היו עסוקים ב"תנו לו לעשות איך שעובד לו" , "כל אחד הוא מיוחד" , "ת1תח אחי".
לגביי השומן, וואלה, ירדתי 30 ק"ג ואין לי עודפי עור, אין לי מושג על מה אתה מדבר, בכל אופן אף אחד לא סיפר לך שאם תגיע ל30% שומן לא תהיה שמן, בסך הכל קיבלת כלי להתחזק, ותאמין או לא - מבחינה בריאותית אתה שווה הרבה יותר כשהסקוואט שלך היה 250 ק"ג והיית על 30% שומן מאשר ההיפך.
לגביי בחורות, נושא פילוסופי ארוך אבל השורה התחתונה היא שאף אחד גם לא הבטיח לך זיונים, הדיונים תמיד היו על כוח. ובוא נגיד את האמת, לא היית צריך להגיע ל30% שומן כדי לגבש את הדעה שלך לגביי מה נשים חושבות על זה, אז לא לגיטימי להציג את זה כאילו זו לא הייתה בחירה שלך או בחירה שלך שבוצעה עקב חוסר במידע. דעתך על מה נשים חושבות על אחוזי שומן לא השתנתה, היא הייתה כמו שהיא מלכתחילה.
ואגב, אני לא באמת חושב שאחוז השומן שלך (בהנחה שאתה לא obese שלא מתאמן ושוקל 160 ק"ג) הוא המרכיב המרכזי בכמה תזיין. או המשני. אבל כפי שציינתי זה נושא פילוסופי ארוך יותר ופחות קשור גם לדיון. האמת, בכלל לא קשור. הדיונים עסקו בפן המקצועי של אימונים, לא על ההשלכות החברתיות שיש או אין להם.

לא מבין על מה אתה מדבר, שני התומכים המרכזיים של ריפטו בפורום הזה הם בערך היחידים שאמרו לך שהטכניקה הזו לא טובה, וגם אמרו לך במה ולמה. כל השאר היו עסוקים ב"תנו לו לעשות איך שעובד לו" , "כל אחד הוא מיוחד" , "ת1תח אחי".
שים לב שלריפ קשרתי רק את העניין התזונתי והוויזואלי. ממש ממש אבל ממש לא הטכני וכן אני מסכים עם הדברים האלה
לגביי השומן, וואלה, ירדתי 30 ק"ג ואין לי עודפי עור, אין לי מושג על מה אתה מדבר, בכל אופן אף אחד לא סיפר לך שאם תגיע ל30% שומן לא תהיה שמן, בסך הכל קיבלת כלי להתחזק, ותאמין או לא - מבחינה בריאותית אתה שווה הרבה יותר כשהסקוואט שלך היה 250 ק"ג והיית על 30% שומן מאשר ההיפך.
העומס על המערכות השונות היה עצום. היו לי קשיי נשימה. לא יודע איך אתה אומר דבר כזה..
לגביי בחורות, נושא פילוסופי ארוך אבל השורה התחתונה היא שאף אחד גם לא הבטיח לך זיונים, הדיונים תמיד היו על כוח. ובוא נגיד את האמת, לא היית צריך להגיע ל30% שומן כדי לגבש את הדעה שלך לגביי מה נשים חושבות על זה, אז לא לגיטימי להציג את זה כאילו זו לא הייתה בחירה שלך או בחירה שלך שבוצעה עקב חוסר במידע. דעתך על מה נשים חושבות על אחוזי שומן לא השתנתה, היא הייתה כמו שהיא מלכתחילה.
שמע ככל שאתה יותר ילד אתה נוטה להפוך את העולם של הבנות ליותר לוט בערפל. אישה יותר מוכוונת ביולוגית ויותר מוכוונת חברתית תרבותית לזכר רזה ושרירי מאשר לגוש שלא רואה את הז שלו. היום אני בכלל לא צריך להתחיל עם בנות ולפעמים גם נאנס. כשהייתי שמן הייתי הידיד השמן והגיי.
בפשטות ובקצרה - עם נשים כמו עם כל דבר - ככל שיש לך יותר אלמנטים חיוביים כך גדלים הסיכויים.
הדיונים עסקו בפן המקצועי של אימונים, לא על ההשלכות החברתיות שיש או אין להם
עסקו ועוד איך. אני בטוח שאתה מכיר את הציטוט של ריפ שבחורות אוהבות את הארנק ואת הז.
והבאתי את זה כדוגמה למכבש שטיפות מוח שקידש את ההתחזקות בליווי השמנה מטופשת

הייתה תקופה כזאת עד שאני הגעתי והוכחתי שאפשר להיות גם חזק (יחסית) וגם אתלט על.
ובכל הרצינות אני מאוד מקווה שאף אחד לא יעזוב גם לא ביסט וגם לא עונס או המתאמנים שלו או כל אחד אחר ונוכל להמשיך להתווכח (ולהסכים לפעמים) על כל מיני נושאים ברומו של עולם הכוח וגם בעוף טופיק.

אם זה מצחיק אותך אתה מוזמן לעבור לפורום של ריפ לצמיתות.
אני עובד מאוד קשה על האתר ובעיקר מאחורי הקלעים, אז כל מי שחושב שיוכל לזלזל טועה בגדול.
וממש לא מעניין אותי מי המשתמש.

אז סייג לחוכמה שתיקה.

אני באמת לא מבין דגול באימונים אבל לא בשביל זה יש מנהלים. המנהלים נועדו לבדוק שהכל מתנהל כשורה ושדברים לא יוצאים מפרופורציה
??? לא ראוי שמנהל פורום אימונים יהיה מבין דגול באימונים? האם בחירת המנהלים החדשים לתתי הפורום השונים היא רנדומלית? גם הגננת של האחיינית שלי יכולה לבדוק שהכל מתנהל כשורה.

??? לא ראוי שמנהל פורום אימונים יהיה מבין דגול באימונים? האם בחירת המנהלים החדשים לתתי הפורום השונים היא רנדומלית? גם הגננת של האחיינית שלי יכולה לבדוק שהכל מתנהל כשורה.
שום דבר לא נעשה באופן רנדומלי.
יש הבדל בין צניעות ליהירות.
כל מנהל שנבחר לא נמצא סתם כקישוט, משקיע זמן בהתנדבות מלאה ובטח שבזכותו למשתמשים יש תשובות.

לא לזלזל במנהלים, יש גבול עד לאן השרשור הזה יכול להתפתח מבחינתי.

אף אחד לא חסין כאן משום דבר.
השרשור ירד כי הילדה שהעלתה את הסרטון ביקשה להסיר אותו, ומשיקולים שקשורים ספציפית אליה הסרנו את השרשור.
לדעתי האישית, הסיבה שאנשים פה סוג של מורדים נגדך ונגד ההנהלה לאחרונה היא בגלל תגובות בסגנון הזה. אני בטוח שלא אני, לא אלכס ולא משתמשים רבים אחרים מצליחים להבין את ה"שיקולים" שאתה מדבר עליהם כאן. אתה לא חושף לנו כאן שום מידע ואתה ממש לא מחויב לעשות את זה, אבל אני רואה כאן הפרה בוטה של האמון של המשתמשים בך כי אתה מבצע משהו שלפי הכללים לא אמור להיות מבוצע. כי בעצם כמו שנאמר כאן בעבר, התוכן לא שייך למשתמשים ואותה משתמשת ספציפית הייתה יכולה להוריד את הסרטון מהיוטיוב אם רצתה להפסיק לקבל תגובות לגביו, או לכל היותר לבקש שהאשכול ינעל.

אני חושב שנרגע כשנשתכנע שהורדת הסרטון הייתה מסיבה מוצדקת, או אם ההנהלה תגיב הודעת התנצלות על כך שטעתה בהחלטתה למחוק את האשכול כי בינתיים מהצד שלי לפחות זה נראה כאילו שהמשתמשת נעלבה מהתגובות, ביקשה למחוק את האשכול והוא נמחק.

לגבי עוד נושא, אי אפשר פשוט להתחיל דיון מכלום. אתה חושב שאם אני אפתח דיון "בואו נדון האם גב עגול בדד ליפט זה טוב" אני אקבל תגובות כלשהם? צריך קטליסט כלשהו לפתיחת דיון. זה לא קורה בפני עצמו. רוב הדיונים המעניינים בפורום התחילו מאשכולות שבמקורם כלל לא היו קשורים לנושא הדיון. חבל להרוס דיון פוטנציאלי על ידי מחיקת אשכול.

אני חושב שנרגע כשנשתכנע שהורדת הסרטון הייתה מסיבה מוצדקת, או אם ההנהלה תגיב הודעת התנצלות על כך שטעתה בהחלטתה למחוק את האשכול כי בינתיים מהצד שלי לפחות זה נראה כאילו שהמשתמשת נעלבה מהתגובות, ביקשה למחוק את האשכול והוא נמחק.

מקס אני צריך להזכיר לך שמדובר באתר פרטי? שלא אני או כל מנהל אחר חייבים הסבר כלשהו לכל פעולה שהיא?

מייק (משה) כבר כתב את זה לפני, ואני אכתוב את זה שוב פעם -
הפורום כבר הגיע למצב שהוא כמעט מת, ואם למישהו כאן לא טוב עם החוקים או עם ההתנהלות הוא מוזמן:

א. להקים פורום משלו
ב. לעשות שם מה שבא לו

אנחנו ממשיכים במה שאנחנו עושים, הרוב כאן מעריכים ושמחים, ויש משתמשים שלא.

הסיבה שאנשים פה סוג של מורדים נגדך ונגד ההנהלה לאחרונה היא בגלל תגובות בסגנון הזה

זה הדבר האחרון שמעניין אותנו כרגע.

לדעתי האישית, הסיבה שאנשים פה סוג של מורדים נגדך ונגד ההנהלה לאחרונה היא בגלל תגובות בסגנון
לדעתי הסיבה לזה היא שהפעם קולדפייר הוא זה שנעלב שמחקו תגובות יקרות שלו ביחד עם הסרטון. כי זה ממש לא השרשור היחיד שנמחק מאז שאני בפורום, ההבדל שהפעם קולדפייר מוחה על זה וכשהוא מוחה אנשים מתייחסים.
@the Raccoon אתה רציני? הפורום דחף לך אוכל לפה בכוח עד שתהיה 30٪ שומן ולא סיפרו לך שב30٪ בנאדם נראה שמן ולא אסטטי? לגבי טכניקה, ב 3 שנים שאני בפורום לא ראיתי שמעודדים טכניקה גרועה. כלומר יש כאן אנשים שכן אבל זו לא הדעה הרווחת בפורום.

@the Raccoon אתה רציני? הפורום דחף לך אוכל לפה בכוח עד שתהיה 30٪ שומן ולא סיפרו לך שב30٪ בנאדם נראה שמן ולא אסטטי?

אתה רציני שואל את זה? במשך שנים דוחפים כאן אנשים להשמנה בשביל עוד 10 ק"ג לסקוואט, מעלים לכאן מאמרים שמשתמע מהם שבכלל לא משנה אם עולים שריר או שומן, טוענים טענות הזויות על השוואה בין המפץ הגדול לטענה ששומן טהור בעצמו בכלל תורם לכוח, מעלים לכאן שרשורי כרס כמו בילדרים שמעלים שרשורי השוואת ידיים או קוביות (או דברים אחרים...) ואח"כ מיתממים.

אתה רציני שואל את זה?
כן. אני מניח שבנאדם מסתכל במראה לפעמים ואם הוא מתחיל להיות שמן מדי לטעמו אז אף אחד לא מונע ממנו לעשות עם זה משהו.
שבכלל לא משנה אם עולים שריר או שומן,
המפץ הגדול
שכחת להגיד טטיאנה קשירינה.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית