עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
עליתי על אוטובוס הייתי רק אני והנהג, הנהג עוצר בתחנה יורד מהאוטובוס שולף את הנשק שלו, מרסס את האוטובוס (חשבתי אני נאנס) חוזר וממשיך לנהוג.
אני חושב שזה שעליתי בלי נעליים כמו נרקומן לא הועיל לי, אבל מותר לנהג אוטובוס פשוט לעצור להשתין?
למה אתה כזה קטנוני? תן לבן אדם להשתין...
קצת מפחיד כשהנהג מחליט להשתין באמצע הדרך כשאתה פאקינג לבד באוטבוסאני מזמין אותך למצוא חוק שאוסר עליו להשתין.
אתה מבין, השיטה הזאת שנקראת דמוקרטיה יש בה קטע חמוד - הקונספציה הכללית היא מינימום התערבות של המדינה בחיי הפרט.
דהיינו כל מה שלא נאסר עליך מותר לך. כמובן שישנם חוקים חריגים (קוגנטיים) כלומר חוקים כופים. במקרים כאלו החוקים יגדירו מה מותר וכל מה שאינו מופיע נחשב בחזקת איסור (לא חוקי) - כגון חוקי עבודה.
בקיצור, תן לבחור להשתין, זה צורך אנושי וייתכן שיש לו בעיה בשלפוחית.
קצת מפחיד כשהנהג מחליט להשתין באמצע הדרך כשאתה פאקינג לבד באוטבוס
אולי כי רק אז הוא יכול להרשות לעצמו לעשות את זה?קצת מפחיד כשהנהג מחליט להשתין באמצע הדרך כשאתה פאקינג לבד באוטבוס
ברגע שהנהג פתח את חנות מכנסיו, @יהב חשב שסופסוף הוא יאבד את בתוליו.. אך התבדה למראה ההשתנה.מה מפחיד בזה שנהג עוצר רגע בצד להשתין ?
איך ידעת?שהוא ישתין במכנסיים \ עליך?
הוא יהודי. לא גוי..העיקר שזה כשר.
בדיוק מה שחשבתי 😆הדימויים שלך ממש לא עזרו, באמת חשבתי שהנהג התחיל לירות בכל האוטובוס.
השאלה אם הוא נעמד ליד החלון איפה שאתה ישבת, פנה עם הזין אליך והתחיל להשתין, כי אז נראה לי עלולה להיות בעיה חוקית עם זהעליתי על אוטובוס הייתי רק אני והנהג, הנהג עוצר בתחנה יורד מהאוטובוס שולף את הנשק שלו, מרסס את האוטובוס (חשבתי אני נאנס) חוזר וממשיך לנהוג.
אני חושב שזה שעליתי בלי נעליים כמו נרקומן לא הועיל לי, אבל מותר לנהג אוטובוס פשוט לעצור להשתין?
אז תן לי להבין, ישבת מול המחשב, גירדת בראשך וחשבת לעצמך מה היא השאלה הכי מטופשת שאפשר לשאול וזה מה שיצא?
באמת מענייןמעניין אם אותה הודעה תעבוד לי פעמיים