הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון הקו הדק בין צ׳יט להעמסה

The kabab

משתמש מתחיל
91
14
נק' מוניטין:
14
91
14
דיון נחמד על הקו הדק שבין צ׳יט מיל להעמסה
איפה אתם מותחים את הקו אם יש כזה בכלל (פורום של ליפטרים)😋🍴👏

קו דק? קו של 1000-2000 קלוריות הבדל אולי... צ'יט נועד בעיקר למטרה פסיכולוגית, לא מומלץ לאכול יותר מדי בצ'יט.

לא. עוד פעם. לא ככה מבצעים צ'יט.
על צ׳יט לא חושבים, פשוט הולכים ואוכלים משהו שרוצים. נקודה.

ולא, גם אם לייל אמר שצריך לחשב צ׳יט, לא מחשבים.

זה נחמד כשאתה כל כך חסר ידע שאתה חושב שאתה יודע הכל 😃

• פותח/ת השרשור
יש הגבלת קלוריות על צ׳יט?

יש הגבלת קלוריות על צ׳יט?
אין הגבלת קלוריות מספרית אבל אם תאכל יותר מדי בצ'יט מיל אתה תפגע בחיטוב שלך. המטרה בצ'יט מיל היא בעיקר פסיכולוגית, בגלל זה לייל מקדונלד לדוגמא ממליץ לאכול צ'יט מילס במסעדה כי שם אין לך את האפשרות לאכול יותר מדי כי נותנים לך מנה בגודל סביר וזה גם טעים ואתה יכול להנות מזה. אם תאכל בבית יש לך יותר סיכוי לאכול יותר מדי

אתה לא יודע מה זה צ'יט

קילו מאתיים בבלאק לדעתי זה אחלה צ׳יט.

אתם סתם מתווכחים. צ'יט זה מה שזה, אתה "מרמה" בדיאטה, אוכל מה שאסור. אני אישית מסכים עם מה שלייל אומר כי הוא כנראה לא רוצה שאנשים יקראו את הספר ויבינו שמותר להם לדחוף אוכל בארוחה אחת עד שהם עומדים להקיא ואז לשבת שעתיים ולהמשיך לאכול אחרי זה בשביל להחשיב את זה כאותה ארוחה כי "לייל אמר שמותר ארוחת צ'יט". מצד שני זה ארוחת פינוק, תאכל מה שבזין שלך.
פשוט תראה שארוחה אחת כזאת לא הורסת לך שבוע של דיאטה, אם כן אז תדע בצ'יט הבא להירגע קצת.

אתם סתם מתווכחים. צ'יט זה מה שזה, אתה "מרמה" בדיאטה, אוכל מה שאסור. אני אישית מסכים עם מה שלייל אומר כי הוא כנראה לא רוצה שאנשים יקראו את הספר ויבינו שמותר להם לדחוף אוכל בארוחה אחת עד שהם עומדים להקיא ואז לשבת שעתיים ולהמשיך לאכול אחרי זה בשביל להחשיב את זה כאותה ארוחה כי "לייל אמר שמותר ארוחת צ'יט". מצד שני זה ארוחת פינוק, תאכל מה שבזין שלך.
פשוט תראה שארוחה אחת כזאת לא הורסת לך שבוע של דיאטה, אם כן אז תדע בצ'יט הבא להירגע קצת.
אלא אם כן הארוחה שלך נערכת במדל 5 שעות, בסופו של דבר תתפוצץ ולא יהיה מקום לכלום, ובגלל זה אין בעיה בארוחת צ׳יט להתפרע. לפחות לדעתי.

אלא אם כן הארוחה שלך נערכת במדל 5 שעות, בסופו של דבר תתפוצץ ולא יהיה מקום לכלום, ובגלל זה אין בעיה בארוחת צ׳יט להתפרע. לפחות לדעתי.
תשמע, אם אתה עושה ארוחות צ'יט ורואה שזה סבבה ולא פוגע לך בחיטוב ועוזר מנטלית להמשיך, אז זרום עם מה שאתה עושה. אם אתה מתיישב לאכול צ'יט, אוכל עד שאתה מפוצץ וזהו אז סבבה אני באמת לא חושב שאפשר להגזים בצורה שתהרוס לך את החיטוב.
פשוט אם אתה רוצה "לרמות" יותר מדי ולהפוך את הארוחה לארוחה של כמה שעות בשביל לדחוף יותר אוכל אז זה יכול בהחלט להרוס.
אה וכן לדעתי 1.2 קילו בבלאק יכול להיות צ'יט נחמד.

תשמע, אם אתה עושה ארוחות צ'יט ורואה שזה סבבה ולא פוגע לך בחיטוב ועוזר מנטלית להמשיך, אז זרום עם מה שאתה עושה. אם אתה מתיישב לאכול צ'יט, אוכל עד שאתה מפוצץ וזהו אז סבבה אני באמת לא חושב שאפשר להגזים בצורה שתהרוס לך את החיטוב.
פשוט אם אתה רוצה "לרמות" יותר מדי ולהפוך את הארוחה לארוחה של כמה שעות בשביל לדחוף יותר אוכל אז זה יכול בהחלט להרוס.
אה וכן לדעתי 1.2 קילו בבלאק יכול להיות צ'יט נחמד.
1.2 קילו בבלאק זה יום העמסה 🫤

1.2 קילו בבלאק זה יום העמסה 🫤
העמסת חלבון ושומן 😃
אגב אני לא חושב שהייתי גומר קילו מאתיים, או שכן אבל ממש לא נהנה מזה
פייי הפכתי למשתמש משקיע 🤩

העמסת חלבון ושומן 😃
אגב אני לא חושב שהייתי גומר קילו מאתיים, או שכן אבל ממש לא נהנה מזה
אני בקרוב אלך עם המשפחה לאכול, ותקבלו תמונות חגיגיות. 😄

Back
למעלה תחתית