עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה צ׳יט, לא סופרים ולא מתעניינים.לא מומלץ לאכול יותר מדי בצ'יט.
אתה לא יודע מה זה צ'יטזה צ׳יט, לא סופרים ולא מתעניינים.
קילו מאתיים בבלאק לדעתי זה אחלה צ׳יט.אתה לא יודע מה זה צ'יט
לא. עוד פעם. לא ככה מבצעים צ'יט.קילו מאתיים בבלאק לדעתי זה אחלה צ׳יט.
על צ׳יט לא חושבים, פשוט הולכים ואוכלים משהו שרוצים. נקודה.לא. עוד פעם. לא ככה מבצעים צ'יט.
זה נחמד כשאתה כל כך חסר ידע שאתה חושב שאתה יודע הכל 😃על צ׳יט לא חושבים, פשוט הולכים ואוכלים משהו שרוצים. נקודה.
ולא, גם אם לייל אמר שצריך לחשב צ׳יט, לא מחשבים.
ושוב, זה צ׳יט, מה יש להבין בזה?זה נחמד כשאתה כל כך חסר ידע שאתה חושב שאתה יודע הכל 😃
לא.ושוב, זה צ׳יט, מה יש להבין בזה?
פשוט מתפנקים על משהו שרוצים. זהו.
תלוי מה אתה מגדיר בתור צ'יט.יש הגבלת קלוריות על צ׳יט?
אין הגבלת קלוריות מספרית אבל אם תאכל יותר מדי בצ'יט מיל אתה תפגע בחיטוב שלך. המטרה בצ'יט מיל היא בעיקר פסיכולוגית, בגלל זה לייל מקדונלד לדוגמא ממליץ לאכול צ'יט מילס במסעדה כי שם אין לך את האפשרות לאכול יותר מדי כי נותנים לך מנה בגודל סביר וזה גם טעים ואתה יכול להנות מזה. אם תאכל בבית יש לך יותר סיכוי לאכול יותר מדייש הגבלת קלוריות על צ׳יט?
אתה לא יודע מה זה צ'יט
קילו מאתיים בבלאק לדעתי זה אחלה צ׳יט.
אתם סתם מתווכחים. צ'יט זה מה שזה, אתה "מרמה" בדיאטה, אוכל מה שאסור. אני אישית מסכים עם מה שלייל אומר כי הוא כנראה לא רוצה שאנשים יקראו את הספר ויבינו שמותר להם לדחוף אוכל בארוחה אחת עד שהם עומדים להקיא ואז לשבת שעתיים ולהמשיך לאכול אחרי זה בשביל להחשיב את זה כאותה ארוחה כי "לייל אמר שמותר ארוחת צ'יט". מצד שני זה ארוחת פינוק, תאכל מה שבזין שלך.על צ׳יט לא חושבים, פשוט הולכים ואוכלים משהו שרוצים. נקודה.
ולא, גם אם לייל אמר שצריך לחשב צ׳יט, לא מחשבים.
אלא אם כן הארוחה שלך נערכת במדל 5 שעות, בסופו של דבר תתפוצץ ולא יהיה מקום לכלום, ובגלל זה אין בעיה בארוחת צ׳יט להתפרע. לפחות לדעתי.אתם סתם מתווכחים. צ'יט זה מה שזה, אתה "מרמה" בדיאטה, אוכל מה שאסור. אני אישית מסכים עם מה שלייל אומר כי הוא כנראה לא רוצה שאנשים יקראו את הספר ויבינו שמותר להם לדחוף אוכל בארוחה אחת עד שהם עומדים להקיא ואז לשבת שעתיים ולהמשיך לאכול אחרי זה בשביל להחשיב את זה כאותה ארוחה כי "לייל אמר שמותר ארוחת צ'יט". מצד שני זה ארוחת פינוק, תאכל מה שבזין שלך.
פשוט תראה שארוחה אחת כזאת לא הורסת לך שבוע של דיאטה, אם כן אז תדע בצ'יט הבא להירגע קצת.
תשמע, אם אתה עושה ארוחות צ'יט ורואה שזה סבבה ולא פוגע לך בחיטוב ועוזר מנטלית להמשיך, אז זרום עם מה שאתה עושה. אם אתה מתיישב לאכול צ'יט, אוכל עד שאתה מפוצץ וזהו אז סבבה אני באמת לא חושב שאפשר להגזים בצורה שתהרוס לך את החיטוב.אלא אם כן הארוחה שלך נערכת במדל 5 שעות, בסופו של דבר תתפוצץ ולא יהיה מקום לכלום, ובגלל זה אין בעיה בארוחת צ׳יט להתפרע. לפחות לדעתי.
1.2 קילו בבלאק זה יום העמסה 🫤תשמע, אם אתה עושה ארוחות צ'יט ורואה שזה סבבה ולא פוגע לך בחיטוב ועוזר מנטלית להמשיך, אז זרום עם מה שאתה עושה. אם אתה מתיישב לאכול צ'יט, אוכל עד שאתה מפוצץ וזהו אז סבבה אני באמת לא חושב שאפשר להגזים בצורה שתהרוס לך את החיטוב.
פשוט אם אתה רוצה "לרמות" יותר מדי ולהפוך את הארוחה לארוחה של כמה שעות בשביל לדחוף יותר אוכל אז זה יכול בהחלט להרוס.
אה וכן לדעתי 1.2 קילו בבלאק יכול להיות צ'יט נחמד.
העמסת חלבון ושומן 😃1.2 קילו בבלאק זה יום העמסה 🫤
אני בקרוב אלך עם המשפחה לאכול, ותקבלו תמונות חגיגיות. 😄העמסת חלבון ושומן 😃
אגב אני לא חושב שהייתי גומר קילו מאתיים, או שכן אבל ממש לא נהנה מזה