הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון פעם ראשונה LB, צריכה עזרה

Euphoria

משתמש מתחיל
149
200
נק' מוניטין:
635
149
200
היי,
התחלתי SS לפני חודש ועשיתי HB סקוואט היה לי ממש קשה ונתקעתי על 40 ק"ג [42.5 היה כשל 😭 ].
החלטתי לעבור לLB ואני אשמח לעזרה עם הטכניקה!
פרטים עלי:
משקל: 55-56
גובה: 164

פעם ראשונה שעשיתי LB אז אשמח לכל ביקורת חיובית או שלילית
זהירות מוזיקה חזקה!
40 ק"ג:

30 ק"ג זוית אחרת:

נערך לאחרונה:

יש לי אפס סובלנות למקרים בהם מישהו מעלה סרטון טכניקה ומקבל הערות שהוא שמן/נמוך/תימני, על אחת כמה וכמה כשמדובר בנשים.

יש לי אפס סובלנות למקרים בהם מישהו מעלה סרטון טכניקה ומקבל הערות שהוא שמן/נמוך/תימני, על אחת כמה וכמה כשמדובר בנשים.
זה היה נטו בצחוק היא לא באמת השמינה או משהו

אנשים לא יודעים להבין צחוק..
ומה זה על אחת כמה וכמה על נשים? נשים חלשות מגברים מנטלית? מה זה השטויות האלה

איפה היית כשטומר האפס (@Rhino) צחק על העובדה שמוצאי מארצות המזרח ועל היותי תימני הייטר?

זה היה נטו בצחוק היא לא באמת השמינה או משהו

אנשים לא יודעים להבין צחוק..
ומה זה על אחת כמה וכמה על נשים? נשים חלשות מגברים מנטלית? מה זה השטויות האלה

מה קשור חלשות מנטלית, אני לא רוצה להרחיק מכאן את מעט הנשים שעוד לא ברחו בגלל תגובות מטומטמות כמו מה שפיקאצ'ו רשם.

איפה היית כשטומר האפס (@Rhino) צחק על העובדה שמוצאי מארצות המזרח ועל היותי תימני הייטר?

כנראה שפספסתי את השרשור הזה 😃

למען הסר ספק אני לא חושב שהיא שמנה. היא נראת נהדר. ואני באמת מכיר אותה וזה היה בצחוק.
בכל מקרה אם אתה נותן לי באן תרחם עליי קצת כי היו לי כוונות טובות >.<

האם אתה מכחיש שאתה תימני הייטר ושמוצאך מארצות המזרח?
אינני מכחיש, נהפוך הוא.
אם כי אני מתגאה בהיותי תימני הייטר שמוצאי מארצות המזרח.

אך בו בזמן אם יש אפשרות להרע לך ולגרום לך לבין, מן הסתם שאנצל הזדמנות זו.

@incin, באנבן אותו.
בברכה,
לורדוס הייטרוס.

אינני מכחיש, נהפוך הוא.
אם כי אני מתגאה בהיותי תימני הייטר שמוצאי מארצות המזרח.

אך בו בזמן אם יש אפשרות להרע לך ולגרום לך לבין, מן הסתם שאנצל הזדמנות זו.

@incin, באנבן אותו.
בברכה,
לורדוס הייטרוס.
ככה אח עושה לאחיו?! חשבתי שקשר הדם שלנו יכול להתגבר על הנחיתות השכלית שלך!!!!!
סתם ליאור אני אוהב אותך בצורה אפלטונית):

לדעתך ההתארכות של ההאמסטרינג תלויה באורך הפימור? ואם כן האם יש צורך למתאמנים בעלי פימור ארוך להרחיב את רוחב העמידה לאומת אחרים על מנת להמנע ממתיחת יתר של ההאמסטרינג ובאט ווינק??
אורך הפימור הוא לא מה שישפיע, אלא האורך שלו ביחס לטיביה והטורסו.
לפי דעתי כל סקוואט שישבור מקביל, ירגיש יציב וימנע מסיבוב אגן לאחור, יהיה סקוואט נכון מבחינת אותו מתאמן.
בוא נתחיל כאן. מה זה טורסו, פימור וטיביה ממוצעים? ומאיפה הנתונים? אני יותר מאשמח לראות אותך מספק את הנתון הזה, שתאמין או לא, רק עליו יש ויכוחים ודעות מכאן ועד הודעה חדשה. וההבדלים בין הטוענים גדולים
לקחתי את המידע מד"ר גוגל, שתינו מבינים שזה היה רק בשביל לתת סדר גודל לסרטוט, ולא יכול להקבע בצורה כה שרירותית. בגלל זה אני אומר שזה דורש בדיקה עמוקה יותר ממה שעשיתי.
לא היה למה להתייחס. אי שימוש בזוקפים, אי ידיעת ביצוע התרגיל וכו' (שבזה מסתכמים שאר הדברים שציינת) הם סיבה שאני מסכים איתה לחלוטין שיכולה לגרום לflexion בגב התחתון
אחרי שאמרת שאתה מסכים איתי התחלת לסתור קצת את עצמך:
את זה אני לא קונה. כל מי שלומד לבצע את התרגיל כמו שצריך
לפני רגע אמרת שאתה מסכים פתאום אתה לא קונה את זה? ולא דיברתי על אדם שלומד סקוואט בצורה נכונה אלא על מה יכול לגרום לסיבוב אגן לאחור בסקוואט באופן כללי.
זו טענה שגויה. בבקשה, תמונה של מינימום extension, אם לא over extension, בתחתית הכי עמוקה שניתן להשיג:
http://oi59.tinypic.com/bexbgk.jpg
קשה לראות בתמונה זו את המצב,
דבר ראשון אנחנו מדברים על החוליות הלומבריות התחתונות ולא על האיזור הלומברי העליון או הטורקלי
דבר שני התמונה באיכות נמוכה.
דבר שלישי הוא לובש שחור מה שעוד יותר מקשה לראות.
זה כמעט תמיד לא הגורם המגביל בהוצאת הברכיים החוצה
כשהתחלנו את השיחה על ההמסטרינגס כתבתי שלרוב אני מסכים עם הטענה שההמסטרינגס לא אשם, אבל על המקרבים אני באמת לא יכול להגיד את זה, קיצור שלהם יכול מאוד להגביל ולא מעט מתאמנים לא מצליחים לפתוח פיסוק טוב בסקוואט בגלל זה.

לקחתי את המידע מד"ר גוגל, שתינו מבינים שזה היה רק בשביל לתת סדר גודל לסרטוט, ולא יכול להקבע בצורה כה שרירותית. בגלל זה אני אומר שזה דורש בדיקה עמוקה יותר ממה שעשיתי.
מאיפה, מאיזה אתר? תן קישור.

אחרי שאמרת שאתה מסכים איתי התחלת לסתור קצת את עצמך:
הסכמתי איתך חלקית (בעיקר על הסיבות, לא על איך שאתה מפרש אותן) ולא ראיתי צורך להסביר לפרטים עד שהעלית את זה.

לפני רגע אמרת שאתה מסכים פתאום אתה לא קונה את זה? ולא דיברתי על אדם שלומד סקוואט בצורה נכונה אלא על מה יכול לגרום לסיבוב אגן לאחור בסקוואט באופן כללי.
אתה מפספס את הנקודה. זה יכול לגרום לflexion בעמוד השדרה רק אם לא לימדו את המתאמן את התרגיל כמו שצריך. או במקרים שיש פתולוגיה עצבית ואין למתאמן יכולת להשתמש בכל מסת השריר. וזה הרבה פחות נפוץ ממאמנים שלא יודעים ללמד את התרגיל.

קשה לראות בתמונה זו את המצב,
דבר ראשון אנחנו מדברים על החוליות הלומבריות התחתונות ולא על האיזור הלומברי העליון או הטורקלי
דבר שני התמונה באיכות נמוכה.
דבר שלישי הוא לובש שחור מה שעוד יותר מקשה לראות.
רק כדי להבין, אתה טוען שכל ווייטליפטר תופס את הקלין בפלקשן בעמוד השדרה, כי זה פרונט סקוואט ATG? או שמה שאתה אומר מתקיים רק בבאק סקוואט? ואם כן, למה?
דבר ראשון למה זה משנה איפה מתרחש האובר אקסטנשן? זה מסוכן ולא אידיאלי בכל מקום. אתה חושב שזה ממש אפשרי להיות בתחתית של הסקוואט באובר אקסטנשן בגב העליון ובאותו זמן להיות בפלקשן בגב התחתון מעבר לתיאוריה? זה מה שאתה טוען שמתקיים בתמונה?
דבר שני האיכות מספקת כדי להבין מה רואים.
דבר שלישי התמונה מספקת כדי להבין מה רואים.
הכי קיצוני שאפשר "להתפשר" על התמונה זה שאין שם אובר אקסטנשן. אבל פלקשן - חד משמעית אין שם.

דבר רביעי, בוא נגיד שהתמונה לא טובה. כנס ליוטיוב ותראה סקוואט של כל ווייטליפטר ממוצע בקטגוריות הנמוכות-בינוניות. תגיד לי אם זה לא עמוק, ותגיד לי אם אתה רואה מישהו בflexion בתחתית.

הנה, עוד 2 אקראיות לחלוטין:
http://oi58.tinypic.com/xkn1ug.jpg
http://oi59.tinypic.com/veabg7.jpg

כשהתחלנו את השיחה על ההמסטרינגס כתבתי שלרוב אני מסכים עם הטענה שההמסטרינגס לא אשם, אבל על המקרבים אני באמת לא יכול להגיד את זה, קיצור שלהם יכול מאוד להגביל ולא מעט מתאמנים לא מצליחים לפתוח פיסוק טוב בסקוואט בגלל זה.
בעיית הגמישות, כפי שציינתי, נפתרת ברוב המוחץ של המקרים תוך כמה אימונים, במידה והיא קיימת - וזה נדיר מלכתחילה.

רק כדי להבין, אתה טוען שכל ווייטליפטר תופס את הקלין בפלקשן בעמוד השדרה, כי זה פרונט סקוואט ATG? או שמה שאתה אומר מתקיים רק בבאק סקוואט? ואם כן, למה?
בזכותך, באימון אתמול בדקתי את עצמי ואני דווקא כן מצליח לשמור על מנח עמ"ש נייטרלי בדיפ סקוואט, ככה שאני מאמין שאם אני מצליח כל מתאמן יכול. כל הכבוד לך באמת חידשת לי, מעניין אותי לשמוע מה הקניזיולוגים יגידו על זה, אני יתקשר אליהם כבר מחר.
בעיית הגמישות, כפי שציינתי, נפתרת ברוב המוחץ של המקרים תוך כמה אימונים, במידה והיא קיימת
זה ברור שכל בעית גמישות יכולה להפתר כשעובדים על גמישות, אז אנחנו כן מסכימים אחד עם השני.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית