הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע האם קריאטין מטשטש תוצאות של חיטוב?

4 קילו נוזלים מקריאטין? באמת? אני מאמין שאפילו בהעמסת פחמימות תלא עולה 4 קילו נוזלים ..
כן באמת, זה לא משהו שהנפצתי. אמיתי לגצרי ויש לי את משה כעד לזה.

@yogevnn
4 קילו נוזלים שחלקם אם לא רובם נמצאים בתוך השריר ולא בין השריר לעור. ולכן לא יתנו בהכרח מראה נוזלי יותר.
ושמירה על כוח בחיטוב זה מרכיב חשוב מאוד. אפשר גם להתחזק בחיטוב עד רמה מסוימת, וקריאטין יעזור בזה משמעותית.
אני מסכים שחלק מהנוזלים לא יתנו מראה נוזלי אבל אתה לא תתחזק למשך זמן בחיטוב ולכן זה מיותר פשוט. נפתחו על זה כל כך הרבה דיונים שנגמרו בדיוק באותו סטאטוס, אף אחד לע ישנה דעה, מי שמחפש משקל על המוט כדי להרגיש גבר גם בחיטוב וזה בסדר זה מתאים לו, מי שמבין שזה לא משמה כלום והמשקלים יחזרו ויגדלו במסה לא ישתמש.
פשוט. אני סיימתי

כן באמת, זה לא משהו שהנפצתי. אמיתי לגצרי ויש לי את משה כעד לזה.

אני מסכים שחלק מהנוזלים לא יתנו מראה נוזלי אבל אתה לא תתחזק למשך זמן בחיטוב ולכן זה מיותר פשוט. נפתחו על זה כל כך הרבה דיונים שנגמרו בדיוק באותו סטאטוס, אף אחד לע ישנה דעה, מי שמחפש משקל על המוט כדי להרגיש גבר גם בחיטוב וזה בסדר זה מתאים לו, מי שמבין שזה לא משמה כלום והמשקלים יחזרו ויגדלו במסה לא ישתמש.
פשוט. אני סיימתי
בדרך כלל אני מעריך מאוד את התגובות שלך, אבל הפעם אתה נותן לדעה שלך לטשטש את המציאות.
יש אנשים שמחפשים להתחזק בחיטוב לא כדי להרגיש גברים, אלא כי זה הספורט שלהם. זו המטרה שלהם, ושווה להם להיות "נוזליים" (עדיין לא סמכים שקריאטין גורם לזה בצורה משמעותית, אבל נבוא לקראתך) בשביל זה.
גם למתאמן הממוצע שמחפש להיראות טוב ולא מעניין אותו להתחזק, כדאי לבדוק שהוא משתפר ולהרים כבד.

אז עדיף לשמור את הקריאטין למסה?
לא, לטעמי דווקא בחיטוב כשרוצים לשמר את הכוח בעבודה העצימה ככל האפשר אז קריאטין יבוא לידי ביטוח כתוסף יעיל במיוחד.
וכמו שנאמר, זה לא משהו ששמים אליו יותר מידיי באחוזי שומן גבוהים-בינוניים.. לפחות עד 12 א.ש.

תוסף יעיל, וחבל יהיה לפספס אותו.
אם חשוב לך, חודש לפני סוף החיטוב הפסק עם התוסף על מנת לקבל תוצאות ויזואליות טובות יותר.

בדרך כלל אני מעריך מאוד את התגובות שלך, אבל הפעם אתה נותן לדעה שלך לטשטש את המציאות.
יש אנשים שמחפשים להתחזק בחיטוב לא כדי להרגיש גברים, אלא כי זה הספורט שלהם. זו המטרה שלהם, ושווה להם להיות "נוזליים" (עדיין לא סמכים שקריאטין גורם לזה בצורה משמעותית, אבל נבוא לקראתך) בשביל זה.
גם למתאמן הממוצע שמחפש להיראות טוב ולא מעניין אותו להתחזק, כדאי לבדוק שהוא משתפר ולהרים כבד.
צודק הייתי קיצוני, מתאים גם למתחרים למרות שהמתחרים אני מכיר מעדיפים לא לקחת כדי לראות את החיטוב בעיניים ורק אז לעבור למסה, לא כל אחס ידע לעצור בזמן ועלול לאבד שריר בגלל "חיטוב יתר"

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית