הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע כפיפות בטן

Ranking1

משתמש מתחיל
36
0
נק' מוניטין:
-150
36
0
האם כפיפות בטן באמת עוזרות לפתח את הגוף או שזה רק לסיבולת יש מחקרים שטוענים שכפיפות הבטן לא עוזרות בכלל והן רק עוזרות לסיבולת, רצוי שמשתמשים שמומחים בעסק הזה יגיבו

הראשון או השני בראש קבוצת שרירים מסויימת
מי קבע שיש תרגיל קבוע שהוא ראשון או שני? בילדר יכול להתחיל אימון כתפיים בפייס פולס עם הוא רוצה לתת דגש לחלק האחורי או שהוא יכול להתחיל מלחיצת כתפיים אם הוא צריך דגש לחלק הקדמי.
הוא יכול לפתוח אימון חזה עם סטים של 20 חזרות בפרפר ורק אז להתחיל לחיצות חזה.
אין לזה חוקים כמו שאתה חושב, הרעיון המרכזי בפיתוח גוף זה התשה שרירית ועליה הדרגתית בעומסים.

מי קבע שיש תרגיל קבוע שהוא ראשון או שני? בילדר יכול להתחיל אימון כתפיים בפייס פולס עם הוא רוצה לתת דגש לחלק האחורי או שהוא יכול להתחיל מלחיצת כתפיים אם הוא צריך דגש לחלק הקדמי.
הוא יכול לפתוח אימון חזה עם סטים של 20 חזרות בפרפר ורק אז להתחיל לחיצות חזה.
אין לזה חוקים כמו שאתה חושב, הרעיון המרכזי בפיתוח גוף זה התשה שרירית ועליה הדרגתית בעומסים.
אף אחד לא אמר, אבל בסוף זה מה שקורה בפועל..
אל תכנס לקטנות, שורה תחתונה כמו שבילדרים עושים בעיקר תרגילים בין 8-12 חזרות והרבה פחות תרגילים בסביב ה25 אז בהתאם הייתי מעדיף לעבוד על הבטן בטווח בנמוך יותר וכנראה האפקטיבי יותר.

ולפני שתשאל מי אמר שזה אפקטיבי יותר, זה על סמך מה שקורה בפועל.

אבל בסוף זה מה שקורה בפועל..
מה שקורה בפועל זה שרוב האנשים חושבים שלאכול שומן זה משמין, רוב האנשים חושבים שלאכול בשר פחות בריא מלאכול אורז, וגם רוב האנשים חושבים שביצוע של 20 חזרות לא אפקטיבי בכלל לעליה במסה.
ומה שהכי גרוע זה שרוב האנשים חושבים שפיצה מפיצרייה טעימה יותר מפיצה מעדנות (הראו את הפרסומת יבינו את הבדיחה 😃)

מה לעשות שזה המצב.

מה שקורה בפועל זה שרוב האנשים חושבים שלאכול שומן זה משמין, רוב האנשים חושבים שלאכול בשר פחות בריא מלאכול אורז, וגם רוב האנשים חושבים שביצוע של 20 חזרות לא אפקטיבי בכלל לעליה במסה.
ומה שהכי גרוע זה שרוב האנשים חושבים שפיצה מפיצרייה טעימה יותר מפיצה מעדנות (הראו את הפרסומת יבינו את הבדיחה 😃)

מה לעשות שזה המצב.
מה אתה רוצה שאני אגיד לך? בסופו של דבר שיטת עבודה שמרכזה 8-12 חזרות מביאה לשינוי הכי גדול במסת שריר. כך לפחות רוב הבילדרים חושבים..אתה רוצה להגיד לי שכולם טועים ואתה צודק?סבבה..

מה אתה רוצה שאני אגיד לך? בסופו של דבר שיטת עבודה שמרכזה 8-12 חזרות מביאה לשינוי הכי גדול במסת שריר. כך לפחות רוב הבילדרים חושבים..אתה רוצה להגיד לי שכולם טועים ואתה צודק?סבבה..
מה שמשחק תפקיד אצלם הוא הנפח הגבוה, זמן המנוחה בין הסטים ותדירות האימונין בעיקר..

מ 3x5 סקוואט ב SS למשל, שזה כולה 9 סטים בשבוע.. לא גדלה לך הרגל? 😃

מה שמשחק תפקיד אצלם הוא הנפח הגבוה, זמן המנוחה בין הסטים ותדירות האימונין בעיקר..

מ 3x5 סקוואט ב SS למשל, שזה כולה 9 סטים בשבוע.. לא גדלה לך הרגל? 😃
היא כן, מה אתה מנסה להגיד בזה?

היא כן, מה אתה מנסה להגיד בזה?
שזה לא טווח החזרות שפעל עבור הגדילה במסה בדיוק כמו שזה לא ספציפית 8-12 חזרות שעובד טוב יותר.
אין היפרטרופיה סרקופלזמית בלי מיופיברילית והגדילה במסה תיהיה זהה כל עוד הנפח זהה.

בחזה למשל, אין סיבה (הפעם זה לדעתי האישית בכל אופן) שלא תיהיה גדילה יפה מ 5x5 ומעוד 2 תרגילי כמו מקבילים ופלייס בנפח גבוה ומשקל יותר בדיוק כפי שיקרה אצל מתאמן שיעבוד 3x8 או 3x10

שזה לא טווח החזרות שפעל עבור הגדילה במסה בדיוק כמו שזה לא ספציפית 8-12 חזרות שעובד טוב יותר.
אין היפרטרופיה סרקופלזמית בלי מיופיברילית והגדילה במסה תיהיה זהה כל עוד הנפח זהה.

בחזה למשל, אין סיבה (הפעם זה לדעתי האישית בכל אופן) שלא תיהיה גדילה יפה מ 5x5 ומעוד 2 תרגילי כמו מקבילים ופלייס בנפח גבוה ומשקל יותר בדיוק כפי שיקרה אצל מתאמן שיעבוד 3x8 או 3x10

אין ספק, אני לא עובד בטווח של 8-12 חזרות (מלבד ידיים כתרגיל עזר בתקופות מסויימות) אף פעם ואני גם לא מנסה לפתח גוף, אתה לא צריך לשכנע אותי בזה וחוץ מזה לא טענתי שלא תהיה גדילה בעבודה שונה מטווח החזרות שציינתי מקודם. אני פשוט טוען שעבודה של 25 חזרות בסט לא תהיה גדילה אידאלית וכנראה בגלל שהנפח הוא דיי נמוך(זה איפלו לא משקל גוף אלה פחות מחצי).

אין ספק, אני לא עובד בטווח של 8-12 חזרות (מלבד ידיים כתרגיל עזר בתקופות מסויימות) אף פעם ואני גם לא מנסה לפתח גוף, אתה לא צריך לשכנע אותי בזה וחוץ מזה לא טענתי שלא תהיה גדילה בעבודה שונה מטווח החזרות שציינתי מקודם. אני פשוט טוען שעבודה של 25 חזרות בסט לא תהיה גדילה אידאלית וכנראה בגלל שהנפח הוא דיי נמוך(זה איפלו לא משקל גוף אלה פחות מחצי).
אה אוקיי, אז לא הבנתי אותך נכון 😃
אכן, הכי הרבה שיקרה הוא "גניבת גליקוגן" וצבירה מחודשת וגדולה יותר של המאגרים ובספיחה רבה יותר של נוזלים כתוצאה מכך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית