הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

זיוף פציעה

מצב
השרשור נעול
  • פותח/ת השרשור
מה הסימפטומים ללחץ דם גבוהה?
חשבתי על להגיע בסוף אימון כשאני על אפדרין וקפאין ולהגיד להם את הסימפטומים של לחץ דם ושהתחלתי להרגיש ככה תוך כדי ביצוע אימון מאומץ(כאבי ראש נוראיים או מה שזה לא יהיה).

הקטע הוא שאני לא עושה את זה במטרה לדפוק מישהו,ואף אחד לא יטחן או משהו כזה בגלל שאהיה בגימלים.
אני פשוט רוצה לא להגיע כמה ימים למחלקה שבה אני עובד כי בגלל הניהול המחורבן שלה טחנו אותי מאוד חזק בעבודה,כי זה מה שקורה כשכל השבוע מגרבצים ופתאום יום לפני החגים:"יו איזה פלא יש לעשות את זה ואת זה ואת זה וזה דחוף" במקום לעשות את זה בכל השבוע.

נשבר הזין מהיחס הזה והדבר היחידי שאני אדפוק עם הגימלים זה את המערכת,אף אחד לא ישמור יותר או יוקפץ בגללי או משהו כזה.

בקטע של חברים,תאמינו לי שאני האחרון שיעשה משהו כדי שידפוק את החבר'ה.

נערך לאחרונה:
וואלה אחי לא יודע, אם אתה דופק ת'מערכת דפוק אותם חזק עם איזה 7 גימלים, הקטע עם החתולה זה הדבר שאני יודע שעובד בוודאות, אותי בתכלס באמת שרטה חתולה, אבל הם לא היו יודעים גם אם הייתי שורט את עצמי.

• פותח/ת השרשור
שמע צריך לעשות את זה שזה יראה אמיתי,ושוב אני אומר,שמעתי שזה מיליון זריקות נגד מחלות וזיהומים וכו' וכו'...
ו-7 אני לא צריך,עד 2...
אם אני מוציא יותר זה אומר שיש כבר חשש שאדפוק מישהו כי ביום רביעי אני בתורנות.

שמע צריך לעשות את זה שזה יראה אמיתי,ושוב אני אומר,שמעתי שזה מיליון זריקות נגד מחלות וזיהומים וכו' וכו'...
ו-7 אני לא צריך,עד 2...
אם אני מוציא יותר זה אומר שיש כבר חשש שאדפוק מישהו כי ביום רביעי אני בתורנות.
אחי, עושים לך כולה כמה חיסונים נגד כלבת אני לא זוכר את המספר המדויק כי זה היה לפני יותר משנה. בקשר ללגרום לזה להיראות אמיתי... זה לא בעיה בכלל, אני בכלל קיבלתי את השריטה בלשון (אל תשאל, צחקו על זה מספיק כשהייתי בצבא) ואחרי יום כבר לא רואים כלום ככה שמתי שבדקו אותי כבר לא ראו כלום, רק שאלו אותי אם ירד דם ואמרתי שכן. הכי מצחיק בכל הסיפור הזה, שחבר שלי המטומטם זייף גימלים באותה צורה... רק בלי שריטה, הוא פשוט הלך ואמר ששרטה אותו חתולה בלשון (והוא הלך לאותם מקומות שאני הייתי בהם) מה הסיכוי ששני חיילים רוסים מנתניה יישרטו בלשון ע"י חתולה בהפרש של יומיים? ועדיין הוא קיבל גימלים... ככה שלגבי זה אין לך מה לדאוג, אבל אם אתה לא רוצה לדפוק אף אחד זאת יכולה להיות בעיה.

עלי אקליפטוס, תסובב מסביב לזרוע,לך לישון.
אתה קם עם גימלים לחודש
אפשר עוד פרטים לגבי האקליפטוס? אם אני מסובב מסביב לברך - האם זה מסוכן? האם נסית בעבר? עד כמה זה נפוח? ואם יש תופעות לוואי?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית