הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

זיוף פציעה

מצב
השרשור נעול

Vibryll

ה-ויבריל
4,256
1,634
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
17,049
4,256
1,634
צהריים טובים חבר'ה!
רבים מכם בטח מכירים את ההרגשה של ''נשבר כבר הין מהצבא''.
אני רוצה ביום ראשון בערב אחרי החגים שאני עושה בבית ללכת ממש אחרי האימון לביקור רופא שנמצא מעבר לכביש מהחדר כושר ככה איך שאני לבוש בבגדי ספורט ולדמות פציעה על מנת לקבל יום או אפילו יומיים ג'.
המטרה בכל זה היא לעשות זאת בשכל מבלי שישלחו אותי למיליון בדיקות וצילומים...
איזה פציעה הכי מתאימה למקרה ומה הסימפטומים שאני צריך להציג?
שמעתי שכשנתפס הגב למשל אין ממש דרך לבדוק את זה,או שלבוא אחרי שלקחתי קפאין ולהראות להם שיש לי לחץ דם גבוהה ושתקף אותי כאב ראש רצחני באמצע האימון.
בקיצור הבנתם,יש הצעות?

תלך לבסיס, נמאס מכל אלו שמנסים לעשות מהצבא בית זונות

• פותח/ת השרשור
זה לא העניין אחי,יש סיבה מסויימת למה שאני רוצה לעשות,אל תראה אותי בתור חייל בעייתי כי אני לא.

תשרוט את עצמך ותגיד שקפצה עליך חתולה כשהורדת את הזבל וקיבלת 7 גימלים. תגיד שהיה לה מראה מאוד מוזר וכל זה.

עלי אקליפטוס, תסובב מסביב לזרוע,לך לישון.
אתה קם עם גימלים לחודש

• פותח/ת השרשור
בקשר לחתולה אני מכיר אבל שמעתי שמקבלים 1000 זריקות עם הגימלים...
בקשר לעלי האקליפטוס מה אמור לקרות בבוקר ומה אני אגיד לרופא?
אני גם לא צריך הרבה,2 גימלים מספיק לי.

אתה קם עם יד מנופחת ברמות.
כבר באוטובוס הביתה הנפיחות יורדת.

יש המון דברים שאפשר לזייף אפילו מישל המשתמט זייף פציעה של חודשיים גימלים ואי אפשר היה לעלות על זה 😃

לא אחי, בין 3 ל 6 אם אני זוכר נכון וזה ממש לא סיפור, עשיתי את זה בעצמי ונהניתי 😃

נסה לשבור את הרגל.

תפיל עליך את המוט בבנצ'

לך לצבא עצלן

לך לוינגייט, ומול כולם תעשה דדדליפט.
חודש בכלא 6 🤡

קבל שיטה בטוחה:

פריקת כתף. לך לבית החולים הקרוב בשעות הערב(אין לחץ) ותגיד שפרקת את הכתף ובגלל שזו הפריקה השלישית(פריקה חוזרת - הרופא ישר עושה ואוו) אתה כבר יודע להחזיר אותה לבד.
יעשו לך רנטגן ולא ימצאו כלום אבל בגלל שזו פריקה חוזרת יפנו אותך לאורטופד מומחה ול MRI.
התור ל MRI זה חודשים. המטרה שלך לסחוט 7 גימלים ולהיות משוייך ל ר"מ 2. ברגע שאתה בר"מ 2 אתה פשוט יושב בבית והולך לרופאים בלי שלמישהו יהיה איכפת אם ביטלת\הזזת את התור.
נגיד קבעו לך תור ל MRI בעוד שבועיים אז אתה מבטל אותו יום לפני אז דוחים אותו בחודש...
בר"מ 2 לאף אחד לא איכפת. אני הייתי במחשוב במת"ש וברגע שאמרו לי שאני צריך לשמור ישר יצאתי לשלושה חודשים לגימלים. כל פעם אחרי זה שאמרו שאני צריך לשמור שלפתי את קלף הפריקה ויצאתי מזה. מש"ק השמירות התייאש ממני אז עשיתי הסכם שאני עושה שמירה אחת בחודש שירדו לי מהגב.
הורידו לי פרופיל ל 45 מ 97 וקיבלתי פטורים למשקל ככה שאפילו בשמירה הבודדה בחודש שעשיתי(בתור כיתת כוננות עם פטור 7 שעות שינה מזוייף) אפילו לא הייתי צריך לסחוב את האלונקה.
הייתי אז בשיא הגודל שלי, כולי מנופח אבל שולף פטור של עד 5 קילו....איזה צחוקים...

קבל שיטה בטוחה:

פריקת כתף. לך לבית החולים הקרוב בשעות הערב(אין לחץ) ותגיד שפרקת את הכתף ובגלל שזו הפריקה השלישית(פריקה חוזרת - הרופא ישר עושה ואוו) אתה כבר יודע להחזיר אותה לבד.
יעשו לך רנטגן ולא ימצאו כלום אבל בגלל שזו פריקה חוזרת יפנו אותך לאורטופד מומחה ול MRI.
התור ל MRI זה חודשים. המטרה שלך לסחוט 7 גימלים ולהיות משוייך ל ר"מ 2. ברגע שאתה בר"מ 2 אתה פשוט יושב בבית והולך לרופאים בלי שלמישהו יהיה איכפת אם ביטלת\הזזת את התור.
נגיד קבעו לך תור ל MRI בעוד שבועיים אז אתה מבטל אותו יום לפני אז דוחים אותו בחודש...
בר"מ 2 לאף אחד לא איכפת. אני הייתי במחשוב במת"ש וברגע שאמרו לי שאני צריך לשמור ישר יצאתי לשלושה חודשים לגימלים. כל פעם אחרי זה שאמרו שאני צריך לשמור שלפתי את קלף הפריקה ויצאתי מזה. מש"ק השמירות התייאש ממני אז עשיתי הסכם שאני עושה שמירה אחת בחודש שירדו לי מהגב.
הורידו לי פרופיל ל 45 מ 97 וקיבלתי פטורים למשקל ככה שאפילו בשמירה הבודדה בחודש שעשיתי(בתור כיתת כוננות עם פטור 7 שעות שינה מזוייף) אפילו לא הייתי צריך לסחוב את האלונקה.
הייתי אז בשיא הגודל שלי, כולי מנופח אבל שולף פטור של עד 5 קילו....איזה צחוקים...

האמת מגניב

עוד שיטה למי שלא אוהב לקום בבוקר:

נוסעים לכפר סבא למשרד הפנים עם חוזה שכירות מזוייף ומשנים את הכתובת שלכם לכתובת בשטחים - נגיד קרני שומרון רח' כלי שיר 32.....

באים למש"קית ת"ש אומרים שאתם גרים בשטחים ולא יכולים להגיע בבוקר ואתם צריכים לצאת מוקדם כדי להספיק להגיע הביתה(מחסומים,בלגנים)...

אני קיבלתי הגעה מאוחרת ב 9:00 ויציאה מוקדמת ב 16:00.
מהר מאוד זה הופך ל 10:00 עד 15:00....

אף מש"קית ת"ש לא תגיע לשטחים לראות איפה אתה גר...

ודים אתה אחד התחמנים...

כולכם חראות. לא הייתי רוצה לשרת אתכם בכל מקרה, אז עדיף שלא יגייסו אתכם.

קבל שיטה בטוחה:

זהו עכשיו כולם יקראו על הטריק הזה יוציאו גימלים וביום כיפור לא יהיו חיילים בגבולות :🙁

🙄

😲

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית