הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ נשימה במילטרי פרס

Sharp578

משתמש פעיל
435
11
נק' מוניטין:
11
435
11
יש לי שאלה לגבי הנשימה במילטרי פרס, אני לא סגור באיזה שלב צריך לקחת אוויר, בחלק של ההתחלה שאני מחזיק את המוט, או בסוף שמוריד את המוט.
אני שואל בגלל שקראתי את הכתבה באתר קילוגרם "דגשים ללחיצת חזה בחדר כושר", שם מסבירים שבבנץ פרס הנשימה מתבצעת תמיד בסוף הלחיצה ולעולם לא בתחתית.
אני יודע שזה לא אותו תרגיל אבל שאני חושב על זה זה אותו עיקרון ואותו תנועה, אבל לא סגור על זה.

תודה!

• פותח/ת השרשור
קח נשימה למעלה ושמור אותה בפנים עד שהמוט חוזר למעלה.
תודה רבה ומצטער על ההודעה המאוחרת, מזתומרת קח נשימה למעלה? כאילו בחלק ההתחלתי שהמוט בידיים באיזור הצוואר, לא לקחת אוויר? לעלות למעלה, לקחת אוויר,לרדת למטה, לעלות, ואז שוב לקחת אוויר?

תודה רבה ומצטער על ההודעה המאוחרת, מזתומרת קח נשימה למעלה? כאילו בחלק ההתחלתי שהמוט בידיים באיזור הצוואר, לא לקחת אוויר? לעלות למעלה, לקחת אוויר,לרדת למטה, לעלות, ואז שוב לקחת אוויר?
בחלק ההתחלתי אתה בטח מתכוון בחזרה הראשונה כשרק הוצאת את המוט. אז כן, קח אוויר, אל תרים את המוט לפני לקחת אוויר, ושחרר אותו למעלה ומאותו רגע קח אוויר רק למעלה, שם מתחילה כל חזרה (חוץ מהראשונה), בדומה לבנץ'.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית