ייעוץ לגבי תרגילי עזר

aviram5

משתמש פעיל
532
282
נק' מוניטין:
753
532
282
GO ACTIVE
בתוכנית הלינארית של ביל סטאר אם אני רוצה לשלב את התרגיל BOR ל2X8\3X8 איפה לשים את זה?באיזה אימון?

יש לך כבר חתירה אין שום סיבה להוסיף עוד חתירה,אם כבר אז תוסיף מתח,וזה יהיה אני חושב ביום C.

יש לך כבר חתירה אין שום סיבה להוסיף עוד חתירה,אם כבר אז תוסיף מתח,וזה יהיה אני חושב ביום C.
אלא אם כן הוא עושה פאוורקלין ולא חתירה, כמו בתכנית המקורית. לדעתי בכל מקרה עדיף להוסיף מתח ולא חתירה בתור עזר, אבל אם אני זוכר נכון ידידנו כאן שוקל 150 קילו מה שעלול להפוך את המתח לקצת מאתגר מדי.

• פותח/ת השרשור
אני עושה קלין במקום חתירה ואני רוצה לעבוד על הגב גם
אלא אם כן הוא עושה פאוורקלין ולא חתירה, כמו בתכנית המקורית. לדעתי בכל מקרה עדיף להוסיף מתח ולא חתירה בתור עזר, אבל אם אני זוכר נכון ידידנו כאן שוקל 150 קילו מה שעלול להפוך את המתח לקצת מאתגר מדי.
אכן מאתגר..יש לך תשובה בשבילי?מומלץ לשים באימון C?

תעשה 2 מתח a באימון ו2 bor בc
אלא אם כן אתה עושה קלין קל ומתרכז בטכניקה או שעוד לא הגעת למצב שזה כבד לך אז אתה יכול לעשות יותר סטים

• פותח/ת השרשור
תעשה 2 מתח a באימון ו2 bor בc
אלא אם כן אתה עושה קלין קל ומתרכז בטכניקה או שעוד לא הגעת למצב שזה כבד לך אז אתה יכול לעשות יותר סטים
מתח אני לא יכול לעשות מפחד לשבור את המתקן.. אז 2 סטים BOR בA ו2 סטים BOR בC?

אם אין את האופציות שהציעו ויש לך אופציה אחת אז אפשר לנחש שלעשות BOR לא יזיק לך ושגם אם כן אין מי יודע מה אלטרנטיבות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית