עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אלא אם כן הוא עושה פאוורקלין ולא חתירה, כמו בתכנית המקורית. לדעתי בכל מקרה עדיף להוסיף מתח ולא חתירה בתור עזר, אבל אם אני זוכר נכון ידידנו כאן שוקל 150 קילו מה שעלול להפוך את המתח לקצת מאתגר מדי.יש לך כבר חתירה אין שום סיבה להוסיף עוד חתירה,אם כבר אז תוסיף מתח,וזה יהיה אני חושב ביום C.
אני עושה קלין במקום חתירה ואני רוצה לעבוד על הגב גםיש לך כבר חתירה אין שום סיבה להוסיף עוד חתירה,אם כבר אז תוסיף מתח,וזה יהיה אני חושב ביום C.
אכן מאתגר..יש לך תשובה בשבילי?מומלץ לשים באימון C?אלא אם כן הוא עושה פאוורקלין ולא חתירה, כמו בתכנית המקורית. לדעתי בכל מקרה עדיף להוסיף מתח ולא חתירה בתור עזר, אבל אם אני זוכר נכון ידידנו כאן שוקל 150 קילו מה שעלול להפוך את המתח לקצת מאתגר מדי.
נראה לי אפשר להוסיף 2 סטים באימון A ו 2 באימון C, אבל אני לא הכי מנוסה בלינארית..אכן מאתגר..יש לך תשובה בשבילי?מומלץ לשים באימון C?
מתח אני לא יכול לעשות מפחד לשבור את המתקן.. אז 2 סטים BOR בA ו2 סטים BOR בC?תעשה 2 מתח a באימון ו2 bor בc
אלא אם כן אתה עושה קלין קל ומתרכז בטכניקה או שעוד לא הגעת למצב שזה כבד לך אז אתה יכול לעשות יותר סטים
אני שוקל 150 לכן מתח זאת לא אופציהאיזה מתקן? מתח זה הדבר הכי פשוט בעולם אין לך איזה דרך לאלתר את זה?
פולי עליון וגרביטון הם יכולים להיות אחלה אם לא יכולים להשלים חזרה.אני שוקל 150 לכן מתח זאת לא אופציה
איפה שאני מתאמן יש מוט ומשקולות אין מכונותפולי עליון וגרביטון הם יכולים להיות אחלה אם לא יכולים להשלים חזרה.
פשוט חשוב לעשות משיכה אנכית ואופקית.