נק' מוניטין:
1,670
- 1,501
- 1,161
שוב הסרטון חרטה הזה, תיקח כל נוזל וסקוץ ותוכל להוריד איתו חלודה שטחית
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
העניין הוא שבקולה יש חומצה זרחתית. מכניסים את הרכיב הזה גם לחומרי ניקיוןשוב הסרטון חרטה הזה, תיקח כל נוזל וסקוץ ותוכל להוריד איתו חלודה שטחית
מה רע בקולה?
כבר הזכרתי מסה נקייה?העניין הוא שבקולה יש חומצה זרחתית. מכניסים את הרכיב הזה גם לחומרי ניקיון
העניין הוא שבקולה יש חומצה זרחתית. מכניסים את הרכיב הזה גם לחומרי ניקיון
אחלה,אז אני אהיה גם נקי מבפניםהעניין הוא שבקולה יש חומצה זרחתית. מכניסים את הרכיב הזה גם לחומרי ניקיון
בול אותו הדבר.יש בעיה גם בשתיית מים -
מכניסים את הרכיב הזה גם לחומרי ניקיון.
בוא נגיד שקולה זה לא מה שיהרוג אותך (בהנחה שאתה אדם בריא ואין לך רגישויות מסויימות לרכיבים) אבל יש נזק מצטבר..יש בעיה גם בשתיית מים -
מכניסים את הרכיב הזה גם לחומרי ניקיון.
החומצות בקיבה שלך הרבה יותר חזקות -
הקיבה שלך מסוכנת..
בוא נגיד שקולה זה לא מה שיהרוג אותך (בהנחה שאתה אדם בריא ואין לך רגישויות מסויימות לרכיבים) אבל יש נזק מצטבר..
ישנו תקן לריכוז של אותה חומצה זרחתית במזון.
ואפשר להגיד את זה על מגוון רחב של רכיבים בתוך המזון.. גם לשאריות של חומרי הדברה בפירות וירקות יש תקן, אבל מחקרים מראים שהיחשפות לאותם כימיקלים לאורך זמן כן תוביל לנזק.
אז כנראה שתקנת את האדם הלא נכון 😃לא אוהב קולה.
התרעתי על כשל לוגי בהודעה הקודמת שלך 😛
אז כנראה שתקנת את האדם הלא נכון 😃
נטען לפני שבין קולה לבין כל נוזל אחר אין הבדל מבחינת היעילות של ניקוי חלודה עם סקוץ'
אני טענתי שבקולה לעומת נוזלים אחרים מסויימים - יש חומצה. זה בהחלט משפיע על רמת היעילות של הניקוי.
חומצה זרחתית (H3PO4) קיימת גם במסירי חלודה מקצועיים. מנגנון הפעולה מבוסס על תגובה כימית בין תחמוצת הברזל (Fe2O3) לחומצה הזרחתית, שיוצרת ברזל זרחתי (FePO4) ומים. נוסחת התגובה הכימית שמתרחשת היא:
Fe2O3 + H3PO4 --> 2FePO4 + 3H2O
אז לא, התשובה הופנתה כלפי מי שהתייחס ליעילות הנוזל בשימוש להסרת חלודה 😛עכשיו הסברת ✌️
מהטענה המקורית שלך משתמע כי "קולה לא בריאה מאחר ואחד ממרכיבה נמצא גם בחומרי ניקוי"
ומה, זה לא נכון שקולה מזיקה לבריאות...? 😕עכשיו הסברת ✌️
מהטענה המקורית שלך משתמע כי "קולה לא בריאה מאחר ואחד ממרכיבה נמצא גם בחומרי ניקוי"
הוא לא טען שזה לא נכון.ומה, זה לא נכון שקולה מזיקה לבריאות...? 😕
הוא טען..מה רע בקולה?
לפי דעתי צריך לשאול "מה טוב בקולה?"..הוא טען..
(טעות בציטוט חחח)
שאלתי מה רע בזה?הוא טען..
(טעות בציטוט חחח)
טעים, נותן תחושת שובע בחיטוב (זירו)בוא נלך הפוך מה היתרונות של קולה? האם אתה אוכל ושותה בגישה של "זה לא רע לי" או "זה טוב לי"