עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
המבוגר האחראי של הפורום..😉* "יהושע אמר!" - אם זה לא משכנע אותם, זה הזמן להשיג זוג הורי חלופי.
אני ? מחפשים נער שמשתמש בחומרים לא חוקיים.. אני הייתי מהמר על היהב השני @DarkMatter
בתור מי שיותר קרוב לגיל של ההורים שלכם:
:
* אין שום משמעות לדיבור כולל על "תוספי תזונה". אבקת חלבון יותר קרובה לגבינה מאשר לסטרואידים.
* כמו בכל מזון שהוא, אם לא מקפידים על תוצרת טובה אפשר לאכול חרא (תרתי משמע) - אבל אתם כמובן מקפידים...
* אתם יודעים על הנושא כי קראתם ולמדתם אותו, אתם לא המטומטמים שבטח יראו שם מזריקים אבקת חלבון לוריד או בולעים מגנזיום לידיים ("יותר זול מכדורים, עכי").
* "יהושע אמר!" - אם זה לא משכנע אותם, זה הזמן להשיג זוג הורים חלופי.
איזה מלך , תשובה לעניין .. נשבע לך שצילמתי לאמא שלי שאני יעשה את זה במהלך התוכנית , אחי התפרסמתהבתור מי שיותר קרוב לגיל של ההורים שלכם:
עצה לכל הילדים שההורים שלהם עלולים להיבהל מהתוכנית: קודם כל, אל תרשו להורים שלכם לראות את התוכנית בלי השגחה שלכם! parental control בהיפוך. רישמו את הנקודות שעולות במהלך התוכנית ואל תמהרו להגיד "שטויות" או "לא נכון" אלא להיפך: כל מה שנאמר שם והוא כן נכון למיטב ידיעתכם, מהרו להסכים עם הנאמר. לגבי דברים שהם מופרכים בעליל, רישמו אותם בצד ובסוף התוכנית בידקו אם יש לכם עדות טובה נגדם (או, מי יודע, אולי תגלו דברים חדשים שלא ידעתם) והציגו אותה בפני ההורים שלכם. הדרך לעשות את זה היא להתחיל ממשהו שהוא בבירור מופרך ושאתם יכולים למצוא מומחים, "מומחים" ומחקרים (בהתאם למה שההורים שלכם אוהבים) שמראים את זה בבירור. אחרי ש"תנצחו" בנקודה אחת יהיה לכם יותר קל לתקוף שטויות אחרות שבטח ייאמרו שם בשפע.
הנקודות שכדאי לכם להדגיש:
* אין שום משמעות לדיבור כולל על "תוספי תזונה". אבקת חלבון יותר קרובה לגבינה מאשר לסטרואידים.
* כמו בכל מזון שהוא, אם לא מקפידים על תוצרת טובה אפשר לאכול חרא (תרתי משמע) - אבל אתם כמובן מקפידים...
* אתם יודעים על הנושא כי קראתם ולמדתם אותו, אתם לא המטומטמים שבטח יראו שם מזריקים אבקת חלבון לוריד או בולעים מגנזיום לידיים ("יותר זול מכדורים, עכי").
* "יהושע אמר!" - אם זה לא משכנע אותם, זה הזמן להשיג זוג הורים חלופי.
בהזדמנות חגיגית זאת שלח אותה לקרוא את המאמר שלי. לא רק שאולי תשפר את איכות חייה, אחר כך תוכל לטעון שאני מומחה 😃צילמתי לאמא שלי
מילא תמימות, אבל אף אחד לא יאשים אותי שאני חמוד! אין דמי כיס לשבועיים.אתה כזה תמים וחמוד
ניראה מה ינצח- העיקשות של אימא שלי,או היגיון הפשוט ובריא שלך.בהזדמנות חגיגית זאת שלח אותה לקרוא את המאמר שלי. לא רק שאולי תשפר את איכות חייה, אחר כך תוכל לטעון שאני מומחה 😃
מילא תמימות, אבל אף אחד לא יאשים אותי שאני חמוד! אין דמי כיס לשבועיים.
אל תשחק אותה, כולם יודעים שזה אתה עוז.מורן בוודאות
אל תשחק אותה, כולם יודעים שזה אתה עוז.
בשביל מה יש פוטושופ?אני לא פרסמתי תמונה שלי מול מראה עם ובקבוקון של קלן חביבי. חייך אכלת אותה!
בשביל מה יש פוטושופ?
גם אתה תהיה בכתבה עם בקבוקון של טסט אנטט
אל תדליקני 😃בהצלחה למצוא תמונה שלי שאפשר "לגזור" ולהתאים לגוף וניל שלו.
חביבי, כאחד שנשם פוטושופ במשך שנים, אני יכול להפוך אותך לאשכנזי עם בקבוק טסט ביד וגוף וניל. אל תדאג.בהצלחה למצוא תמונה שלי שאפשר "לגזור" ולהתאים לגוף וניל שלו.
ייאאאיי אני רוצהלהפוך אותך לאשכנזי עם בקבוק טסט ביד וגוף וניל
אבל לא מקבלים אשכנזים לדעאשייאאאיי אני רוצה
אבל לא מקבלים אשכנזים לדעאש
רשום שמתחיל ב21:20למה לא מתחיל..?
רשום שמתחיל ב21:20