הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תחקיר ''תעשיית השרירים'' ביום רביעי

בתור מי שיותר קרוב לגיל של ההורים שלכם:

:

* אין שום משמעות לדיבור כולל על "תוספי תזונה". אבקת חלבון יותר קרובה לגבינה מאשר לסטרואידים.
* כמו בכל מזון שהוא, אם לא מקפידים על תוצרת טובה אפשר לאכול חרא (תרתי משמע) - אבל אתם כמובן מקפידים...
* אתם יודעים על הנושא כי קראתם ולמדתם אותו, אתם לא המטומטמים שבטח יראו שם מזריקים אבקת חלבון לוריד או בולעים מגנזיום לידיים ("יותר זול מכדורים, עכי").
* "יהושע אמר!" - אם זה לא משכנע אותם, זה הזמן להשיג זוג הורים חלופי.

אתה כזה תמים וחמוד שאתה חושב שהיה לי בכלל היזתמנות לשבת ולדבר איתם בנוסח כזה:sarcastic:
תוך חמש דקות מסיום התוכנית מבטיח לך שאני ישמע שטיות על מותי הקרב,ושלילה של מילה שיוצאת לי מהפה כי ''ככה''
🤣

בתור מי שיותר קרוב לגיל של ההורים שלכם:

עצה לכל הילדים שההורים שלהם עלולים להיבהל מהתוכנית: קודם כל, אל תרשו להורים שלכם לראות את התוכנית בלי השגחה שלכם! parental control בהיפוך. רישמו את הנקודות שעולות במהלך התוכנית ואל תמהרו להגיד "שטויות" או "לא נכון" אלא להיפך: כל מה שנאמר שם והוא כן נכון למיטב ידיעתכם, מהרו להסכים עם הנאמר. לגבי דברים שהם מופרכים בעליל, רישמו אותם בצד ובסוף התוכנית בידקו אם יש לכם עדות טובה נגדם (או, מי יודע, אולי תגלו דברים חדשים שלא ידעתם) והציגו אותה בפני ההורים שלכם. הדרך לעשות את זה היא להתחיל ממשהו שהוא בבירור מופרך ושאתם יכולים למצוא מומחים, "מומחים" ומחקרים (בהתאם למה שההורים שלכם אוהבים) שמראים את זה בבירור. אחרי ש"תנצחו" בנקודה אחת יהיה לכם יותר קל לתקוף שטויות אחרות שבטח ייאמרו שם בשפע.

הנקודות שכדאי לכם להדגיש:

* אין שום משמעות לדיבור כולל על "תוספי תזונה". אבקת חלבון יותר קרובה לגבינה מאשר לסטרואידים.
* כמו בכל מזון שהוא, אם לא מקפידים על תוצרת טובה אפשר לאכול חרא (תרתי משמע) - אבל אתם כמובן מקפידים...
* אתם יודעים על הנושא כי קראתם ולמדתם אותו, אתם לא המטומטמים שבטח יראו שם מזריקים אבקת חלבון לוריד או בולעים מגנזיום לידיים ("יותר זול מכדורים, עכי").
* "יהושע אמר!" - אם זה לא משכנע אותם, זה הזמן להשיג זוג הורים חלופי.
איזה מלך , תשובה לעניין .. נשבע לך שצילמתי לאמא שלי שאני יעשה את זה במהלך התוכנית , אחי התפרסמתה

צילמתי לאמא שלי
בהזדמנות חגיגית זאת שלח אותה לקרוא את המאמר שלי. לא רק שאולי תשפר את איכות חייה, אחר כך תוכל לטעון שאני מומחה 😃
אתה כזה תמים וחמוד
מילא תמימות, אבל אף אחד לא יאשים אותי שאני חמוד! אין דמי כיס לשבועיים.

בהזדמנות חגיגית זאת שלח אותה לקרוא את המאמר שלי. לא רק שאולי תשפר את איכות חייה, אחר כך תוכל לטעון שאני מומחה 😃

מילא תמימות, אבל אף אחד לא יאשים אותי שאני חמוד! אין דמי כיס לשבועיים.
ניראה מה ינצח- העיקשות של אימא שלי,או היגיון הפשוט ובריא שלך.
(And already history isn't on our side)

בהצלחה למצוא תמונה שלי שאפשר "לגזור" ולהתאים לגוף וניל שלו.
חביבי, כאחד שנשם פוטושופ במשך שנים, אני יכול להפוך אותך לאשכנזי עם בקבוק טסט ביד וגוף וניל. אל תדאג.

רשום שמתחיל ב21:20
7224877b28ff70789998a9a0480e3752.png

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית