הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פולי עליון\Pullover

עידו246

משתמש פעיל
976
125
נק' מוניטין:
180
976
125
מה עדיף בשביל להשתפר במתח ולחזק את הגב כמה שיותר מה עדיף pullover או פולי עליון?

אם אתה רוצה להשתפר במתח תעשה מתח.

לשאלה של מה יותר "מחזק את הגב" אין אפשרות להגיד מה טוב יותר או פחות, ההבדל המהותי הוא שפול אובר זה תרגיל מבודד לגב ופולי זה תרגיל מורכב שמערב גם את הבייספס

• פותח/ת השרשור
בעיקרון אם תתאמן על מתח תתחזק יותר מאשר אם תעשה כל תרגיל אחר..
אבל לשאלה שלך פולי עליון יעזור יותר.
תודה
אם אתה רוצה להשתפר במתח תעשה מתח.

לשאלה של מה יותר "מחזק את הגב" אין אפשרות להגיד מה טוב יותר או פחות, ההבדל המהותי הוא שפול אובר זה תרגיל מבודד לגב ופולי זה תרגיל מורכב שמערב גם את הבייספס
אוקיי תודה
מתח, דדליפט וחתירות יעשו לך גב גדול וחזק.
אילו סוגי חתירות?

מה רע בפולי?
למה רע? 😃
אחלה תרגיל בסהכ, רק ההעדפה האישית שלי היא עבודה חופשית בגב מלבד פול אובר..
פולי הוא אחלה כתרגיל לנפח לדעתי, כשזה מגיע לעבודה עם משקלים כבדים אני מעדיף מתח וחתירה.

ומה דעתך בנושא?

למה רע? 😃
אחלה תרגיל בסהכ, רק ההעדפה האישית שלי היא עבודה חופשית בגב מלבד פול אובר..
פולי הוא אחלה כתרגיל לנפח לדעתי, כשזה מגיע לעבודה עם משקלים כבדים אני מעדיף מתח וחתירה.

ומה דעתך בנושא?
מתח כמובן עדיף. העניין שצריך להתאים מתח/עצימות ולגוון. בעיקר צ'ינאפס, ככל שזה קשור בגב, ומדובר בנפח גבוה מאוד.
גב לא יתרחב משמעותית מדדליפט, 3 סטים של מתח וחתירה.

מתח כמובן עדיף. העניין שצריך להתאים מתח/עצימות ולגוון. בעיקר צ'ינאפס, ככל שזה קשור בגב, ומדובר בנפח גבוה מאוד.
גב לא יתרחב משמעותית מדדליפט, 3 סטים של מתח וחתירה.
צין אפס זה מעולה, העדפה אישית שלי בכל אופן.
כמובן שהוספת נפח זה סיפור אחר, אבל הוא עדיין יהיה גדול וחזק.
(הכל יחסי, כן? 😇)

התייחסתי בתשובה למתאמן המתחיל בכל אופן

מה העדיפות לחתירה על פני פולי לעניות דעתך?
לא כתבתי שחתירה עדיפה על פולי, לא חושב שהם תרגילים ברי השוואה, פולי עליון בעל טווח תנועה גדול יותר מחתירה וגם הטכניקה פשוטה יותר, מצד שני חתירה נותנת דגש גדול יותר על הטרפזים והרומבואידים בגלל כיוון הכוח מאשר פולי זה גם תרגיל יותר פונקציונלי, כך שלכל אחת יתרונות משלו, וכמו שמורן כתב, חתירה מתח ודדליפט זה שילוב מצויין לגב חזק.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית