עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כמה מתח אתה עושה עכשיו?פולי עליון אישית לי חיזק תמתח מאוד ....
אוקיי,וזה עזר לך ממש?כשרק התחלתי להתאמן והשתמשתי בפולי עליון עשיתי 3 .
לפני חצי שנה במבחן בבצפר עשיתי 15.
אוקיי תודה אני אחכה לעוד תגובותבעיקרון הפסקתי עם הפולי עליון ברגע שהצלחתי 8 מתח ....מאז אני עושה מתח/צין אפס עם משקל 3X5
תודהבעיקרון אם תתאמן על מתח תתחזק יותר מאשר אם תעשה כל תרגיל אחר..
אבל לשאלה שלך פולי עליון יעזור יותר.
אוקיי תודהאם אתה רוצה להשתפר במתח תעשה מתח.
לשאלה של מה יותר "מחזק את הגב" אין אפשרות להגיד מה טוב יותר או פחות, ההבדל המהותי הוא שפול אובר זה תרגיל מבודד לגב ופולי זה תרגיל מורכב שמערב גם את הבייספס
אילו סוגי חתירות?מתח, דדליפט וחתירות יעשו לך גב גדול וחזק.
כל חתירה לטעמי.אילו סוגי חתירות?
מה רע בפולי?מתח, דדליפט וחתירות יעשו לך גב גדול וחזק.
מתחמה עדיף בשביל להשתפר במתח
כמו שהתותח כתב:ולחזק את הגב
מתח, דדליפט וחתירות
מה העדיפות לחתירה על פני פולי לעניות דעתך?מתח
כמו שהתותח כתב:
למה רע? 😃מה רע בפולי?
מתח כמובן עדיף. העניין שצריך להתאים מתח/עצימות ולגוון. בעיקר צ'ינאפס, ככל שזה קשור בגב, ומדובר בנפח גבוה מאוד.למה רע? 😃
אחלה תרגיל בסהכ, רק ההעדפה האישית שלי היא עבודה חופשית בגב מלבד פול אובר..
פולי הוא אחלה כתרגיל לנפח לדעתי, כשזה מגיע לעבודה עם משקלים כבדים אני מעדיף מתח וחתירה.
ומה דעתך בנושא?
צין אפס זה מעולה, העדפה אישית שלי בכל אופן.מתח כמובן עדיף. העניין שצריך להתאים מתח/עצימות ולגוון. בעיקר צ'ינאפס, ככל שזה קשור בגב, ומדובר בנפח גבוה מאוד.
גב לא יתרחב משמעותית מדדליפט, 3 סטים של מתח וחתירה.
כמובןהתייחסתי בתשובה למתאמן המתחיל בכל אופן
לא כתבתי שחתירה עדיפה על פולי, לא חושב שהם תרגילים ברי השוואה, פולי עליון בעל טווח תנועה גדול יותר מחתירה וגם הטכניקה פשוטה יותר, מצד שני חתירה נותנת דגש גדול יותר על הטרפזים והרומבואידים בגלל כיוון הכוח מאשר פולי זה גם תרגיל יותר פונקציונלי, כך שלכל אחת יתרונות משלו, וכמו שמורן כתב, חתירה מתח ודדליפט זה שילוב מצויין לגב חזק.מה העדיפות לחתירה על פני פולי לעניות דעתך?