עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לפסיכולוגיה. יכול לגרום לבנאדם להתאבד אחרי 5 הודעותד"ר למה?
אתה לא יודע מה אתה מפסידמעולם אפילו לא רשמתי ד״ר ליד השם שלי.
אתה לא יודע מה אתה מפסיד
דוקטור לGainz.דוקטור למה הוא?
יש מצב שאתה עוזר לי עם מתמטיקה דיסקרטית?מה שמצחיק זה שהם לא לומדים. נתנו לי לחזור...
ד"ר למה?
השאלה היא למה דוקטורט במתמטיקהאני אתן לך שלושה ניחושים.
אצלנו בטכניון מתמטיקה זאת הפקולטה שאליה מתקבלים כל אלה שהסכם שלהם לא מספיק גבוה כדי להתקבל להנדסות.השאלה היא למה דוקטורט במתמטיקה
אצלנו בטכניון מתמטיקה זאת הפקולטה שאליה מתקבלים כל אלה שהסכם שלהם לא מספיק גבוה כדי להתקבל להנדסות.
אצלנו בטכניון מתמטיקה זאת הפקולטה שאליה מתקבלים כל אלה שהסכם שלהם לא מספיק גבוה כדי להתקבל להנדסות.
איך מגיעים למצב שבגיל 14 מקבלים אותך. 😲התקבלתי בלי סכם בגיל 14. הייתי יכול לעבור לכל פקולטה שרציתי.
איך מגיעים למצב שבגיל 14 מקבלים אותך. 😲
אתה יודע מה הייתה הכוונה בשאלה 😕מבחני קבלה.
מאמוש... קושקוש... להתקבל למתמטיקה מספיק שיש לך תעודת זהות. ענין של היצע וביקוש.אצלנו בטכניון מתמטיקה זאת הפקולטה שאליה מתקבלים כל אלה שהסכם שלהם לא מספיק גבוה כדי להתקבל להנדסות.
אתה יודע מה הייתה הכוונה בשאלה 😕
איך עברת?
ואיך זה הסתדר בכלל עם לימודי תיכון צבא וכו'.
הטרלת אותם למוות והם הסכימו?😉
Till next time.נראה לי שזה מספיק קורות חיים לפעם אחת.
והעיקר טומר אומר "אלכס יכול לגרום לך לבכות במילה אחת. פעם הוא אמר שאמא שלי זונה"נראה לי שזה מספיק קורות חיים לפעם אחת.
לא אמרתי שקל לסיים, רק אמרתי שהרבה מאלה שמתקבלים לשם עושים את זה כדי לסיים סמסטר ואז להתחנן לדיקן שיעבירו אותם לאן שהם רוצים 😃מאמוש... קושקוש... להתקבל למתמטיקה מספיק שיש לך תעודת זהות. ענין של היצע וביקוש.
נראה אותך מסיים תואר בזה, ואז נדבר.
יואוווו אחי איזה גבר אתה אתה לומד הנדסה ועוד בטכניון אתה בטח מה זה חכם, רוצה לחתום לי על הלחי של התחת? ????לא אמרתי שקל לסיים, רק אמרתי שהרבה מאלה שמתקבלים לשם עושים את זה כדי לסיים סמסטר ואז להתחנן לדיקן שיעבירו אותם לאן שהם רוצים 😃
אני לא לומד הנדסה. אני אפילו לא קרוב ללהתקבל לשם. אני חופף משולשים במכינת הטכניון.יואוווו אחי איזה גבר אתה אתה לומד הנדסה ועוד בטכניון אתה בטח מה זה חכם, רוצה לחתום לי על הלחי של התחת? ????
מה מלמדים הנדסה באוניברסיטה ? חשבתי סיימנו עם זה ב801.יואוווו אחי איזה גבר אתה אתה לומד הנדסה ועוד בטכניון אתה בטח מה זה חכם, רוצה לחתום לי על הלחי של התחת? ????