דיון איזה דוקטור גל אדטו?

• פותח/ת השרשור Pikachu
  • פורסם בתאריך
קרנף לבן אפשר בבקשה לשמוע על הייעוץ שקיבלת? אני שוקל ללכת למומחה כלשהו שיעזור לי ואני רוצה לשמוע קצת מהניסיון האישי שלך

אצלנו בטכניון מתמטיקה זאת הפקולטה שאליה מתקבלים כל אלה שהסכם שלהם לא מספיק גבוה כדי להתקבל להנדסות.

זה בסדר, אחרי סמסטר כולם מבינים את הטעות הנוראית שעשו ונעזרים בתכונה הבולטת היחידה שיש לאמאדו (פרט להיותו הבניין הכי מכוער ביקום)

אצלנו בטכניון מתמטיקה זאת הפקולטה שאליה מתקבלים כל אלה שהסכם שלהם לא מספיק גבוה כדי להתקבל להנדסות.

התקבלתי בלי סכם בגיל 14. הייתי יכול לעבור לכל פקולטה שרציתי.

מאמוש... קושקוש... להתקבל למתמטיקה מספיק שיש לך תעודת זהות. ענין של היצע וביקוש.
נראה אותך מסיים תואר בזה, ואז נדבר.

אתה יודע מה הייתה הכוונה בשאלה 😕
איך עברת?
ואיך זה הסתדר בכלל עם לימודי תיכון צבא וכו'.
הטרלת אותם למוות והם הסכימו?😉

נראה לי שזה מספיק קורות חיים לפעם אחת.

מאמוש... קושקוש... להתקבל למתמטיקה מספיק שיש לך תעודת זהות. ענין של היצע וביקוש.
נראה אותך מסיים תואר בזה, ואז נדבר.
לא אמרתי שקל לסיים, רק אמרתי שהרבה מאלה שמתקבלים לשם עושים את זה כדי לסיים סמסטר ואז להתחנן לדיקן שיעבירו אותם לאן שהם רוצים 😃

לא אמרתי שקל לסיים, רק אמרתי שהרבה מאלה שמתקבלים לשם עושים את זה כדי לסיים סמסטר ואז להתחנן לדיקן שיעבירו אותם לאן שהם רוצים 😃
יואוווו אחי איזה גבר אתה אתה לומד הנדסה ועוד בטכניון אתה בטח מה זה חכם, רוצה לחתום לי על הלחי של התחת? ????

יואוווו אחי איזה גבר אתה אתה לומד הנדסה ועוד בטכניון אתה בטח מה זה חכם, רוצה לחתום לי על הלחי של התחת? ????
אני לא לומד הנדסה. אני אפילו לא קרוב ללהתקבל לשם. אני חופף משולשים במכינת הטכניון.

מה מלמדים הנדסה באוניברסיטה ? חשבתי סיימנו עם זה ב801.
כל חיי היו שקר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית