הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתחיל להיות פאוארליפטר

Slavasit

משתמש מתחיל
78
3
נק' מוניטין:
2
78
3
אהלן שלום לכולם..אני חדש כאן בפורום . אני מתאמן במשך שנה על כל מיני תוכניות למשל מסה בתחילת החורף הקודם ואחרי זה עברתי ל fbw באפריל ועד עכשיו.
עכשיו לפני שאני חוזר למסה החלטתי קצת לחקור על התחום הזה ופשוט התאהבתי ..וכרגע התקחלתי לעשות את התוכנית של ביל סטאר 5 על 5 ..
אשמח לשתף אתכם בכל מה שצריך כמובן אני צריך גם תעזרה שלכם .. אז מה אתם אומרים זה בסדר התוכנית הזאת למי שמכיר?!
דרך עגב המשקלים בעבודה.
squat - 100
bp-100
dd-85

הגובה שלי הוא 1.75 משקל 80 בן 22

מה זה dd?
ולמה הסקוואט זהה לבנץ'. הסקוואט אמור להיות יותר גבוה מהבנץ'.
ולמה לא לעשות SS?

דדליפט נראה לי
אהלן שלום לכולם..אני חדש כאן בפורום . אני מתאמן במשך שנה על כל מיני תוכניות למשל מסה בתחילת החורף הקודם ואחרי זה עברתי ל fbw באפריל ועד עכשיו.
עכשיו לפני שאני חוזר למסה החלטתי קצת לחקור על התחום הזה ופשוט התאהבתי ..וכרגע התקחלתי לעשות את התוכנית של ביל סטאר 5 על 5 ..
אשמח לשתף אתכם בכל מה שצריך כמובן אני צריך גם תעזרה שלכם .. אז מה אתם אומרים זה בסדר התוכנית הזאת למי שמכיר?!
דרך עגב המשקלים בעבודה.
squat - 100
bp-100
dd-85

בסקוואט ודדליפט לדעתי אתה יכול להתקדם יפה ב SS

טוב אז אם כבר זה DL ולא DD.
נראה לי קצת הזוי 85 דדליפט בשנה אימונים.
במיוחד כשיש 100 בנץ'.
בסקוואט ודדליפט לדעתי אתה יכול להתקדם יפה ב SS
מסכים ביותר. חובה לעלות את המשקלי עבודה בסקוואט ודדליפט.

נראה לי קצת הזוי 85 דדליפט בשנה אימונים.
במיוחד כשיש 100 בנץ'.
מה הקשר הזוי או לא? זה הנתונים של הבנאדם, אולי הוא התחיל לעשות דדליפט לפני יומיים מה זה משנה? הוא לא שאל אם לדעתך או לדעתי זה הזוי, הוא שאל אם התכנית מתאימה לו

מה הקשר הזוי או לא? זה הנתונים של הבנאדם, אולי הוא התחיל לעשות דדליפט לפני יומיים מה זה משנה? הוא לא שאל אם לדעתך או לדעתי זה הזוי, הוא שאל אם התכנית מתאימה לו
צודק. סליחה.🙃 התייחסתי לזה כאילו הוא מתאמן שנה על שלושת התרגילים.

דרך עגב המשקלים בעבודה.
squat - 100
bp-100
dd-85

ההמלצה הטובה ביותר היא לבחור ב-SS. התכנית תעניק למתאמן בשלב בו אתה מצוי את התוצאות הטובות ביותר. אתה תתאהב...
SS מכילה גם התייחסות לתזונה ולטכניקה, ודא שאתה מבין במה מדובר (קרא את הספר או את תגובותיו של @Beast and cheat 😉).

ההמלצה הטובה ביותר היא לבחור ב-SS. התכנית תעניק למתאמן בשלב בו אתה מצוי את התוצאות הטובות ביותר. אתה תתאהב...
SS מכילה גם התייחסות לתזונה ולטכניקה, ודא שאתה מבין במה מדובר (קרא את הספר או את תגובותיו של @Beast and cheat 😉).
הספר יותר קצר 😆

• פותח/ת השרשור
תודה על העזרה 😃
אבל אם אני עושה את ה ss ואני אמור להעלות במשקלים מאימון לאימון זה אומר שאני צריך מעכשיו להעלות במשקלים?! או להתחיל ממש נמוך?!
ולגבי הדדליפט והסקוואט אז כן אני התחלתי רק לפני שבועיים את התרגילים האלו 😃

ולגבי הדדליפט והסקוואט אז כן אני התחלתי רק לפני שבועיים את התרגילים האלו 😃
אז הכל טוב 😉
אבל אם אני עושה את ה ss ואני אמור להעלות במשקלים מאימון לאימון זה אומר שאני צריך מעכשיו להעלות במשקלים?! או להתחיל ממש נמוך?!
https://www.kilogram.co.il/2037/starting-strength-שאלות-ותשובות/#19 שאלה 4.א

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית