כן. נסה לחשוב על מה אני מפצה...אתה יודע, מי שמושך ומרים הרבה מפצה על משהו אחר שחסר לו 🙄
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כן. נסה לחשוב על מה אני מפצה...אתה יודע, מי שמושך ומרים הרבה מפצה על משהו אחר שחסר לו 🙄
לנטול מסת שריר אין משמעות לפרופורציה... זה נקרא: "ברעש.. "פרופורציות בבייספס?
הייתי מתבייש.דווקא יותר
מתבייש בפציעות?הייתי מתבייש.
אל תדאג הוא עדיין לא עוקף אותי בפרופורציית (פציעות/חודש)הייתי מתבייש.
אני לא יודע על מה אתה מדבר?...אל תדאג הוא עדיין לא עוקף אותי בפרופורציית (פציעות/חודש)
כל מה שחשוב זה הרטיו. 🤣אל תדאג הוא עדיין לא עוקף אותי בפרופורציית (פציעות/חודש)
מה שחשוב זה להיות כנה. לא לנסות להצטייר כמשהו שאתה מרוחק ממנו ובהחלט לא להעביר לנסות ולהעביר ביקורת על משקלי העבודה או יכולת האימון של אלה שאתה לא ראוי לעשות כן... הא @Tankכל מה שחשוב זה הרטיו. 🤣
אני לא?מה שחשוב זה להיות כנה
לא הבנתי מה הכוונה. 😕לא לנסות להצטייר כמשהו שאתה מרוחק ממנו ובהחלט לא להעביר לנסות ולהעביר ביקורת על משקלי העבודה או יכולת האימון של אלה שאתה ראוי לעשות כן...
חשבתי שאתה זורם. אדע להבא שאתה חסר חוש הומור.מה שחשוב זה להיות כנה. לא לנסות להצטייר כמשהו שאתה מרוחק ממנו ובהחלט לא להעביר לנסות ולהעביר ביקורת על משקלי העבודה או יכולת האימון של אלה שאתה לא ראוי לעשות כן... הא @Tank
אני לא חסר חוש הומור... פשוט לא מבין מהיכן זיקקת את ההומור בתיזכור יחס משקלי העבודה שלי...חשבתי שאתה זורם. אדע להבא שאתה חסר חוש הומור.
אתה יכול לנסות את הליניארית..שמעו אני באמת שלא יכול לחזור לSS התחלתי לשנוא אותה למישהו יש תוכנית AB כללית שעבדת על רב המיתאמנים ? כי יש כל כך הרבה שאין לי מושג
אתה יכול לנסות את הליניארית..
https://www.kilogram.co.il/4782/לינארית-5x5-מדקאו-מאת-ביל-סטאר/שזה אומר ? בבקשה אם אפשר הסבר
אתה מנסה?ניראה מעניין . אבל שוב איך אני יודע שהתוכנית הזאת כן אפקטיבית בשבילי ? אני יודע שזאת שאלה מפגרת אבל אני כל כך הייתי מתוסכל מהSS שעשיתי ולא ראיתי שום תוצאות חוץ ממשקלים שעלו . שלא לדבר על זה שהמאמן שלי בחדר פשוט מפגר הוא הגיעה למסקנה שאם לא עושים מינימום 6 סטים של סקאוטים אז זה לא אפקטיבי . WTF ?
לא שיש לי כל כך דעה בנושא יחסית לשאר..
אבל לא חושב ש5X5 מתאים למתחיל לעומת SS..
שניהם תוכניות כוח ובכל זאת תצטרך להתקדם בשניהם..
אני אומר שתתן צאנס לSS למרות שאתה "שונא" אותה, למרות שהבעיה הייתה בך ולא בתוכנית.
אני אומר לך, אם תעשה הכל כמו שצריך ותתקדם מאימון לאימון.. אתה תתמכר. 🙃
אם אתה לא רוצה תוכנית כוח אז גם 5X5 לא יתאים לך.. וסתם שתדע במשקלים כאלה אל תצפה להתקדם כל כך (מסת שריר),הייתי בתוכנית SS במשך 3 חודשים ועליתי מ62 ל72 שזה 10 קילו וטחנתי כמו חיה כולל אבקת חלבון . באמת שאני מרגיש פשוט ביזבוז של זמן לחזור לSS . חוץ מזה SS זה תוכנית כח ואני רוצה לעלות מסת שריר