עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
😆מרגיש מתוחכם?...
הרגשתי קצת, כן... 🙄מרגיש מתוחכם?...
באמת שהרגשתי שכל התגובות בפוסט היו ראויות למחיקה...הרגשתי קצת, כן... 🙄
ושלי? 😭באמת שהרגשתי שכל התגובות בפוסט היו ראויות למחיקה...
ואני הרגשתי מוזר שבנאדם שהבנץ' שלו יותר כבד מהסקוואט מגיב לאשכול של SS 🙄באמת שהרגשתי שכל התגובות בפוסט היו ראויות למחיקה...
אין לי מושג...ושלי? 😭
לא הבנתי...ואני הרגשתי מוזר שבנאדם שהבנץ' שלו יותר כבד מהסקוואט מגיב לאשכול של SS 🙄
כן.אז כדאי לחזור שוב לSS ?
כן.
ולבדוק את מה שאמרתי.
הכי חשוב זה להנות כשאתה מתאמן. אם אתה מתאמן ולא נהנה אתה לא תגיע לשום תוצאות. אם אתה מרגיש שאתה סובל מלבצע SS תחפש תוכנית אחרת שאתה כן נהנה לבצע.האמת שמה זה ביאסת אותי ... עכשיו לחזור לSS
הכי חשוב זה להנות כשאתה מתאמן. אם אתה מתאמן ולא נהנה אתה לא תגיע לשום תוצאות. אם אתה מרגיש שאתה סובל מלבצע SS תחפש תוכנית אחרת שאתה כן נהנה לבצע.
יש לך 2 אפשרויות עכשיו. או לתקן את התזונה שלך ולהעלות סרטוני טכניקה (2 הפקטורים הראשיים שכנראה קובעים את התקיעה שלך) ולדאוג לתיקון שעות השינה שלך במידה וגם זאת בעיה, או ללכת על תוכנית אימונים אחרתזהו שאני גם חושב כך בהתחלה נהנתי מהSS כי עליתי במשקלים אבל איך שניתקעתי פשוט התחלתי לתעב את זה
ה-"בנאדם" שה-"בנץ' שלו יותר כבד מהסקוואט שלו", שופף ומושך הרבה יותר משמגביל את עצמו כרגע.ואני הרגשתי מוזר שבנאדם שהבנץ' שלו יותר כבד מהסקוואט מגיב לאשכול של SS 🙄
יש לך 2 אפשרויות עכשיו. או לתקן את התזונה שלך ולהעלות סרטוני טכניקה (2 הפקטורים הראשיים שכנראה קובעים את התקיעה שלך) ולדאוג לתיקון שעות השינה שלך במידה וגם זאת בעיה, או ללכת על תוכנית אימונים אחרת
ופחות פצוע.ה-"בנאדם" שה-"בנץ' שלו יותר כבד מהסקוואט שלו", שופף ומושך הרבה יותר משמגביל את עצמו כרגע.
בוודאי מחזיק במסת שריר גבוהה בהרבה משלך וחזק ממך... 😃
אתה יודע, מי שמושך ומרים הרבה מפצה על משהו אחר שחסר לו 🙄ה-"בנאדם" שה-"בנץ' שלו יותר כבד מהסקוואט שלו", שופף ומושך הרבה יותר משמגביל את עצמו כרגע.
בוודאי מחזיק במסת שריר גבוהה בהרבה משלך וחזק ממך... 😃
דווקא יותרופחות פצוע.
פרופורציות בבייספס?אתה יודע, מי שמושך ומרים הרבה מפצה על משהו אחר שחסר לו 🙄