הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איזה תוכנית כדאי לעשות ?

• פותח/ת השרשור t4tomer
  • פורסם בתאריך
לא שיש לי כל כך דעה בנושא יחסית לשאר..
אבל לא חושב ש5X5 מתאים למתחיל לעומת SS..
שניהם תוכניות כוח ובכל זאת תצטרך להתקדם בשניהם..
אני אומר שתתן צאנס לSS למרות שאתה "שונא" אותה, למרות שהבעיה הייתה בך ולא בתוכנית.
אני אומר לך, אם תעשה הכל כמו שצריך ותתקדם מאימון לאימון.. אתה תתמכר. 🙃
מאדקאוו יכולה להתאים יותר למתחילים שלא יכולים לאכול/לישון מספיק/ספורטאים וכו׳

• פותח/ת השרשור
אם אתה לא רוצה תוכנית כוח אז גם 5X5 לא יתאים לך.. וסתם שתדע במשקלים כאלה אל תצפה להתקדם כל כך (מסת שריר),
שריר מקבל גירוי טוב יותר ממשקל גבוהה יותר

היתכוונתי למשקל שלי עליתי מ62 ל75 קילו . והמקסימום של דד ליפט וסקואט הוא 65 קילו מעל זה אני פשוט קורס . שלא לדבר על זה מילטרי אני עונה כולה 6.125 קילו כל צד ולחיצת חזה 7.5 קילו כל צד שזה משקל פשוט עצוב . ואני תקוע על המשקל הזה כבר חודש ועשיתי ריסט כמה פעמים ובגלל זה אני רוצה להחליף תוכנית כי היתאשתי

בכ״מ אל תקפוץ ל ab. תעשה fbw

היתכוונתי למשקל שלי עליתי מ62 ל75 קילו . והמקסימום של דד ליפט וסקואט הוא 65 קילו מעל זה אני פשוט קורס . שלא לדבר על זה מילטרי אני עונה כולה 6.125 קילו כל צד ולחיצת חזה 7.5 קילו כל צד שזה משקל פשוט עצוב . ואני תקוע על המשקל הזה כבר חודש ועשיתי ריסט כמה פעמים ובגלל זה אני רוצה להחליף תוכנית כי היתאשתי
אני מהמר שאתה לא יודע ללחוץ, להסקוויט ולמשוך

• פותח/ת השרשור
אני מהמר שאתה לא יודע ללחוץ, להסקוויט ולמשוך

אז אל תהמר על ווינר כי בדוק תפסיד . בטח שאני יודע די לחשוב שאם בנאדם ניתקע במשקל אז הוא לא יודע לעשות את התרגיל יש סיבות נוספות

מאיפה הבאת את השטות הזאת?
מתאמנים שאורח חייהם העמוס לא מאפשר להם התאוששות (בעיקר שינה) מתכנית תובענית כמו SS.
מקס אני מבין שלקרוא את הקישור שלי זה too much.

בוא ניקח דוגמה של שחקן כדורגל שמתאמן 2-3 פעמים בשבוע. אתה חושב שהוא יהיה יכול להתאושש מ ss?
לא דיברתי על החלק הזה, דיברתי על החלק שבו דיברת על לא לאכול מספיק ולא לישון מספיק.

לא דיברתי על החלק הזה, דיברתי על החלק שבו דיברת על לא לאכול מספיק ולא לישון מספיק.
מתאמנים שאורח חייהם העמוס לא מאפשר להם התאוששות (בעיקר שינה) מתכנית תובענית כמו SS.
איזה קישור? לא ראיתי
המאמר של madcow בפורטל..

מקס אני מבין שלקרוא את הקישור שלי זה too much.
איזה קישור? לא ראיתי

לא חסרים אנשים שאין לה זמן לאכול/לישון מספיק בגלל עבודה או דברים אחרים.. איזו תוכנית יותר תתאים להם?

מתאמנים שיש להם בעיות התאוששות בגלל מחסור בשינה לא אמורים לעשות לינארית ולא אכפת לי מה יוסי יגיד.
לא חסרים אנשים שאין לה זמן לאכול/לישון מספיק בגלל עבודה או דברים אחרים.. איזו תוכנית יותר תתאים להם?
תוכנית שבה לא מרימים משקלים כבדים כל שבוע ומעלים משקלי עבודה.

אז אל תהמר על ווינר כי בדוק תפסיד . בטח שאני יודע די לחשוב שאם בנאדם ניתקע במשקל אז הוא לא יודע לעשות את התרגיל יש סיבות נוספות
חבוב.. זה שאתה לא יודע את התרגיל לא אומר שאתה מפגר/אידיוט או כל מה שאתה לעזאזל חושב שאתה..
אני דיי בטוח שאתה לא יודע לעשות את התרגילים האלה (לוקח בערך שבועיים או יותר לבן אדם ממוצע ללמוד את התרגיל בעזרת אנשים שיודעים את התרגיל ויודעים ללמד אותו, לא "אנשים" או "מדריכים" מהמכון שלך..)
לא כזה קל ללמוד טכניקה, זה לא 2 דקות וזהו

ואתה אומר את זה בתור?
מומחה לפציעות עם בעיות שינה שהרים משקלים כבדים פעם.
מחסור בשינה יכול להוביל להרבה בעיות שבתוספת משקלי עבודה כבדים שעולים משבוע לשבוע יכול להיות סיבה גדולה לפציעות. אם אין לך אפשרות לישון כמו בנאדם אל תרים כבד. נקודה.

אולי תתיחסו למה שאני והוא דנים עליו במקום לריב? (על הSS..)
אין לי מה לדון. אמרתי לו להעלות טכניקות של התרגילים. אם הוא מתעקש שהוא לא רוצה אז בעיה שלו. מבחינת תוכנית אימונים, שיקח איזה AB מהפורטל וזהו אין פה מה להסתבך.

Back
למעלה תחתית