הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

המסע לדרום אמריקה

אני חושב שאתה נח יותר מדי בפרס..
אתה מוציא את המוט.. מחכה כמה שניות..
אני לא בדיוק אחד שיעזור בפרס כי הפרס שלי שואף ל-0, אבל מה שעזר לי להתקדם ולהצליח בפרס זה לעשות אותו כמה שיותר מהר, וישר כשיורדים לעלות, וישר כשמוצאים לעלות.. זה קשה להחזיק עלייך את המשקל הרבה זמן וזה מוריד המון מהכוח..

ותותח בסקוואט!
לא חושב שאני נח יותר מדיי.. יכול להיות שרק כשאני מוציא את המוט עד שאני נכנס לפוזיציה, אחרי זה אני משתדל להעיף אותן בנשימה אחת..

"עלה טוב" עלהקל מדי. לא מבין איך הדדליפט לא עלה
כי הוא זונע :(
יעלה ביום שלישי.

סקוואט יפה מאוד. כל הכבוד. 😃
הדדליפט ההפסקה הארוכה בסוף הרסה לך. תקשיב לבחור לידך. speed is the key. אתה לא צריך לקחת הפסקות ארוכות מידי.
מבחינת טכניקה נראה לי סבבה+- could be better.
תכלס אימון יפה. שאפו. 😉

סקוואט יפה מאוד. כל הכבוד. 😃
הדדליפט ההפסקה הארוכה בסוף הרסה לך. תקשיב לבחור לידך. speed is the key. אתה לא צריך לקחת הפסקות ארוכות מידי.
מבחינת טכניקה נראה לי סבבה+- could be better.
תכלס אימון יפה. שאפו. 😉
כן.. כנראה שלקחתי את ההצעה (לא רק שלך.. שאלתי גם עוד אנשים) רחוק מדיי
תודה מתוק 😃

מהניסיון המועט שלי, לסיים כמה שיותר מהר יותר טוב. אם אני נח בין החזרות זה רק כי המוט זז לי

Nadav Mary עדכן/ה את הלוג ״המסע לדרום אמריקה״:

עדכון לוג: 07/09/15

סקוואט 135KG ל3X5 - היו הרבה חזרות גבוליות, אבל בסך הכל מרוצה, יצחק הטריד אותי מינית בסוף הסטים, יש תיעוד בסוף ^_^ PR
בנצ' 67.5 ל2X5 ו1X5F - בחזרה האחרונה סט אחרון הייתי ממש לפני הנעילה והמוט פשוט נתקע, אבל אני מרוצה כי ציפיתי לפחות מזה
day 3 במתח:
4,6,4,4,MAX(לפחות 6 - עשיתי 6)
dumbell row עם 25KG ל3X10-12 חזרות
יד אחורית במכונה

סקוואט כל הסטים:

תודה ליצחק...

קרא את שאר עדכון הלוג...

אסביר:
נדבי עושה בכלוב על גובה '12,ואני על גובה '13...בסה"כ עזרתי לו להעלות את זה ולחסוך לעצמי כאבי ברכיים
תירוצים תירוצים.. אתה סתם אוהב לתרץ את הרצון העז שלך לחבק אותו. 🙄
דרך אגב תותח נדב!!! ✌️

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית