115. עלה קל. חבל שלא גודל לי הזקן.. אולי הוא היה מוסיף לי עוד כמה קילוגרמים לסקוואטחחח הרבה חושבים ככה..
בלי הזקן אני בכלל נראה ילד
אני מתלבט אם להעלות ל112.5 או ל115 באימון הבא.. לבודדים שצופים בלוג.. מה אתם אומרים?
פאק אתה גדול ממני ב 10 שנים
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
115. עלה קל. חבל שלא גודל לי הזקן.. אולי הוא היה מוסיף לי עוד כמה קילוגרמים לסקוואטחחח הרבה חושבים ככה..
אני מתלבט אם להעלות ל112.5 או ל115 באימון הבא.. לבודדים שצופים בלוג.. מה אתם אומרים?
אתה ילד ממש 😱115. עלה קל. חבל שלא גודל לי הזקן.. אולי הוא היה מוסיף לי עוד כמה קילוגרמים לסקוואט
לדעתי 115חחח הרבה חושבים ככה..
לול לי גדלה שערה וחצי בכל צד של הפנים חחחחחחח115. עלה קל. חבל שלא גודל לי הזקן.. אולי הוא היה מוסיף לי עוד כמה קילוגרמים לסקוואט
חחחח הלוואי והייתי מתחיל ss ישר כשהתחלתי להתאמן כמו @OFEKHA001 אולי היה לי סיכוי לשבור שיא עולם..אתה ילד ממש 😱
הלוואי שהייתי מתחיל להתאמן בגיל 15.. אולי היה יוצא ממני משהו
גם לי 🤯לדעתי 115
לול לי גדלה שערה וחצי בכל צד של הפנים *נראה שהמקש עם האות ח' נתקע לך. אנא נקה את המקלדת*
אני קצת מתגעגע לתקופה הזאת..לול לי גדלה שערה וחצי בכל צד של הפנים
גם אני.. תקופה טובה.אני קצת מתגעגע לתקופה הזאת..
אני יודע שחשבת אחרת ש..אתה בן 25?!?!?!
🚔אני יודע שחשבת אחרת ש..
אבל זה בסדר,אתה יכול להתלונן
גם לכיתה י״א? 😲אני קצת מתגעגע לתקופה הזאת..
רק אני לא הבנתי??אני יודע שחשבת אחרת ש..
אבל זה בסדר,אתה יכול להתלונן
140
כיתה י״א=מוות. זה הדבר שאני הכי מפחד ממנו כרגע...אחרי יצחק 🤣לגמרי.. החיים היו יפים בתיכון
חשבת שהוא גם קטין.. אז זה לא נקרא אונס.. אבל.. הוא לא, אז אתה יכול להתלונן.רק אני לא הבנתי??
בכיין. כיתה ט' יותר קשה, מניסיון.כיתה י״א=מוות. זה הדבר שאני הכי מפחד ממנו כרגע...אחרי יצחק 🤣
מה מניסיון אתה עולה ל ט׳. כיצה ט׳ זה צחוקבכיין. כיתה ט' יותר קשה, מניסיון
שש אל תגלה 🤫מה מניסיון אתה עולה ל ט׳. כיצה ט׳ זה צחוק
אל תגידי לי מה לעשותשש אל תגלה
אני מכבד קטינים. בסדר. 🤣אל תגידי לי מה לעשות
דיר בעלק אתה לא מתחרהכולכם אחים מתגעגע1
נדבי אחלה עומק רואים שעבדת על האישיות