הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בלבלתם אותי לגמריי

• פותח/ת השרשור meni23
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

meni23

משתמש מתחיל
55
0
נק' מוניטין:
0
55
0
טוב החלטתי להתחיל בתוכנית FBW להעלאת מסת השריר.
עכשיו איך אני מתקדם בתוכנית? להעלאות משקלים כל פעם? למה אני רואה אנשים משנים תוכנית ותרגילים. אם הם לא יעבדו על אותם התרגילים אז הם לא יעבדו על השרירים או שעושה תרגילים אחרים שכוללים את זה..
אני רוצה להבין.. אני מתחיל מתוכנית FBW (אשמח שתביאו לי מהאתר*) מעלה בה משקלים כל שבוע ככה במשך 7-8 חודשים עד שאני מגיע למסה הרצויה..? או שאני מתאמן במשך זמן מסויים ואז מחליף תרגילים וכו' .. אני מנסה להבין מה הולך פה..לפני שאני עושה טעות.. ובזבוז זמן..

ושאני עובר לכוח זה משהו אחר..

תעשו לי סדר בבלאגן.. עדיין לא התחלתי להתאמן במכון בגלל זה..

מעלה משקלים על פי הרגשה ונזהר מאוד מכשל,מפסיק עם התוכנית כשהיא מפסיקה לעבוד,אם היא לא מועילה לך יותר אין שום סיבה להמשיך בה

• פותח/ת השרשור
מעלה משקלים על פי הרגשה ונזהר מאוד מכשל,מפסיק עם התוכנית כשהיא מפסיקה לעבוד,אם היא לא מועילה לך יותר אין שום סיבה להמשיך בה
מז''א לא מועילה? אני יכול להמשיך עם התוכנית גם במשך שנה עד שאני אגיע ל100 קילו שיגמר המשקולות במכונות..

אני שוקל 56-57 (איכשהו עליתי ) המטרה זה להגיע ל70 יקח לי בערך שנה..
אז אני משאר שאצטרך לעלאות משקלים עוד ועוד.. מז''א לא יעילה.. תסביר לי אני הולך עכשיו למכון אני צריך לדעת.

מז''א לא מועילה? אני יכול להמשיך עם התוכנית גם במשך שנה עד שאני אגיע ל100 קילו שיגמר המשקולות במכונות..

אז אני משאר שאצטרך לעלאות משקלים עוד ועוד.. מז''א לא יעילה.. תסביר לי אני הולך עכשיו למכון אני צריך לדעת.
אם אתה תקוע במשקלים בערך חודש,למרות שיש עלייה במשקל,ואתה אוכל כמו שצריך.

• פותח/ת השרשור

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית