נק' מוניטין:
6,632
- 3,828
- 961
נסיון נוסף לחיטוב. זה זמן מאוד מתאים לי לעשות חיטוב, יש לי 3 חודשים בערך עד ינואר. נראה כמה אני אצליח להוריד עד אז.
אני נכנס לשבועים נטראלי. היום זה היום השני. לא כל כך חישבתי קלוריות. היתי אוכל 6K-7K קיצצתי את זה ל 3K ואני כבר ר-ע-ב.
חשוב לי להדגיש שאני לא עושה את התוכנית של ביל סטאר כי אני לא מוסיף משקלים. המטרה היא לא להתחזק אלא לנסות לאבד כמה שפחות. כל חיטוב הסקוואט צונח לי במהירות מטורפת. אני אנסה לשמור על הכוח תוך כדי איבד מסת השומן.
פציעות:
כתף ימין כמעט החלימה, מדי פעם חוזר אבל עובר אחרי שבוע קל.
פציעה מעצבנת בגב שלא עוברת המון זמן, גרמה לי פעמים לעצור בסקוואט.
בסקוואט אני לא אעבוד עם משקלים כבדים כנ"ל דד ליפט. כל השאר אני אחליף אעלה אוריד בהתאם למצב.
האימון של היום
הכל ל 5
סקוואט 60-80-110-130-140
בנץ 60-80-90-105-115
טי באר 60-65-70-75-80
ידיים 2 סטים
הליכה 10 דקות בשיפוע
סקוואט מאוד קל, מפחד לעלות כי כבר עכשיו כואב. בדד ליפט עוד יותר נראה מה יהיה באימון הבא.
בנץ, גם כן קליל למרות שהיתי בטוח שלא ילך משהו.
טי באר לא התקשתי במיוחד.
שוב וויתרתי על בטן.
אני נכנס לשבועים נטראלי. היום זה היום השני. לא כל כך חישבתי קלוריות. היתי אוכל 6K-7K קיצצתי את זה ל 3K ואני כבר ר-ע-ב.
חשוב לי להדגיש שאני לא עושה את התוכנית של ביל סטאר כי אני לא מוסיף משקלים. המטרה היא לא להתחזק אלא לנסות לאבד כמה שפחות. כל חיטוב הסקוואט צונח לי במהירות מטורפת. אני אנסה לשמור על הכוח תוך כדי איבד מסת השומן.
פציעות:
כתף ימין כמעט החלימה, מדי פעם חוזר אבל עובר אחרי שבוע קל.
פציעה מעצבנת בגב שלא עוברת המון זמן, גרמה לי פעמים לעצור בסקוואט.
בסקוואט אני לא אעבוד עם משקלים כבדים כנ"ל דד ליפט. כל השאר אני אחליף אעלה אוריד בהתאם למצב.
האימון של היום
הכל ל 5
סקוואט 60-80-110-130-140
בנץ 60-80-90-105-115
טי באר 60-65-70-75-80
ידיים 2 סטים
הליכה 10 דקות בשיפוע
סקוואט מאוד קל, מפחד לעלות כי כבר עכשיו כואב. בדד ליפט עוד יותר נראה מה יהיה באימון הבא.
בנץ, גם כן קליל למרות שהיתי בטוח שלא ילך משהו.
טי באר לא התקשתי במיוחד.
שוב וויתרתי על בטן.