השיטה של LBS עובדת !!!

מצב
השרשור נעול

Mishel Mishayev

משתמש משקיע
3,828
961
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
6,632
3,828
961
נסיון נוסף לחיטוב. זה זמן מאוד מתאים לי לעשות חיטוב, יש לי 3 חודשים בערך עד ינואר. נראה כמה אני אצליח להוריד עד אז.

אני נכנס לשבועים נטראלי. היום זה היום השני. לא כל כך חישבתי קלוריות. היתי אוכל 6K-7K קיצצתי את זה ל 3K ואני כבר ר-ע-ב.
חשוב לי להדגיש שאני לא עושה את התוכנית של ביל סטאר כי אני לא מוסיף משקלים. המטרה היא לא להתחזק אלא לנסות לאבד כמה שפחות. כל חיטוב הסקוואט צונח לי במהירות מטורפת. אני אנסה לשמור על הכוח תוך כדי איבד מסת השומן.

פציעות:

כתף ימין כמעט החלימה, מדי פעם חוזר אבל עובר אחרי שבוע קל.
פציעה מעצבנת בגב שלא עוברת המון זמן, גרמה לי פעמים לעצור בסקוואט.
בסקוואט אני לא אעבוד עם משקלים כבדים כנ"ל דד ליפט. כל השאר אני אחליף אעלה אוריד בהתאם למצב.

האימון של היום

הכל ל 5
סקוואט 60-80-110-130-140
בנץ 60-80-90-105-115
טי באר 60-65-70-75-80

ידיים 2 סטים
הליכה 10 דקות בשיפוע

סקוואט מאוד קל, מפחד לעלות כי כבר עכשיו כואב. בדד ליפט עוד יותר נראה מה יהיה באימון הבא.
בנץ, גם כן קליל למרות שהיתי בטוח שלא ילך משהו.
טי באר לא התקשתי במיוחד.

שוב וויתרתי על בטן.

רוצים תמונות של הלפני ישמן .
תמונות של האחרי צריך רק ללכת לתמונות של קורן ולהוריד 5 קילו .

תרשום נתונים עכשיווים+משקלי שיא , מעניין
מתכנן להעזר באפדרין/קלן בחיטוב?
בהצלחה

כמה אירובי אתה מתכוון לעשות?ואיזה תוספים לקחת?
בהצלחה!

• פותח/ת השרשור
תרשום נתונים עכשיווים+משקלי שיא , מעניין

כמו שכתבתי בפורם בעבר, אני לא אוהב לדבר עם משקלי עבודה מבלי סרטונים. מבחינתי אם אין סרטון זה לא קיים.משקל גוף על הבוקר 106 אחרי החג זה הראה 107 אבל זה בגלל ההמבורגרים. (מלא נתרן).

מתכנן להעזר באפדרין/קלן בחיטוב?

כן, לוקח כבר עכשיו אפדרין של UNEXO
30 מ"ג פעמים ביום.

כמה אירובי אתה מתכוון לעשות?ואיזה תוספים לקחת?

אירובי ואני לא חברים הכי טובים. אם אני אצליח כל פעם אחרי האימון לעשות 10 דקות אני אהיה גם מבסוט.
מבחינתי לא לעשות בכלל כל עוד אני בגרעון אני מבסוט.

תוספים:

אומגה 3 6 כדורים ביום
אפדרין HCL של חברת UNEXO (עם הלוגו 😃)
מולטי ויטמין של אופטימן 2 ביום
קריאטין מונו של אופטימום
ויש לי כל מני סימפלים שהשמן השני הביא לי שצריך לנסות

אז איך נראית התוכנית שאתה מתכוון לעשות?
שיהיה בהצלחה!

• פותח/ת השרשור
כמעט כמו של ביל סטאר הלינארית עם כמה שינוים. באימון האמצעי של השבוע אין סקוואט קל ויש פאור קלין.
דד ליפט סביר להניח אני אעשה סומו (נראה מה מצב בגב). הוספתי ידיים גם באימון הראשון.

שיהיה בהצלחה!

• פותח/ת השרשור
23.9.09

Hang clean

1x3-40

Power clean

1x3-60
1x3-65
1x3-70
1x3-75
1x3-80

Strict press

1x5-50
1x5-60
1x5-70
1x5-82.5

Dead-lift

1x5-80
1x5-100
1x5-110
1x5-120

Chin ups

3x8 BW

Weighted sit ups

2x12

Power clean- לא עשיתי בערך חודש אז הורדתי 10%. לצערי הפציעה בגב לא עברה.
בפאור קלין פחות מורגש בדד ליפט כבר הרגשתי אז לא העלתי משקלים.

Strict press- בחזרה אחרונה, המוט קצת ברח לי. המוט היה יותר רחוק מהרגיל התאמצתי יותר ממה שהיתי צריך. נתפס הארבע ראשי בשתי הרגליים 🤩

Dead-lift- שוקל אולי לעשות סומו, הגב מציק לי בצורה מטורפת. אני אנסה שוב שבוע הבא אם לא אחליף.

אם אתה רוצה לאבד משקל תעשה את התכנית כמו שהיא פשוט קח עוד 2-3 שבועות אחורה ותציב את הRM יותר רחוק. תזכור שאם אתה מתכנן להוריד 10% מהמשקל שלך אז הX משקל שאתה עו בד איתו עכשיו זו הרמה יותר חזקה

• פותח/ת השרשור
ואם אני לא אעשה את התוכנית ואהיה בגרעון, אני לא ארד במשקל ? אל תהיה ליצן.

• פותח/ת השרשור
25.9.09

Low bar back squat

1x5-60
1x5-80
1x5-110
1x5-135
1x3-145
1x8-110

Bench press

1x5-60
1x5-80
1x5-90
1x5-107.5
1x3-117.5
1x8-90

T- bar rows

1x5-60
1x5-65
1x5-70
1x5-75
1x3-82.5
1x8-70

Weighted sit ups

2x15

ידיים בסוף האימון 2X8

squat- עדין קל. הגב חזר לכאוב דווקא בסט של 8. שבוע הבא אני אעשה קפיצות של 2.5 ולא של 5. אם ימשיך לכאוב שוב אוריד ל 140.

Bench press- סט של ה-3 לא הלך טוב. שהוצאתי את המוט לא היתי מספיק מכווץ , המוט ירד לא נכון, בקיצור סט מחורבן. להבא אדאג לספוטר שיוציא לי את המוט.

מנוחה עד יום שלישי.

• פותח/ת השרשור
29.9.2009

Low bar back squat

1x5-60
1x5-80
1x5-110
1x5-135
1x5-145

Bench press

1x5-60
1x5-80
1x5-90
1x5-107.5
1x5-110
1x5-117.5

Power clean

1x3-60
1x3-65
1x3-70
1x3-75
1x3-82.5

Chin ups

2x8 BW

squat - מחסור באוכל עושה את שלו. היה יחסית קשה, הרבה יותר ממה שציפיתי.

Bench press - הספה שאני תמיד עובד עליה היתה תפוסה. הוספתי סט רק בשביל להיתרגל לספה חדשה שאני בד"כ לא עובד עליה.
חזרה אחרונה ליכלכתי קצת, הישבן עלה. כבר ה RM5 מתחיל לרדת (הכל למען הקוביות 🤡)

Power clean - המכון כבר היה צריך להיסגר אז הפאור קלין מתח וצרפתית היה compound set. כמובן שזה פגע קצת בפאור קלין וכמעט בחזרה אחרונה לא נכנסתי. חייב לקנות מגנזיום, האצבעות השמנות הזיעו קצת יותר מהרגיל.

מתחיל להיחלש או שסתם אימון גרוע.

פאק מישל אתה חזק !
מה הRM שהצבת ?

משקלים מכובדים מאוד, אבל באמת שאני לא מבין למה אתה מתפלא שאתה נחלש?
לעלות משקלים על המוט ולהוריד משקל גוף זה לא הולך ביחד ואתה יודע את זה..
אין מה לעשות בחיטוב תרד קצת במשקלים, קוביות בנשמה=]

משקלים מכובדים מאוד, אבל באמת שאני לא מבין למה אתה מתפלא שאתה נחלש?
לעלות משקלים על המוט ולהוריד משקל גוף זה לא הולך ביחד ואתה יודע את זה..
אין מה לעשות בחיטוב תרד קצת במשקלים, קוביות בנשמה=]
אצלי זה עבד טוב, אבל הרגשתי מותש למוות

• פותח/ת השרשור
מה הRM שהצבת ?

לא הצבתי. עשיתי הרבה שטויות אחרי ה SS. אחרי יעוץ עם יאיר אילתרנו את התוכנית. אני עושה ואעשה שינוים בהתאם.

באמת שאני לא מבין למה אתה מתפלא שאתה נחלש?

מתפלא ?! לא. מבואס, בהחלט. אחת הסיבות שויתרתי על חיטוב רק בגלל שלא רציתי להיחלש. אני אוכל בסיביבות ה 5-7 אלף שנה וחודשיים. סימתי את החיטוב לפני שנה וחודשיים על 80 -79.
מה לעשות זה מבאס לבוא לאימון ובמקום להוסיף משקל אני מוריד. זאת הסיבה שסגרתי בעבר את הלוג. הסקוואט צנח לי ל 120 מאוד מהר. הפעם אני לא מתכוון להפסיק בגלל הסיבה הזאת. אני חזור מאוד מהר למשקלי עבודה שלי שאני מתחיל לאכול. אני אלך לקבור את האגו שלי איפשהו ולהמשיך את החיטוב הזה עד ינואר.

אצלי זה עבד טוב, אבל הרגשתי מותש למוות

הסיבה שאתה מצליח לשמור על משקלי עבודה ואפילו לעלות אותם שאתה בחיטוב, רק בגלל שאף פעם לא מיצית את ההתקדמות הלינארית שלך. אני מכיר מלא אנשים שהגיעו מאוד מהר ל 140 בדד ליפט שהם היו בחיטוב. כשאתה מתחיל אפשר להתחזק אפילו בגרעון. בסקוואט לא מיציתי את התקדמות שלי בגלל פציעות שחזרו כל הזמן אבל בבנץ ובבפרס אני הרבה זמן דועך במקום.

ואם אני לא אעשה את התוכנית ואהיה בגרעון, אני לא ארד במשקל ? אל תהיה ליצן.
לא לא מה הקשר, לא הבנת אותי
התכוונתי שאם אתה רוצה להתחטב ולעשות את התכנית הזו אז זו הדרך המומלצת, להציב את השיאים יותר רחוק. בשיטה הרגילה אתה סתם תתקע מהר, היא לא בנוייה לגרעון כמו שהיא צריך טיפה שינויים

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
לא לא מה הקשר, לא הבנת אותי
התכוונתי שאם אתה רוצה להתחטב ולעשות את התכנית הזו אז זו הדרך המומלצת, להציב את השיאים יותר רחוק. בשיטה הרגילה אתה סתם תתקע, היא לא בנוייה לגרעון כמו שהיא צריך טיפה שינויים

עודד, אתה ממשיך עם הקרקס. תבין, אין טעם לעשות תוכנית כוח או לנסות להתחזק בזמן חיטוב. לעבוד באחוזים יחליש אותי יותר מהר. תעבור על הפורם הישן של לייל ותראה את הסבר שלו למה לא מומלץ לעשות ריסט בחיטוב.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית