השיטה של LBS עובדת !!!

מצב
השרשור נעול
קנה גלון חלב ריפטו מבית היוצר של WFAC

יש לי סניף של קרוספיט 5 דקות מהבית, נראה אולי נבקר.
בעיקרון אני בין לבין כרגע, מחר אני נרשם לקולג' בנתיים עובד פה ושם בעבודות מזדמנות, מסדר בעיקר מסמכים (בירוקרוטים האמריקאים זה משהו).

10.11.09

שבוע 4 אימון B

Low bar back squat

5X5 - 115

Strict press

5X5 - 85

Dead-lift

5X5 - 135

כל זוית שניסיתי לצלם את הפרס, מישהו נדחף לפריים והרס את הסרטון, בסט האחרון צילמתי דרך המראות, כמעט והגעתי לכשל, היה מאוד קרוב נלחמתי איתו ואולי קצת רימיתי, סרטון אני אעלה כבר מחר.

im fat im so fucking fat 🆘

אלכס החלשה

סט 5 ל 5 חזרות, קצת רימיתי, מקווה ששופטי אינטרנט יסלחו לי.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שמת אטמים כדי לא לשמוע זיוני שכל של המדריכים ש"פרס בעמידה מזיק לגב ועדיף בישיבה"?

משקל יפה מאוד.

אגב, אתה לא שמן; ידוע שהמצלמה מוסיפה 5 קילו לפחות.

אל תאמין למה שאתה רואה בסרטונים ובתמונות באינטרנט. אחרי התוכנית אני ישר נכנס לנטראלי, יום יבוא ואני אעשה חיטוב, יום יבוא....

אגב חיטוב: גם אני הייתי צעד אחד לפני חיטוב, אבל הפחד מלהיות חלש הכריע לטובת המשך עבודה על כוח.
בניסיון לצמצם נוזלים (אין לי שומן, רק נוזלים) החלטתי לנסות לצמצם פחמימות למינימום, בלי העמסות (מלבד צ'יטים לפעמים). אני מחכה לראות איך זה ימשיך ומה תהיינה התוצאות.

כבר אמרתי פעם, ואני אומר שוב - אין דבר שיותר מרשים בעיניי מפרס כבד.
זה משקל עצום להרים ככה לחזרות. המון כבוד.
ואנלא מבין, אין לך דלקות בכתפיים אף פעם?!!
(חמסה חמסה חמסה)

עבודה כבדה מעל הראש זו הדרך הכי טובה להרחיק פציעות בכתפיים

אגב מישל איפה בדיוק אתה חושב שרימית? אני לא רואה אפילו כיפוף בברך

נערך לאחרונה:
על תקטין ראש, אתה היטב מבין את כוונתי ומכיר את הטענה הזאת. אם לא שמת לב, ישנם הרבה תוכניות שבהם יש תרגילי Assistance שהם בעצם התנוע הנגדית, בהמשך אני אגיב מה התנועה הנגדית לדד ליפט.

כבר דיברנו על זה בעבר, עזר אולי לדד ליפט שגם על זה אני לא כל כך בטוח. אבל אני כרגע מדבר על בנץ, השאלה עד כמה הוא עזר לבנץ ולא לדברים אחרים.

תעשה ניתוח תנועתי הפוך ותקבל. ברוב התוכניות תרגילי ה-Assistance הם התנועה הנגדית אולי לא בכל התנעות אבל לרוב.

אבל שוב, אתה לא אמור ללכת ולבצע משהו שהוא לא קשור לתנועה עצמה. אתה פותר את בעיית הדד ליפט לפי הנקודה החלשה שלך או איפה שישנה הבעיה. לשם כך יש תרגילי rack pulls וחבריו. אתה לא צריך לחזק דברים שבהם אין לך שימוש ספיציפי. אם הבעיה בסגירה, תעבוד על הסגירה וכו'

חשבתי קצת (ממש קצת, אני בלונדינית) ומצאתי דרך אחת להגדיר תנועה נגדית. ביצוע של אותה התנועה, כאשר הכח פועל לכיון ההפוך מהתרגיל המקורי. כלומר אם ב- Deadlift הכח פועל כלפי הרצפה (כח המשיכה..), אז בתנועה הנגדית הכוח צריך לפעול כלפי מעלה מה שנותן לנו:

Deadlift כנגד פולי עליון.

נכון, אין לזה שום שימוש בחיים האמיתיים, מתי נצטרך להפעיל כוח כדי להניח משהו על הריצפה?! (או אם אנחנו עומדים על התקרה בנסיון לעשות Deadlift) אבל אנחנו לא מדברים כרגע על תנועות פונקציונאליות, אלא על תנועות נגדיות.

חשבתי קצת (ממש קצת, אני בלונדינית) ומצאתי דרך אחת להגדיר תנועה נגדית. ביצוע של אותה התנועה, כאשר הכח פועל לכיון ההפוך מהתרגיל המקורי. כלומר אם ב- Deadlift הכח פועל כלפי הרצפה (כח המשיכה..), אז בתנועה הנגדית הכוח צריך לפעול כלפי מעלה מה שנותן לנו:

Deadlift כנגד פולי עליון.

נכון, אין לזה שום שימוש בחיים האמיתיים, מתי נצטרך להפעיל כוח כדי להניח משהו על הריצפה?! (או אם אנחנו עומדים על התקרה בנסיון לעשות Deadlift) אבל אנחנו לא מדברים כרגע על תנועות פונקציונאליות, אלא על תנועות נגדיות.
אין על דרופ סט של דדליפט כנגד פולי עליון בשבוע ההלם
הגוף שלך יחשוב שסוף העולם הגיע, זה עושה פלאים למאסה ולפרופורציות

אין על דרופ סט של דדליפט כנגד פולי עליון בשבוע ההלם
הגוף שלך יחשוב שסוף העולם הגיע, זה עושה פלאים למאסה ולפרופורציות
חחחחחחחחחח אני לא יודע מאיפה באת אבל הרסת אותי מצחוק

12.11.09

שבוע 4 אימון C

Low bar back squat

1X5 - 60
1X5 - 90
1X5 - 120
1X5 - 140
1X5 - 150
1X5 - 160

Bench press

5X5 - 112.5

T- bar rows

5X5 - 85

יש לי כאבים באמה מהסקואט, תפסתי שוב צר מדי. היום אני אטיל מטבע, דלקות או צרבות.
הסקואט הרגיש מעולה, אני ככל הנראה אעשה קפיצות בחמישיות ולא 2.5.
מצב הגב לא הכי טוב, היום כל היום בעבודה הרגשתי דקירות והתקשתי לעמוד. אני מקווה שהפעם אני אצליח להגיע לסוף תוכנית מבלי לבלוע כל היום איבופן.

יאללה 180 לחזרות

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית