עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אל תאמין למה שאתה רואה בסרטונים ובתמונות באינטרנט.
אז לא באמת עשית פרס 85 ק"ג לחמש חזרות?!
על תקטין ראש, אתה היטב מבין את כוונתי ומכיר את הטענה הזאת. אם לא שמת לב, ישנם הרבה תוכניות שבהם יש תרגילי Assistance שהם בעצם התנוע הנגדית, בהמשך אני אגיב מה התנועה הנגדית לדד ליפט.
כבר דיברנו על זה בעבר, עזר אולי לדד ליפט שגם על זה אני לא כל כך בטוח. אבל אני כרגע מדבר על בנץ, השאלה עד כמה הוא עזר לבנץ ולא לדברים אחרים.
תעשה ניתוח תנועתי הפוך ותקבל. ברוב התוכניות תרגילי ה-Assistance הם התנועה הנגדית אולי לא בכל התנעות אבל לרוב.
אבל שוב, אתה לא אמור ללכת ולבצע משהו שהוא לא קשור לתנועה עצמה. אתה פותר את בעיית הדד ליפט לפי הנקודה החלשה שלך או איפה שישנה הבעיה. לשם כך יש תרגילי rack pulls וחבריו. אתה לא צריך לחזק דברים שבהם אין לך שימוש ספיציפי. אם הבעיה בסגירה, תעבוד על הסגירה וכו'
אין על דרופ סט של דדליפט כנגד פולי עליון בשבוע ההלםחשבתי קצת (ממש קצת, אני בלונדינית) ומצאתי דרך אחת להגדיר תנועה נגדית. ביצוע של אותה התנועה, כאשר הכח פועל לכיון ההפוך מהתרגיל המקורי. כלומר אם ב- Deadlift הכח פועל כלפי הרצפה (כח המשיכה..), אז בתנועה הנגדית הכוח צריך לפעול כלפי מעלה מה שנותן לנו:
Deadlift כנגד פולי עליון.
נכון, אין לזה שום שימוש בחיים האמיתיים, מתי נצטרך להפעיל כוח כדי להניח משהו על הריצפה?! (או אם אנחנו עומדים על התקרה בנסיון לעשות Deadlift) אבל אנחנו לא מדברים כרגע על תנועות פונקציונאליות, אלא על תנועות נגדיות.
חחחחחחחחחח אני לא יודע מאיפה באת אבל הרסת אותי מצחוקאין על דרופ סט של דדליפט כנגד פולי עליון בשבוע ההלם
הגוף שלך יחשוב שסוף העולם הגיע, זה עושה פלאים למאסה ולפרופורציות
אין על דרופ סט של דדליפט כנגד פולי עליון בשבוע ההלם
הגוף שלך יחשוב שסוף העולם הגיע, זה עושה פלאים למאסה ולפרופורציות
יאללה 180 לחזרות