הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

bro job

זה תמיד היה ככה... שום דבר לא השתנה.
פשוט היום יש מודעות ופתיחות.. זה לא שאנשים נחשפו לקרינת גמא ופתאום הם השתנו...
החברה נעשתה פתוחה יותר , יש השתחררות מהדת... יש רצון להנות ולנסות יותר דברים..

ביננו אני חושב שחדר כושר זה הדבר הכי גייז שיכול להיות!!
כולם מתים על עצמם , בודקים את עצמם במראות.. עושים פוזות.. בודקים אחד את השני.. משווים גודל של מסה , של חיטוב... אין משהו יותר גיי מזה..

כולם מתים על עצמם , בודקים את עצמם במראות.. עושים פוזות.. בודקים אחד את השני.. משווים גודל של מסה , של חיטוב... אין משהו יותר גיי מזה..
הרגע הגדרת בלדנרים, לא כל מי שבחדר כושר.

זה למה עושים SS. ככה אין סיבה להסתכל במראה!
PIo8E.jpg

זה בדיוק כמו שאצל נשים יש את הלסבו-שיק... לנשים מותר לנסות נשים ואפילו רצוי.. כאשר תשאלי כל גבר סטרייט!
אבל כאשר גבר סטרייט רוצה להתנסות במשהו חדש עם בני מינו זה אבסורד.. אני חושב שיש פה מוסר כפול..
ענית לעצמך... "לסבו-שיק".
בחורה שמתנשקת עם בחורה במועדון זה רק כי זה "מגניב". זה בשביל שהצלם יצלם אותן והן יעלו את זה לפייסבוק.
זה מושך תשומת לב. גברים אוהבים לראות את זה.

אני הכי בעד לנסות דברים לפני ששוללים, אבל בכתבה לא כתוב שהם רק מתנסים פעם אחת.
אחרי שהניסיון הזה הופך להרגל, כנראה שזה מעבר ל"אקט" עצמו שמושך, אלא הבן אדם איתו עושים את זה.
ואני אישית לא חושבת שאקט עם מישהו שלא נמשכים אליו זה כיף.

לסבו-שיק הוא לא רק נשיקה.. הלסבו-שיק זה להתנסות עם בחורה בשביל להגיד שהיה לך ניסיון עם בחורה.. למה כי זה מגניב.. כי את ליברלית.. משוחררת , פמיניסטית..

אנשים כיום הרבה יותר ליברלים ופתוחים ומוכנים לנסות דברים אחרים. (אני בטוח ב100% שזה היה גם פעם פשוט זה לא דובר בצורה פתוחה בתקשורת.)
דבר אחד מפריע לי בדבר. אם גבר מסויים הופך את הדבר לקבוע/יותר מפעם אחת הוא לא יכול להגדיר את עצמו בתור כסטרייט.
זה פשוט לא זה. מבחינתי אנשים יכולים לדפוק גברים נשים אבטיחים ואפרסמונים. אבל אם זה קורה יותר מפעם אחת הם לא יכולים להכחיש את זה ולקחת את זה בתור סתם סקרנות.

תתפלאי , אבל יש אתר שמוכר בגדי נשים לגברים... אין לי מושג למה אני יודע את זה... o_Oo_O

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית