האמת היא שלפי התחזיות זה הכיוון אליו העולם הולך..
קיצוניות לפה ולשם.
מין ביזארי / א מיניות
תחזיות של מי?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
האמת היא שלפי התחזיות זה הכיוון אליו העולם הולך..
קיצוניות לפה ולשם.
מין ביזארי / א מיניות
הרגע הגדרת בלדנרים, לא כל מי שבחדר כושר.ביננו אני חושב שחדר כושר זה הדבר הכי גייז שיכול להיות!!
כולם מתים על עצמם , בודקים את עצמם במראות.. עושים פוזות.. בודקים אחד את השני.. משווים גודל של מסה , של חיטוב... אין משהו יותר גיי מזה..
זה למה עושים SS. ככה אין סיבה להסתכל במראה!ביננו אני חושב שחדר כושר זה הדבר הכי גייז שיכול להיות!!
כולם מתים על עצמם , בודקים את עצמם במראות.. עושים פוזות.. בודקים אחד את השני.. משווים גודל של מסה , של חיטוב... אין משהו יותר גיי מזה..
הרגע הגדרת בלדנרים, לא כל מי שבחדר כושר.
ענית לעצמך... "לסבו-שיק".זה בדיוק כמו שאצל נשים יש את הלסבו-שיק... לנשים מותר לנסות נשים ואפילו רצוי.. כאשר תשאלי כל גבר סטרייט!
אבל כאשר גבר סטרייט רוצה להתנסות במשהו חדש עם בני מינו זה אבסורד.. אני חושב שיש פה מוסר כפול..
בדיוק מה שאמרתי.לסבו-שיק הוא לא רק נשיקה.. הלסבו-שיק זה להתנסות עם בחורה בשביל להגיד שהיה לך ניסיון עם בחורה.. למה כי זה מגניב.. כי את ליברלית.. משוחררת , פמיניסטית..
אתה לא תדע עד שאתה לא תנסה. 🙄ממממ...אבטיחים!!!🤤
shoot.יש לי כל כך הרבה שאלות , אבל אני אפילו לא יודעת מאיפה להתחיל 😣
הכתבה הבאה: חזיות מותאמות לגברים:sarcastic:![]()
כן של מי?
אתה לא תדע עד שאתה לא תנסה. 🙄
![]()
כן של מי?
תקשיבי... אם בא לך להתנסות יש פה כמה בחורות בפורום 🤫יש לי כל כך הרבה שאלות , אבל אני אפילו לא יודעת מאיפה להתחיל 😣