הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

bro job

image.jpg

לא חדש..
יש גם אתרים שמוכרים בהם תחתונים משומשים לאנשים..
תופתע כמה אנשים עושים מיזה כסף. 🤢

https://www.hommemystere.com/

חחח... אתם חייבים להיכנס.. זה מצחיק כמה שזה מביך.. כאילו החברה שלך אמורה להתחרמן מזה שאתה לובש אתה זה??

אני הכי נגד הגדרות והכל...
אבל איך מישהו יכול להנות מיחסים מיניים כלשהם ללא משיכה?
יש גם את הפאנסקסואלים,הם מגדירים את המשיכה לפי האישיות ולפי מין מסוים, למרות שזאת דוגמא דיי צולעת ,יש היום לקהילה הלטבית הרבה גוונים והרבה צורות מחשבה, אישית אני תמיד אומר what the hell ושיזרמו, הבעיה שלפעמים שרוצים שאני היה גאה בהם ויגיד להם שהם מיוחדים וכזה,וקשה לי...כי בשבילי כולם אותו חרא ....🫤...סטרייטים,גיי,טראנס,ביי,פאנ,גייג'נדר, כולכם פשוט אותו חרא בשבילי....🙁

הילדה צריכה לבנות אופי!! להתחשל!! אולי באמת צריך לשלוח אותו לקולג' בארצות הברית איפה שעושים BRO-JOB וכל מיני טקסי חניכה מיוחדים!!
יש גם את הפאנסקסואלים,הם מגדירים את המשיכה לפי האישיות ולפי מין מסוים, למרות שזאת דוגמא דיי צולעת ,יש היום לקהילה הלטבית הרבה גוונים והרבה צורות מחשבה, אישית אני תמיד אומר what the hell ושיזרמו, הבעיה שלפעמים שרוצים שאני היה גאה בהם ויגיד להם שהם מיוחדים וכזה,וקשה לי...כי בשבילי כולם אותו חרא ....🫤...סטרייטים,גיי,טראנס,ביי,פאנ,גייג'נדר, כולכם פשוט אותו חרא בשבילי....🙁

אז אתה מיזנטרופ , שונא אדם?
שזה בסדר גמור מבחינתי!! 🙃

הילדה צריכה לבנות אופי!! להתחשל!! אולי באמת צריך לשלוח אותו לקולג' בארצות הברית איפה שעושים BRO-JOB וכל מיני טקסי חניכה מיוחדים!!

אז אתה מיזנטרופ , שונא אדם?
שזה בסדר גמור מבחינתי!! 🙃
או הנה! רואים? זה מה שאני רוצה לשמוע ,!, לא אכפת לי אם אתה \כושי \קוף מיזרחי\אשכנטוז\ערבי מסריח\ פייגעל\הומופובפ סטרייט מסריח\רוסי שיכור\תימני קמצן\ יהודון\מוסלמי טרוריסט\נוצרי רד נק שנשוי לאישתו מארק רפיטו\ מלוכסן עיניים צהוב.
רק העיקר שאתה מיזנטרופ , שונא אדם כמוני !,והכול ביניו בסדר 😉

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית