לא חדש..תתפלאי , אבל יש אתר שמוכר בגדי נשים לגברים... אין לי מושג למה אני יודע את זה... o_Oo_O
יש גם אתרים שמוכרים בהם תחתונים משומשים לאנשים..
תופתע כמה אנשים עושים מיזה כסף. 🤢
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא חדש..תתפלאי , אבל יש אתר שמוכר בגדי נשים לגברים... אין לי מושג למה אני יודע את זה... o_Oo_O
אחרי התמונה עם החזייה של האבטיחיםshoot.
חא.אחרי התמונה עם החזייה של האבטיחים
לא חדש..
הילדה המסכנה עוד שניה מתה מאבטיחים וזה מה שאתה שולח???????????https://www.hommemystere.com/
חחח... אתם חייבים להיכנס.. זה מצחיק כמה שזה מביך.. כאילו החברה שלך אמורה להתחרמן מזה שאתה לובש אתה זה??
יש גם את הפאנסקסואלים,הם מגדירים את המשיכה לפי האישיות ולפי מין מסוים, למרות שזאת דוגמא דיי צולעת ,יש היום לקהילה הלטבית הרבה גוונים והרבה צורות מחשבה, אישית אני תמיד אומר what the hell ושיזרמו, הבעיה שלפעמים שרוצים שאני היה גאה בהם ויגיד להם שהם מיוחדים וכזה,וקשה לי...כי בשבילי כולם אותו חרא ....🫤...סטרייטים,גיי,טראנס,ביי,פאנ,גייג'נדר, כולכם פשוט אותו חרא בשבילי....🙁אני הכי נגד הגדרות והכל...
אבל איך מישהו יכול להנות מיחסים מיניים כלשהם ללא משיכה?
יש גם את הפאנסקסואלים,הם מגדירים את המשיכה לפי האישיות ולפי מין מסוים, למרות שזאת דוגמא דיי צולעת ,יש היום לקהילה הלטבית הרבה גוונים והרבה צורות מחשבה, אישית אני תמיד אומר what the hell ושיזרמו, הבעיה שלפעמים שרוצים שאני היה גאה בהם ויגיד להם שהם מיוחדים וכזה,וקשה לי...כי בשבילי כולם אותו חרא ....🫤...סטרייטים,גיי,טראנס,ביי,פאנ,גייג'נדר, כולכם פשוט אותו חרא בשבילי....🙁
ידעתי שהייתי צריכה להיות מוכנה נפשית לפני שאני מגיבה לאשכול ,אפעל לפמפם את הסיבולת הנפשית שלי במכוןחא.
חלשה. אבטיחים זה עוד כלום.
ידעתי שהייתי צריכה להיות מוכנה נפשית לפני שאני פותחת את האינטרנט
או הנה! רואים? זה מה שאני רוצה לשמוע ,!, לא אכפת לי אם אתה \כושי \קוף מיזרחי\אשכנטוז\ערבי מסריח\ פייגעל\הומופובפ סטרייט מסריח\רוסי שיכור\תימני קמצן\ יהודון\מוסלמי טרוריסט\נוצרי רד נק שנשוי לאישתו מארק רפיטו\ מלוכסן עיניים צהוב.הילדה צריכה לבנות אופי!! להתחשל!! אולי באמת צריך לשלוח אותו לקולג' בארצות הברית איפה שעושים BRO-JOB וכל מיני טקסי חניכה מיוחדים!!
אז אתה מיזנטרופ , שונא אדם?
שזה בסדר גמור מבחינתי!! 🙃
אתה בטוח שאתה יודע מה זה מיזנתרופיה?רק העיקר שאתה מיזנטרופ , שונא אדם כמוני !,והכול ביניו בסדר 😉
והכול בינינו בסדר
וואו ....זה כאילו ....אני אמור להסביר לך למה זה הפאנץ ליין והכול.....אבל פשוט לא.....לא אחי.....לא.....🤦♂️
זה ממש לא נראה כמו פאנץ ליין .וואו ....זה כאילו ....אני אמור להסביר לך למה זה הפאנץ ליין והכול.....אבל פשוט לא.....לא אחי.....לא.....
לא חדש..
זה כבר קיים איזה סטרטאפ??@Matty אז אנחנו עושים סטרטאפ עם הקטע של התחתונים המשומשים?? נמכור בEBAY? 😆