הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

bro job

לא חסרים סרטים עצובים על חייהם האישיים של הגאונים למיניהם :/ "נפלאות התבונה".."התיאוריה של הכל"... בהם בכיתי ממש:cray:
עדיין לא עצוב כמו "טרויה" שרצחו את אח של בראד פיט

אני לא חושב שאני צריך פה לדבר על עצמי... אבל תאמין לי שדברים שרואים מכאן לא רואים משם!!! ותאמין לי שגם אני הופתעתי הרבה פעמים!
ולשאלתך... כן.

זאת לא יכולה להיות סטייה או מחלה נפשית כי זה קיים גם בטבע במיוחד אל יונקים מפותחים..
המחלה היותר קשה היא הומופוביה ובכלל שנאת האחר..

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_animals_displaying_homosexual_behavior
אני אפילו לא יכנס לקישור מויקי תביא מקור יותר רציני,בכל אופן זה קיים בטבע בתור הפרעה או סטייה של היחיד.הטבע מכוון השרדותית ולא תתכן המשכיות באופן שצוין לעיל.אצל בני אדם זה יתבטא בתור הפרעה נפשית או חברתית כמו כל סוג של הפרעה,כמו קלפטומניה או פדופיליה.

אני לא מבין למה אנשים כל כך מופתעים. אני לא מאמין שבאמת יש דבר כזה בנאדם שהוא סטרייט לחלוטין, אלא בי שפשוט לא מקיים יחסים עם המין שלו כי יש לו ברירה אחרת שאותה הוא מעדיף.

אני לא מבין למה אנשים כל כך מופתעים. אני לא מאמין שבאמת יש דבר כזה בנאדם שהוא סטרייט לחלוטין, אלא בי שפשוט לא מקיים יחסים עם המין שלו כי יש לו ברירה אחרת שאותה הוא מעדיף.
אני מופתע בעיקר מזה:
"לא בצורה מינית עם משמעות עמוקה שלא משיכה, אלא סתם כך בדרך חברותית ולא מחייבת, מעין אני-עושה-לך-טובה-אבל-זה-ממש-לא-בקטע-הומואי."

אני מופתע בעיקר מזה:
"לא בצורה מינית עם משמעות עמוקה שלא משיכה, אלא סתם כך בדרך חברותית ולא מחייבת, מעין אני-עושה-לך-טובה-אבל-זה-ממש-לא-בקטע-הומואי."
אני מניח שאתה נהנה מיחסי מין, כמו כל בנאדם נורמטיבי, נכון?
עכשיו, בוא נכניס אותך לכלא ללא אפשרות לצאת בחיים, זהו. אתה פשוט תקוע שם לכל החיים, אתה חושב שאין סיכוי Never Ever שתקיים יחסים עם אחד מהאסירים? 🤣. קצת קשה באמת להגיד מה הייתה עושה כי המצב הזה רחוק מאיתנו, אבל בכל זאת...

אתם כנראה שוכחים שזה היה ככה בשנות ה60... שהסקס היה מאוד חופשי והייתה הרבה ליברליות ופתיחות..
אני לא מופתע לגלות שזה חוזר..
בדיוק מה אתה חושב קורה במסגרות צבאיות.. בישיבות אצל חרדים... בבתי כלא..

עכשיו, בוא נכניס אותך לכלא ללא אפשרות לצאת בחיים, זהו. אתה פשוט תקוע שם לכל החיים, אתה חושב שאין סיכוי Never Ever שתקיים יחסים עם אחד מהאסירים? 🤣. קצת קשה באמת להגיד מה הייתה עושה כי המצב הזה רחוק מאיתנו, אבל בכל זאת...
בטח שכן אבל זאת לא הסיטואציה.
בכ"מ הכוונה שלך היא שזה נעשה מתוך רצון לסיפוק ולא מתוך משיכה.(כן?)

זה נעשה מתוך רצון לסיפוק ולא מתוך משיכה.
טוב האמת שאם להסתכל על זה ככה אז אפשר איכשהו לנסות להבין. למרות שאני אישית הייתי מעדיף לשלם לזונה בשביל יחסי מין מאשר זה.

טוב האמת שאם להסתכל על זה ככה אז אפשר איכשהו לנסות להבין. למרות שאני אישית הייתי מעדיף לשלם לזונה בשביל יחסי מין מאשר זה.
א. אתה היית עם זונה שאתה יודע איך זה?
ב. יש זונות בכלא? מעניין.
ג. יזיז לא עולה כסף

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית