🤦♂️את סבא שלי הכריחו לכתוב ביד ימין למרות שהיה שמאלי... האנושות מפגרת
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
🤦♂️את סבא שלי הכריחו לכתוב ביד ימין למרות שהיה שמאלי... האנושות מפגרת
לא חסרים סרטים עצובים על חייהם האישיים של הגאונים למיניהם :/ "נפלאות התבונה".."התיאוריה של הכל"... בהם בכיתי ממש:cray:זה היה אחד הסרטים העצובים שראיתי. 🙁
עדיין לא עצוב כמו "טרויה" שרצחו את אח של בראד פיטלא חסרים סרטים עצובים על חייהם האישיים של הגאונים למיניהם :/ "נפלאות התבונה".."התיאוריה של הכל"... בהם בכיתי ממש:cray:
ואת בראד פיט בעצמו.... 🙁עדיין לא עצוב כמו "טרויה" שרצחו את אח של בראד פיט
אני אפילו לא יכנס לקישור מויקי תביא מקור יותר רציני,בכל אופן זה קיים בטבע בתור הפרעה או סטייה של היחיד.הטבע מכוון השרדותית ולא תתכן המשכיות באופן שצוין לעיל.אצל בני אדם זה יתבטא בתור הפרעה נפשית או חברתית כמו כל סוג של הפרעה,כמו קלפטומניה או פדופיליה.אני לא חושב שאני צריך פה לדבר על עצמי... אבל תאמין לי שדברים שרואים מכאן לא רואים משם!!! ותאמין לי שגם אני הופתעתי הרבה פעמים!
ולשאלתך... כן.
זאת לא יכולה להיות סטייה או מחלה נפשית כי זה קיים גם בטבע במיוחד אל יונקים מפותחים..
המחלה היותר קשה היא הומופוביה ובכלל שנאת האחר..
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_animals_displaying_homosexual_behavior
אני מופתע בעיקר מזה:אני לא מבין למה אנשים כל כך מופתעים. אני לא מאמין שבאמת יש דבר כזה בנאדם שהוא סטרייט לחלוטין, אלא בי שפשוט לא מקיים יחסים עם המין שלו כי יש לו ברירה אחרת שאותה הוא מעדיף.
אני מניח שאתה נהנה מיחסי מין, כמו כל בנאדם נורמטיבי, נכון?אני מופתע בעיקר מזה:
"לא בצורה מינית עם משמעות עמוקה שלא משיכה, אלא סתם כך בדרך חברותית ולא מחייבת, מעין אני-עושה-לך-טובה-אבל-זה-ממש-לא-בקטע-הומואי."
בטח שכן אבל זאת לא הסיטואציה.אני מניח שאתה נהנה מיחסי מין, כמו כל בנאדם נורמטיבי, נכון?
עכשיו, בוא נכניס אותך לכלא ללא אפשרות לצאת בחיים, זהו. אתה פשוט תקוע שם לכל החיים, אתה חושב שאין סיכוי Never Ever שתקיים יחסים עם אחד מהאסירים? 🤣. קצת קשה באמת להגיד מה הייתה עושה כי המצב הזה רחוק מאיתנו, אבל בכל זאת...
בדיוק, זו הפואנטה שלי.בטח שכן אבל זאת לא הסיטואציה.
בכ"מ הכוונה שלך היא שזה נעשה מתוך רצון לסיפוק ולא מתוך משיכה.(כן?)
אני מניח שאתה נהנה מיחסי מין, כמו כל בנאדם נורמטיבי, נכון?
עכשיו, בוא נכניס אותך לכלא ללא אפשרות לצאת בחיים, זהו. אתה פשוט תקוע שם לכל החיים, אתה חושב שאין סיכוי Never Ever שתקיים יחסים עם אחד מהאסירים? 🤣. קצת קשה באמת להגיד מה הייתה עושה כי המצב הזה רחוק מאיתנו, אבל בכל זאת...
טוב האמת שאם להסתכל על זה ככה אז אפשר איכשהו לנסות להבין. למרות שאני אישית הייתי מעדיף לשלם לזונה בשביל יחסי מין מאשר זה.זה נעשה מתוך רצון לסיפוק ולא מתוך משיכה.
א. אתה היית עם זונה שאתה יודע איך זה?טוב האמת שאם להסתכל על זה ככה אז אפשר איכשהו לנסות להבין. למרות שאני אישית הייתי מעדיף לשלם לזונה בשביל יחסי מין מאשר זה.
יש זונות בכלא, קוראים לזה נותני טובות מיניות תמורת פרוטקשן.א. אתה היית עם זונה שאתה יודע איך זה?
ב. יש זונות בכלא? מעניין.
ג. יזיז לא עולה כסף
דיברתי על מה שהיה בכתבה, לא על כלא.ב. יש זונות בכלא? מעניין.
אז מה שאמרתי שהייתי מעדיף לשלם כסף לזונה מאשר יזיז.ג. יזיז לא עולה כסף
יש הפרדה של מינים על מה אתה מדבר.יש זונות בכלא, קוראים לזה נותני טובות מיניות תמורת פרוטקשן.
הם עדיין ממין זכריש זונות בכלא, קוראים לזה נותני טובות מיניות תמורת פרוטקשן.