הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

המסע למטכל

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-12/11/15
שכדאי שהחגורה תהיה צמודה עלייך קשה לשים אותה בכללי אז להסתבך עכשיו עם לשים שני פרונגים במקום פשוט אחד..
זה פשוט מעצבן קרה לי היום שהכנסתי אחד בטעות במקום שתיים ולקח 3 דקות לשים תשני חחח
חחח הבנתי אותך
יש לך במקרה קישור לסינגל פרונג במחיר דומה או קרוב לRDX דאבל פרונג שהבאתי ? לא מצאתי כלום

חחח הבנתי אותך
יש לך במקרה קישור לסינגל פרונג במחיר דומה או קרוב לRDX דאבל פרונג שהבאתי ? לא מצאתי כלום
אין לי שמץ אם יש להם בכלל סינגל פרונג
אבל תראה אם יש להם לבר זה עדיף אם אתה לא משתנה במשקל דרסטית
וגם אם אתה מוכן לסחוב איתך מברג למקרה שאתה פתאום עם בטן נפוחה מהרגיל או משהו כזה

אין לי שמץ אם יש להם בכלל סינגל פרונג
אבל תראה אם יש להם לבר זה עדיף אם אתה לא משתנה במשקל דרסטית
וגם אם אתה מוכן לסחוב איתך מברג למקרה שאתה פתאום עם בטן נפוחה מהרגיל או משהו כזה
לא מצאתי , טוב נראה כבר בכול מקרה עד השני לאוקטובר אין מידות גם בלבר שזה עשר דולר יותר מהדאבל פרונג

שמע הכי טוב זה אינזר או טיטאן אבל אם אין תקציב עדיף אקונומי או איך שלא קוראים לזה היא חגורה דיי טובה אני מעריך
Economy Lever Belt - 10mm זה האופציה היחידה שיש לאקונומי להציע לי , כי יש רק 2פרונג אם לא לבר .יוצא בסביבות ה400 אחרי משלוח מBUY2USA להוזיל עליות משלוח .. לעומת ה RDX שתצא 150 שקל ... נראה לי שאני אלך על הRDX גם כי המחיר של האקונומי הוא גבוה מאוד לעומת הRDX ודיי מתקרב במחיר לדברים כמו לונגהורן ולא בטוח ששווה את האיכות

Economy Lever Belt - 10mm זה האופציה היחידה שיש לאקונומי להציע לי , כי יש רק 2פרונג אם לא לבר .יוצא בסביבות ה400 אחרי משלוח מBUY2USA להוזיל עליות משלוח .. לעומת ה RDX שתצא 150 שקל ... נראה לי שאני אלך על הRDX גם כי המחיר של האקונומי הוא גבוה מאוד לעומת הRDX ודיי מתקרב במחיר לדברים כמו לונגהורן ולא בטוח ששווה את האיכות
Rdx לא ברמה של טיטאן אבל היא גם טובה אם אין לך כסף להוציא 400-500 על אינזר טיטאן וכו לך על rdx. או סינגל פרונג או מנוף לדעתי

Rdx לא ברמה של טיטאן אבל היא גם טובה אם אין לך כסף להוציא 400-500 על אינזר טיטאן וכו לך על rdx. או סינגל פרונג או מנוף לדעתי
כנראה שזה מה שאעשה ,כמובן שהיא לא מתקרבת לרמה של טיטאן אבל היא תוכל לספק לי אחלה שירות ממה ששמעתי לזמן הקרוב (עד שלוש שנים אפילו יותר ) בכול זאת רוזנר עשה איתה את ה210X3 הראשון שלו ..תודה גבר !

mor perez עדכן/ה את הלוג ״המסע למטכל״:

עדכון לוג: 01/10/15

אהלן 😃 אז ככה, 5 שעות שינה . קמתי ב7 עבודה 5שעות בשטח בחום ועם עשרים קילו על הגב ... והייתי צריך להתאמן ברגע שאני מגיע לבית כיאילו ישר לצאת כי יש עוד כמה דברים לעשות היום .. חזרתי לבית באמת באפס כוחות ,גם בלי הרבה אוכל בכלל וגם עבודה נורא סיזיפית . 400 גרם קאפין שהיו שווים לכלום , לא עניין אותי הייתי בראש טוב שהולך להיות אימון טוב כי אני פשוט מת על דדליפטים -

DL - 50x5 - 60x5-80x5-100x1 F- 100x1 F (ניסיון נורא שאפתי אבל קצת טיפשי בהתחשב בכמות שינה אוכל וכוח שהיה לי ) אבל סיימתי את זה ב...

קרא את שאר עדכון הלוג...

אני אישית לוקח 200 גרם.
לא מרגיש שום הבדל משמעותי גם כשאני לוקח 400.
בשבילי זה נטו פסיכולוגי. אני אומר לעצמי שלקחתי קפאין ויש לי אנרגיה אז אין תירוצים.

mor perez עדכן/ה את הלוג ״המסע למטכל״:

עדכון לוג: 04/10/15

אימון סבבה .. ההתלהבות מהמקום החדש והנוצץ יורדת שזה טוב מאוד כי נגמרו כול הניסיונות סינגלים כול עשר דקות ואפשר להתרכז בלהתחזק כי אני חלשששש . יורד קצת במשקלי עבודה לעליה מסודרת וטובה 😃

סקוואט - 70X5- 60X2X5 שום דבר מיוחד מנסה לשמור על טכניקה טובה

פרס - 30X3X5 קליל

בנצ 50X3X5 קליל לא הבנתי למה לא עליתי לפלטה אחת או משהו כזה , פעם הבאה נעשה 55 למרות שבכיף אני יכול פלטה ל3X5 אבל מעדיף עליה אחידה

מתחיל נמוך . רק נעלה , אוהב יותר את B שם כבר יש משהו תלת ספרתי .. שבוע טוב !

קרא את שאר עדכון הלוג...

מתכוון לשים חגורה עם המשקלים האלה לסקוואט והדדליפט? הייתי ממליץ מאוחר יותר

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית