Resource icon

המסע למטכל

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-12/11/15
mor perez עדכן/ה את הלוג ״המסע למטכל״:

עדכון לוג: 08/10/15

אחד מהימים האלה היום ... אימון ישר שחזרתי לבית כשהשעתיים האחרונות היו ספורט , אימון קודם היה בול כמו הקודם לו כי רציתי לשמור על טכניקה אז לא עידכנתי כלום ... ואימון הבא לא אוכל לבצע אז זה יתחיל מA שבוע הבא ביום ראשון מה שאומר שיש לי כמה ימים טובים להתאושש מהכול ולעלות במשקלל

דד - 100 לשלוש סינגלים , מה שאומר עליה .. וסוג של פיאר 🏋️😅
סקוואט -70x3x5 היה אימון קודם אז היום ניסיתי 75 וזה הרגיש כמו מוות אולי בגלל הדד אולי בגלל שהרגליים היו סחוטות מכול היום הזה ללא כדורי קאפין או אפילו...

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 13/10/15

לא יצא לי לפרסם עדכון לוג על האימון הקודם ביומיים האחרונים אז זה יהיה עכשיו והיום יש את האימון השני בשבוע אז יצא עוד עדכון בערב , עולה טוב בהכול .. מרוצה מהדרך , לא עדכון מיוחד חוץ מזה שהדדליפט עלה ב5 קילו אימון קודם לחמישיה ויום חמישי אני מקווה שיש לי 100 לחמישיה ! ..זהו בעיקרון יחזור בערב

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 13/10/15

אחלה אימון , אז ככה :

squat - 80x5 -80x3-80x3 עליה גדולה במשקל כי נשבר הפינס מפלטה וקצת .. מבסוט מזה בהתחשב שהאימון הקודם היה 72.5 ל3X5 , נכון שאת זה לא סיימתי בדיוק נשארו 2 חזרות בשתי סטים האחרונים אבל הכול טוב פעם הפעם נעשה טוב יותר ,
PRESS - 32.5-3X5 היה קל + אבל מעדיף עליה נמוכה יותר ורצופה מאשר לקפוץ פעם אחת ל 40-45 ולהתקע שם חודש
מתח - 3X5 מתי להוסיף משקל ? כשאני שולט ב 3X5 או לעלות חזרות בלי משקל ?<
CURLS - 10X3X10

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 15/10/15

אהלן 😃 היום היה מיוחד , לא יכלתי להגיע מהרבה סיבות שרובם -אמא .. יום באמת על הפנים , נתגבר .. אז לא היה לי איך להגיע לאימון אבל לא הולך לוותר לזה היה היום להיות לראשונה 100X1X5 שזין שאני מוותר על היום הייתי כול כך עצבני ומלא מוטיבציה וכול הרגשות ביחד שתפסתי טרמפ לצומת אשקלון עשיתי הליכה של איזה חצי שעה עד לחדר כושר באתי להתחיל אימון כול כך שמח ומת להוציא את כול העצבים ואז אחותי הרימה טלפון שהיא חוזרת מהבסיס החמודה והיא חייבת אותי , כוס אמק . לא מוותר על הדדליפט , הפריעו לי לפחות קבוצה של 8...

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 18/10/15

Squat - 80x4 -80x1 -60x5 לא יודע מה הולך עם הסקוואט שלי , בדד העליה גדולה בטוחה וטובה ובסקוואט הכול הולך חרא , ירד ל70 אני חושב ומשם ימשיך , מיני ריסט כזה .
millitary press - 32.5X3X5 - היה בי עוד הרבה כוח מזה אמרתי נוסיף עשר קילו ונתתי לסינגל , היה גם כן קליל , מאמין שיש לי 50 פרס לסינגל או שתיים ..
מתח 3X5 קליל לגמריי אימון הבא יתחיל ב1.25 קילו או 2.5 נראה איך זה מרגיש ,
CURLS

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 25/10/15

אהלן 😃

deadlift- 60x5,80x5,100x1,110x1,120x1,120x1
prrrr
הלכתי היום על סינגלים כמו שאפשר לראות , מרוצה לאללה מזה .. כבר תקופה הצבתי לעצמי להגיע ל 120 דד ידעתי שאני יכול , עלה סבבה כמו שאפשר לראות הלכתי לעוד אחד . טכניקה אני מאמין לא משהו אבל זה בסדר זה סינגל ומשקלים שהגוף לי מעולם לא חווה .אחרי הדד הייתי חייב לחזור לבית בגלל איזה משהו , מה שהשאיר לי רק סט אחד של סקוואט .חייב לסדר את עניין הזמן הזה . וממה שאפשר לראות , אני מפציץ בדד ובכול השאר לא עולה ממש .. מה שאומר שעכשיו דדליפט לא בtop priority שלי ורוצה להמשיך להתחזק בהכול , נפגש אימון הבא שבוע טוב

קרא את שאר עדכון הלוג...

יפה מאוד, אבל למה בדקת סינגלים?
נורא עניין אותי מה אני מסוגל , בהתחשב בזה שאני אוכל טוב ומתחזק מאוד בזמן האחרון ... אמרתי נעשה את זה פעם בחודשיים שלוש , קראתי פה גם בפורום שזה טוב פיזית להעמיס על הגוף משקל שכבד לו ,סוג של להרגיל אותו לעומס שבעוד כמו חודשים שזה כבר יהיה לחמישיה זהלא יהיה הפתעה גדולה לגוף , הגיוני ... תודה רבה !

נורא עניין אותי מה אני מסוגל , בהתחשב בזה שאני אוכל טוב ומתחזק מאוד בזמן האחרון ... אמרתי נעשה את זה פעם בחודשיים שלוש , קראתי פה גם בפורום שזה טוב פיזית להעמיס על הגוף משקל כבד לו סוג של להרגיל אותו לעומד שבעוד כמו חודשים שזה כבר יהיה לחמישיה זהלא יהיה הפתעה גדולה לגוף , הגיוני ... תודה רבה !
לדעתי ב"רמה" שלך כל עוד אתה מתקדם ומתחזק אל תיגע בכלום ותישאר במה שיש ותתקדם. אני רואה סיום SS לדוגמא נקודה טובה לבדיקת סינגלים,או בתוכנית מתקדמות יותר. גם בין היתר מהסיבה הפשוטה שזה לא באמת ה"סינגל" שלך,יש לך עוד להתקדם.
אפילו זה שאני פעם אחת בדקתי סינגל בדדליפט זה היה נטו בגלל שחבר שלי לחץ עליי, לא היה לי רצון/סיבה באמת לבדוק.

לדעתי ב"רמה" שלך כל עוד אתה מתקדם ומתחזק אל תיגע בכלום ותישאר במה שיש ותתקדם. אני רואה סיום SS לדוגמא נקודה טובה לבדיקת סינגלים,או בתוכנית מתקדמות יותר. גם בין היתר מהסיבה הפשוטה שזה לא באמת ה"סינגל" שלך,יש לך עוד להתקדם.
אפילו זה שאני פעם אחת בדקתי סינגל בדדליפט זה היה נטו בגלל שחבר שלי לחץ עליי, לא היה לי רצון/סיבה באמת לבדוק.
גם נכון , לא נורא .. אמשיך בתוכנית כמו שהיא בנויה ואני לא רואה אותי בזמן הקרוב מנסה דבר כזה שוב 😃

מסכים עם מתי
לדעתי תתחיל ריסט קטן ו SS נורמאלית תקדם בסוף 3-6 חודשיים תבדוק 1 RM

עדכון לוג: 27/10/15

Squat
20x5 - 40x5-x60x2-70x3x5
עידכון קודם אמרתי שאני אבצע ריסט קטן בסקוואט , הרגיש מעולה

OHP
35x3x5

מתח כי מיהרתי - 0X3X5
חייב להתחיל עם משקל זה קל למרות שהייתי גמור כול כך מהסקוואט למידת טכניקה וכול הלימודים

ספאם +-
אימון מעולה מעולה מעולה , אחד , מת על החורף .. סוף סוף מתכסים קצת בבגדים עד הקיץ ויש זמן לpure gains שתיים , יש לנו בחדר כושר מדריכים מדהימים ( ליפטרים רובם ) מביניי עניין , והיום הבנתי שהLB שלי ביצים .. ושמח מאוד לתקן ולהשתפר , זה גם בראש מסביר לי את התקיעה במשקל פח הזה וכול זה .. נתתי טכניקה מעולה היה קשה אבל שמחתי ללמוד באמת שאני מאוד מעריך את העבודה שהוא עשה איתי המון זמן ישב איתי עד שזה לא מושלם .. המשך שבוע טוב 😃 אימון הבא זה דד אחרי סקוואט ויבוא 105 לחמישיה , אוכל טוב ואני מרוצה מההתקדמות הכללית

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 30/10/15

מעדכן עכשיו על אימון של אתמול , אין לי מושג למה ...

squat -
!75x3x5 PR עולה לאט וטוב

deadlift

105x5 PR !
עשיתי לפני כמה שבועות 105 לחמישיה אבל זה היה עם קקה טכניקה והכול , לאחר האימונים הקודמים והסינגלים חזרתי ל105 עם טכניקה טובה ומשם נעלה

bench
55 X5 X3 X4
לא הלך משהו אבל מה לעשות לא יכול להיות פיקס בהכול ...
curls והביתה FR (בתחילת האימון כול אימון )

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 04/11/15

גם היום עדכון לוג יום אחרי ,י"א 🤦‍♂️ בשני היה מבחן , היום היה , מחר יש , בראשון עבודת חקר להגשה , שני מבחן ..🆘 :character20-18:ציונים בנתיים טובים מאוד, טוב לאימון -

squat
75x3x5
עליה של 1.25 כול אימון אני מרוצה לאט ובטוח ..🏋️😅

deadlift

110x1x5
עוד עליה של חמש ..בראשון יש 115 , עד סוף דצמבר יש לי 150 x5 (הלוואי )

bench

55x3x5
מוזר שהבנצ שלי נחשב חלש לגמריי לעומת האחרים והוא נראה הרבה יותר טוב מהרגליים 😋🍴

נראה לי היה בייספ או טרייספ 2\3 סטים של סתם פימפומים , סוף שבוע טוב חבר'ה

קרא את שאר עדכון הלוג...

י"א כיתה מזעזעת.
י"ב בינתיים הכי בית זונות. 😄
ואותי עוד זיינו עם התוכנית לימוד החדשה של שי פירון ,המחזור הראשון והאחרון שיעשה את זה מה שאומר שיש לי יותר בגרויות ביא ויותר ביב

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית