הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

המסע למטכל

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-12/11/15
mor perez עדכן/ה את הלוג ״המסע למטכל״:

עדכון לוג: 08/11/15

אימון במוצש , הגעתי תפוס מהתחת ...
פיאר דד התקדמות טובה ורגילה -115 לחמישיה , העדכון לא מסודר ולא כלום בגלל שזה מהטלפון .. סקוואט התאוששות כי היה לי דומס מטורף בארבע ראשי של רגל שמאל , בנצ 57.5 לשלוש חמישיות פיאר , בייספ ולהתראות .. שבוע טוב חברים

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 11/11/15

בוטל האימון ...משום מה כואב לי ממש המקרב ירך השמאלי שלי , לא מצליח לרדת מתחת מקביל . כאב נוראי ,אין לי מושג ממה .. לא היום סקוואטים משבת ובשבת זה היה סקוואט התאוששות עם טכניקה טובה , מקווה שזה לא דלקת או משהו הולך לי טוב ,@yonizarkh אולי יודע או מכיר איזה דבר או שתיים על המקום ? בהתחלה חשבתי שזה דומס פשוטים אבל זה לא עובר .. ולא מוצא סיבה שיכולה לפתח לי משהו כזה , מחר אמור להיות PR דד 120ל5

קרא את שאר עדכון הלוג...

נערך לאחרונה:

עדכון לוג: 25/11/15

סקוואט 100 לצמד 😃 ! עברתי רשמית לקרוספיט לפני כמה שבועות , מרגיש יותר טוב מאי פעם ... מצאתי את מקומי . murph - בפעם הראשונה , רציתי למות .. האימון הכי טוב שהיה לי בחיים , סיימתי בשעה לפעם ראשונה זה טוב + ..
(MURPH זה -
קילומטר ריצה
100 מתח
400 מטר ריצה
200 שכיבות סמיכה
400 מטר ריצה
300 אייר סקוואט
קילומטר ריצה .
מוות )

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 06/02/16

חוזר לעדכן כי אני מתחיל איזה תוכנית חדשה ורוצה לסדר לי את זה בראש , זה crossfit אז כנראה שרובכם לא תתעניינו ,

השבוע ושבוע הבא אני ירשום ויבדוק משקלים התחלה .. ואז תתחיל התוכנית עצמה ,

כול זה נעשה אחרי שבוע ללא פעילות בגלל איזה נקע באצבע

משם זה היה 2 קילומטר row

KG back squat - 115 לסינגל מהיר וטוב ,היה לי יותר

power snach לא ניסיתי להגיע כבד בגלל הסקוואט

איזה מליון ring dips
לא היה שום wod בגלל חוסר בזמן אז עשיתי טיפה שטויות כיאילו אני מגניב והלכתי
שבוע טוב

קרא את שאר עדכון הלוג...

עזוב אותך סקוואטים ודדליפט, רוצה מטכל? ריצות וקרוספיט בלבד. ראיתי שבזמן האחרון זה באמת מה שאתה עושה- אתה על השביל הנכון.

עושה קרוספיט שזה כולל המון ריצות וחלק מאוד גדול מקרוספיט הוא הWL שכולל בין היתר את הבסיס סקוואט ודד ,ותודה רבה גבר

עדכון לוג: 14/03/16

אפס בעדכון לוגים ... בגלל שאנחנו בפורום שאוהב מספרים רק אגיד ששנה הבאה אני בRFA ואעשה הכול כדי לממש את זה ואני גם יודע שזה אפשרי כי מצבי טוב .(אליפות הארץ בקרוספיט )

כרגע
דדליפט - 155
סקוואט - 135
בנצ - 70 חיחיחי
קלין אנד גרק - 60
סנאצ - 55

משקל גוף נושק 70

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית